Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kesinlikle öyle bu saat oldu halen dönmediler neyse allahtan devamı gelmedi yok sadece fitil kullanıyorum Canım

Ya ben saati çok saçma yapmışım 12 öğlende birtane ve gece 9 da birtane kullanıyorum. Saçma sapan bir saat aralığı yapmışım 🙈😂 büyük ihtimalle çünkü ikinci fitile 1 saat kale geldi leke

Canım bence alakası yok çünkü ben transferden öncede kullandım fitili hiç susama yapmadı

Öyle tabi yeter ki sağlıklı olsunlar 8 Aralık benimde. Benim ki biraz geç tarihe verdi takvime göre 6+0 oluyorum o tarihte transfer tarihine göre ise 5+4 oluyorum
Belki iğne de ekler fitile ek olarak. Bu arada günde 2 kez fitili 12 saatte bir olarak kullanmıyomusun ? Bende fitil olarak kullanıyorum doktorum 12 saatte bir kullanmamı söyledi

Canimm hadi hayırlısı insallah senden de guzel haber alacagiz. Ben progestani fitil olarak kullanıyorum günde üç kere hap olarak içenlerde cok fazla yan etki oluyormuş diye okumuştum bir yerde. Benimde ara ara baş dönmem oluyor ayağımın altindan yer kayıyor gibi. İlk transferimde daha az progesteron kullanmama ragmen atesim cikiyordu surekli bu sefer hic cikmadi oysaki doktor ilactan demişti herhalde bağışıklık yapiyor bir yerden sonra 🤭
Emilimi az olduğu için tutunca fitil olarak veriyorlar valla ikinci transfer de baş dönmesi yapmadı ilk deneme dede yapmadı sadece terletti gece uyurken

Ayyy çok sevindim yaa İnan seninle bir değer bekliyorum bugun çarşamba bugun cuma kan verecekti diye 🤭 sanırım aynı duyguları yaşayanlar böyle birbirinin halinden anlayıp güzel gelişmelere seviniyoruz🥰maşallah yine 2 kat 3 haneli değerleri de gördük doktorun hala testi tekrarlamanı istermi acaba gelişmeleri bize de bildir 🤲🏻🤲🏻🐣🥰
Evet canım samimiyetine inanıyorum o yüzden aklıma gelio yazıyorum sana, doktorum artış normal 4 gün sonra tekrar bakalım ona göre ultrasona çağırıcağım dedi

Kızlar şimdi doktordan çıktım. 10.65 olmuş rahim kalınlığım çarşamba günü transfer Allah nasip ederse acayip heyecanlıyım 🤭 taze transferim tutmamıştı ama bundan çok ümitliyim. Birde progestan iğne yapabiliyormuş transferden sonra. Fitil formuna döneceğiz. Birde jeligra diye bir jel verdi yarın ve transfer günü kullanacağım bu jel ne için bilen var mı ? Birde önerileriniz var mı transfer süreci ile ilgili

taze ile donduurlmusun farkı var mı ?

Benim her iki transferim de de transfer oncesi de sonrasi da fitil olarak verdiler
Evet en sağlıklısı buymuş kalçadan iğne bile iyi dağılmadığında etkisi azalıyormuş yutma ilede emilimi az mış en garantisi lazım olan yere nokta atışı :KK36:

Belki iğne de ekler fitile ek olarak. Bu arada günde 2 kez fitili 12 saatte bir olarak kullanmıyomusun ? Bende fitil olarak kullanıyorum doktorum 12 saatte bir kullanmamı söyledi
Ya canım ben onu saçma bir şekilde ayarlamışım şimdi saati de bozmak istemiyorum sıkıntı olur diye doktora gidince soracağım ay bilmiyorum ya 😒 neden böyle saçmalamışım bilmem

Evet canım samimiyetine inanıyorum o yüzden aklıma gelio yazıyorum sana, doktorum artış normal 4 gün sonra tekrar bakalım ona göre ultrasona çağırıcağım dedi
İnşallah hadi 4 gün sonraki son kan verişin olurda artık ultrasonda bebiş görmek kalır geriye 🤲🏻 Haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar ben forumda yeniyim. 23 Kasım 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. Gün fakat kaset test sabah negatifti. Yarın tahlil günüm . Bu durumun pozitife dönmesi mümkün mü?

Ya canım ben onu saçma bir şekilde ayarlamışım şimdi saati de bozmak istemiyorum sıkıntı olur diye doktora gidince soracağım ay bilmiyorum ya 😒 neden böyle saçmalamışım bilmem
Onu doktoruna sor canım fitili kullanmadığın saat dilimi uzun oluyo çünkü böyle olunca. Belki sorun etmez yada bişey olmaz 12 saatte bire dön der
Canım doktor randevun sonrası muhakkak haber ver bizlerede☺️ Bugün kaç haftalıksın
saat 16:00 da randevum zaman da geçmiyor 🤭 adet tarihine göre hesaplarsak 5+4 bugun

X