Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Bugün transferden sonra 9. günüm sonuç çıktı 144.40 Doktoruma yazdım hemen gününden önce çok iyi sonucun yarın gel burda bakalım dedi ilaçları kullanmaya devam ediyorsun dedi. Rabbim negatif sonuç alanlara tez vakitte kendiliğinden nasip etsin insallah Dualarım sizlerle Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Allah bana nasip etmedi ama seninki tutar inşallah

Allah bana nasip etmedi ama seninki tutar inşallah
Canım öncelikle çok üzüldüm. O ayrı bi acı hamile kalıp kaybetme korkusu o apayrıymış ben ilk transferimde üzülmüştüm ama olsun yeniden yaparım dedim ama bu böyle apayrı allahım hamile kalanların yavrularına sağlık versin. Hamile olmayınlarında tez vakitte önce karnını sonra kucağını doldursun

Bu olaylar çok değişik işin içinde olanlar anlar anca kucağına alana kadar sevinemiyorsun bile hep diken üstünde oluyorsun benim hakkım bitti devlette özelide maddi olarak yaptıramayacım evlatlık almayı deneyeceğim

Darısı biz bekleyenlere inşallah

Doktor mfk’yı İnstagram da bir takip et bence birde onu dene tüp bebek yaptıramayacaksan eğer

Kızlar benim akıntım bugün de devam ediyor yeniden başladı göbekten iğne vurdurdu devam ederse kalçadanda vurulacak
Canım sen progestan iğne kullanmıyor musun? Yani transferden sonra her gün kullanıyorum ben. Kalçadan olanı yaparsam da üç günde bir.

Yok kullanmıyordum kullanma demişti ama zaten vurdum şimdi henüz kesilmedi devam ediyor pembeye dönemeye başladı iyice
Hemen olumsuz düşünme lütfen olabiliyormuş bazen böyle şeyler. Ben transferden 5 gün önce başladığım 2 iğnemide devam ediyorum kullanmaya doktor kesinlikle bırakma dedi.

Yok kullanmıyordum kullanma demişti ama zaten vurdum şimdi henüz kesilmedi devam ediyor pembeye dönemeye başladı iyice
Bence sen kalçadan yapılan progestan 50 mg olanı kullanmaya başla. 3 günde bir yapıyorsun. Ben naturel transfer olmama rağmen 10. Haftaya kadar kullanacağım. Lutinus fitil de kullanıyorum günde 2 tane. Bugün doktora gittim. Çok ağrı yapıyor bu iğneler. Özellikle kalçadan olanı. Artık kullanmasam olur mu dedim. Hayır bu ilaçlar çok önemli, 10. Haftaya kadar düzenli bir şekilde kullanın dedi.

Canım sakin ol stres yapma benimde progestan fitile ek gün aşırı progestan iğnem var kalçadan. Doktoruna tekrar tekrar bilgi verip sor ve mümkün olduğunca yat istirahat et dinlen işe filan gitme istersen bi kaç gün doktorlar böyle durumlarda istirahat veriyor

Progestan iğneyi verdi devam ediyorum ama kesilmedi senin nasıl geçti doktor randevun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…