- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.001
Nasipse saat 16:00 sa gitcem canımİnşallah canım sen gördün mü ultrasonda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasipse saat 16:00 sa gitcem canımİnşallah canım sen gördün mü ultrasonda
Valla enteresanlar ilaç yaziyor 1 kutu ama bana ayda 2 kutu gidiyor bir kutu yazıyor hep annemlerin arkadaşı diye ona gidiyorum birde kendi mahallemde de değil doktor hemCimere şikayet et ben rapor hazırlarken dahiliyeci vermedi ıvf ye uygundur yazısını açığa alıp egitime yolladılar doktoru aynı hastaneden yine bir dahiliyeci verdi hemen uygundur yazısını çünkü ilk iki raporumu da orda çıkartmıştım
Ben taktırıyorum. Transferden sonraki gün taktık ve 1 hafta sonra yani 2 gün önce de taktırdımBu arada kızlar omegaven taktıran varmı
Benim de yüzümde siğil gibi noktalar çıktı kırmızı kırmızıKızlar benim yarın test günüm. Evde hic test yapmadım daha ama çenemde.minik minik sivilceler çıktı normalde regl olacağım zaman alnimda çıkardı regl mi olacağım ama korkuyorum birde kaç gündür sanki buza basıyorum ayaklarim soğuktan buz gibi çetik üstüne çetik giyiyorum ancak kendine geliyor ateşimde yok ölçüyorum. Sonuç alanlar sizinde oldu mu böyle.
Daha çok erken kan testinizi bekleyin bence hayırlı haberler alırsınız inşallahSizde moralinizi yüksek tutun olmazsınız insallah regl üşüme konusu bende de çok var ayaklarımı ısıtamıyorum üç gündür bi türlü insallah iyi sonuçlar alırız yaa hakkımızda hayırlısı olsun
Bende transferden bır hafta sonce ve transferden ıkı saat pnce taktırdımda eşim etkısı yok takmayalım bence dıyor kararsız kaldım kendı doktorumda gerek yok ıstıyorsan taktır demıstıBen taktırıyorum. Transferden sonraki gün taktık ve 1 hafta sonra yani 2 gün önce de taktırdım
Bana 12 haftaya kadar takacaksınız dedilerBende transferden bır hafta sonce ve transferden ıkı saat pnce taktırdımda eşim etkısı yok takmayalım bence dıyor kararsız kaldım kendı doktorumda gerek yok ıstıyorsan taktır demıstı
Kese ve kalp atışına kadar bence taktırmalısınız. Riske atmaya değmezBende transferden bır hafta sonce ve transferden ıkı saat pnce taktırdımda eşim etkısı yok takmayalım bence dıyor kararsız kaldım kendı doktorumda gerek yok ıstıyorsan taktır demıstı
İnsallah canım benim ilk denemem insallah pozitiftir ama tutmazsa napalım ikinciyi deneyeceğiz ben kan verdim geldim biraz önce bekleyemedim ya
Şimdi siz ilk keseyi ne zaman gormeye gıdeceksınız hanımlar bana ıkıncı kan testınden 10 gun sonra dedıler ama daha gec gıtmeyı dusunuyorum ben
Benim salı günü 12. Gün test günümdü. 9 Aralık ta ilk randevuyu verdi. Oda internetteki hesaplamalara göre 5+2 oluyo.Şimdi siz ilk keseyi ne zaman gormeye gıdeceksınız hanımlar bana ıkıncı kan testınden 10 gun sonra dedıler ama daha gec gıtmeyı dusunuyorum ben
Ben 11. Gün kan testi yaptım 28 kasımdı 8 aralığa verdi kese randevusunuŞimdi siz ilk keseyi ne zaman gormeye gıdeceksınız hanımlar bana ıkıncı kan testınden 10 gun sonra dedıler ama daha gec gıtmeyı dusunuyorum ben
Benimde ilk kontrolüm 5+4 te olmuş olacakBenim salı günü 12. Gün test günümdü. 9 Aralık ta ilk randevuyu verdi. Oda internetteki hesaplamalara göre 5+2 oluyo.
Benim yarın test günüm ama erkenligi kalmadi benceDaha çok erken kan testinizi bekleyin bence hayırlı haberler alırsınız inşallah
Beyaz akıntı mıKızlar benim akıntım bugün de devam ediyor yeniden başladı göbekten iğne vurdurdu devam ederse kalçadanda vurulacak
Canım sen kese görmeye gittin miiCanım güzel haberlerini bekliyoruz Ay çok heyecanlı
Bende 16 sınd afalan gıdecegım ıknncı testımı 6 aralıkta yaptıracagım gıdryım o zmnBenim salı günü 12. Gün test günümdü. 9 Aralık ta ilk randevuyu verdi. Oda internetteki hesaplamalara göre 5+2 oluyo.
Akıntı lekelenme miKızlar benim akıntım bugün de devam ediyor yeniden başladı göbekten iğne vurdurdu devam ederse kalçadanda vurulacak
Ne yaptınız sonuç alabildinizmi kandan. güzel haberlerini bekliyoruzİnsallah canım benim ilk denemem insallah pozitiftir ama tutmazsa napalım ikinciyi deneyeceğiz ben kan verdim geldim biraz önce bekleyemedim ya