- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 42
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Transferini ayın kaçında olmuştunOnu doktoruna sor canım fitili kullanmadığın saat dilimi uzun oluyo çünkü böyle olunca. Belki sorun etmez yada bişey olmaz 12 saatte bire dön der
saat 16:00 da randevum zaman da geçmiyoradet tarihine göre hesaplarsak 5+4 bugun
Önce kana sonra idrara karışıyor keşke yapmasaydın şu anda halini anlıyorum aynı haltı bende yedimArkadaşlar ben forumda yeniyim. 23 Kasım 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. Gün fakat kaset test sabah negatifti. Yarın tahlil günüm . Bu durumun pozitife dönmesi mümkün mü?
Bu konuda forumda yaşayanların yazdıklarını çok okumuştum. Bazıları testte çıkmayınca kanda da negatif almış bazıları testte çıkmayınca çok isteksiz gidip pozitif almış. Elinden geleni yaptın artık iş Allah’a kalmış inşallah sende şok olup pozitifi alırsın Rabbim gönlüne göre versinArkadaşlar ben forumda yeniyim. 23 Kasım 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. Gün fakat kaset test sabah negatifti. Yarın tahlil günüm . Bu durumun pozitife dönmesi mümkün mü?
13 kasımda oldum transfere göre de 5+1 sanırım bu konuda kafam karışık nekadarlığım bilmiyorumTransferini ayın kaçında olmuştun
Genellikle ultorasonda transferle uygun çıkıyor ama belli de olmaz13 kasımda oldum transfere göre de 5+1 sanırım bu konuda kafam karışık nekadarlığım bilmiyorum
Benim ilk gebeliğim adet tarihimle uyumlu gidiyordu hatta 2 günde önden gidiyordu doktorlarda hep adet tarihini sorduğu için bende hep ona göre hesaplanıyor sanıyodum bu transferimde transfere göre de hesaplandığını öğrendim hayırlısı inşallah bu sefer ne olacak bilemiyorum tabi. Evet çok minikler zamanda geçmiyor transfer tutacakmı tutmucakmı pozitif aldım kese bebek görürmüyüz göremezmiyiz kalp atışı ne zaman duyulacak derken stres süreci geçmiyorGenellikle ultorasonda transferle uygun çıkıyor ama belli de olmazOlsun kaç olursa olsun benimde transfere göre 5+0 çok küçükler daha ya
Arkadaşlar ben forumda yeniyim. 23 Kasım 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. Gün fakat kaset test sabah negatifti. Yarın tahlil günüm . Bu durumun pozitife dönmesi mümkün mü?
Ney nasıl hesaplanıyor canımNasıl hesaplanıyor 3. Gün embriyosu bnm 24 kasımda transfer yapıldı
Tam kaç haftalık olduğunu ben iğne kullandığım İçin 3 aydır regl olmuyorum ordan hesplayamam inşallah sonuç pozitif olursa merak ettim hesaplanma şekliniNey nasıl hesaplanıyor canım
Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET ben burdan bakıyorum canım sende inşallah pozitifsen şuan 3 hafta 4 günlük filansınTam kaç haftalık olduğunu ben iğne kullandığım İçin 3 aydır regl olmuyorum ordan hesplayamam inşallah sonuç pozitif olursa merak ettim hesaplanma şeklini
Çok teşekkürler inşallah pozitiftir bu şekilde hesaplarızGebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET ben burdan bakıyorum canım sende inşallah pozitifsen şuan 3 hafta 4 günlük filansın
İnşallah canım sen gördün mü ultrasondaİnşallah hadi 4 gün sonraki son kan verişin olurda artık ultrasonda bebiş görmek kalır geriyeHaberlerini bekliyorum
Ben sağlık ocağına direk gittim yaptılar bugün randevusuz demek ki değişiyor çalışma sistemleriSağlık ocağına gittim randevusuz yapmıyorlar mış semt polikliniği ne gittim özel 5 gibi dedi
Ben bu saglik ocaklarina akil erdiremiyorum zaten ilk transferimde betam bir sure sonra düşmeye başlamıştı bir düşüp bir yükseliyordu doktorum test istiyordu iki gunde bir düşmezse kurtaj olacak diye sanki çalışıp prim ödeyen biz değiliz kadın zor zar yapıyordu birdr azarliyordu neden 2 günde bir geliyorum diyeBen sağlık ocağına direk gittim yaptılar bugün randevusuz demek ki değişiyor çalışma sistemleri
Buradaki sağlık ocağı cins bir kurum Dr lar çok iyi bankodaki kadın çok kötü biriBen sağlık ocağına direk gittim yaptılar bugün randevusuz demek ki değişiyor çalışma sistemleri
Canım güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba hanımlar yeni pozitif haber alanlara hayırlı olsun,Rabbim tamamına erdirsinBende kan verdim, aslında yarındı ama ben bugünden vermek istedim transferin 9. Günü bugün 1.5 saate sonuç çıkacakmış Rabbim yüzümüze gülsün
Cimere şikayet et ben rapor hazırlarken dahiliyeci vermedi ıvf ye uygundur yazısını açığa alıp egitime yolladılar doktoru aynı hastaneden yine bir dahiliyeci verdi hemen uygundur yazısını çünkü ilk iki raporumu da orda çıkartmıştımBen bu saglik ocaklarina akil erdiremiyorum zaten ilk transferimde betam bir sure sonra düşmeye başlamıştı bir düşüp bir yükseliyordu doktorum test istiyordu iki gunde bir düşmezse kurtaj olacak diye sanki çalışıp prim ödeyen biz değiliz kadın zor zar yapıyordu birdr azarliyordu neden 2 günde bir geliyorum diye