Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Masallah ne güzel Allah tamamına erdirsin Benim kan testim negatif çıktı doktor daha erken dedi ama buradan pozitife döner mi bilmem 8.günümdü bugün
Canım senin test sonucunu yeni gördüm inşallah 12.güne bi süpriz yaşarsın mucizen seninledir Rabbimden Ümit kesilmez olmaZsa da inşallah bidahakine kucağına almayı nasip etsin Rabbim üzme kendini

Canım senin test sonucunu yeni gördüm inşallah 12.güne bi süpriz yaşarsın mucizen seninledir Rabbimden Ümit kesilmez olmaZsa da inşallah bidahakine kucağına almayı nasip etsin Rabbim üzme kendini
İnsallah canım insallah bir mucize olur da 12.gün pozitif çıkar olmazsa da dediğin gibi nasip napalım

Seninle aynı durumu yaşıyorum sanırım doktora tekrar yazdım çünkü kesilmek yerine giderek kırmızıya dönüyor lekeler acaba acile gitsem mi birşey yaparlar mı acilde kadım doğum acilinde

Seninle aynı durumu yaşıyorum sanırım doktora tekrar yazdım çünkü kesilmek yerine giderek kırmızıya dönüyor lekeler acaba acile gitsem mi birşey yaparlar mı acilde kadım doğum acilinde
Doktorun iğne vermiş olsaydı acile gidip vurdurup gelip yatardın canım. Ama için rahat etmicekse bi acile git bazı arkadaşlara bu durumda serum veriyolarmış gitmişken hem bi kan da verirsin betaya bakarlar. Yazmışmıydın göremedim ama kan sulandırıcıyı kesti mi doktorun

Senin kese falan göründü mü kanama alanı falan var mı bi git zararı olmaz bi baksınlar bakalım
Yok canım kese randevum 8 aralıktaydı şuan 5+0 olmam lazım daha hayır doktor cevapta vermiyor allahım sinirden öleceğim

Yani böyle sadece peçeteye geliyor ama önce kahve rengi sonra pembe şimdi kırmızı leke geliyor ve korkmaya başlıyorum anlamıyorum ki ya allahım yavrularımızı bize bağışlasın

Canım hayırlı olsun çok sevindim, sana bişey soracağım bugün belim ve kasığım ağrıyor biraz, sizde de oluyor mu normal mi ?
Teşekkür ederim canım darısı başınıza Kasık bel sırt hafiften hep ağrıdı bende ara ara. dinlenince geçiyorsa yada dayanılmıcak kadar çok değilse sıkıntı yok diye biliyorum olasi durumlar

Bilirim o hissi insan baya panikliyor stres yapma dicem ama ister istemez canı sıkılıyor insanın. Dediğim gibi yoğun değilse kalkma uzan dinlen duramıcak gibiysen acile git doktorunda çok geç dönüş yapıyor sanırım ya şu şu iğneyi al acilde vurul dicek yada dinlen kalkma dicek alt tarafı

Aynen öyle ve halen dönemedi düşün yatıyorum artık yarın sabahı bekleyeceğim arayacağım

Merhaba 2 tane embriyo transferi mi oldu size acaba

Acile git hemen kırmızıya döndüyse çünkü biz yoksak acile gidin denmişti cumartesi pazar gece yoklardı ya benim gittiğim merkezde sende bekleme git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…