Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Belki iğne de ekler fitile ek olarak. Bu arada günde 2 kez fitili 12 saatte bir olarak kullanmıyomusun ? Bende fitil olarak kullanıyorum doktorum 12 saatte bir kullanmamı söyledi

Emilimi az olduğu için tutunca fitil olarak veriyorlar valla ikinci transfer de baş dönmesi yapmadı ilk deneme dede yapmadı sadece terletti gece uyurken

Evet canım samimiyetine inanıyorum o yüzden aklıma gelio yazıyorum sana, doktorum artış normal 4 gün sonra tekrar bakalım ona göre ultrasona çağırıcağım dedi

taze ile donduurlmusun farkı var mı ?

Benim her iki transferim de de transfer oncesi de sonrasi da fitil olarak verdiler
Evet en sağlıklısı buymuş kalçadan iğne bile iyi dağılmadığında etkisi azalıyormuş yutma ilede emilimi az mış en garantisi lazım olan yere nokta atışı

Belki iğne de ekler fitile ek olarak. Bu arada günde 2 kez fitili 12 saatte bir olarak kullanmıyomusun ? Bende fitil olarak kullanıyorum doktorum 12 saatte bir kullanmamı söyledi
Ya canım ben onu saçma bir şekilde ayarlamışım şimdi saati de bozmak istemiyorum sıkıntı olur diye doktora gidince soracağım ay bilmiyorum ya neden böyle saçmalamışım bilmem

Evet canım samimiyetine inanıyorum o yüzden aklıma gelio yazıyorum sana, doktorum artış normal 4 gün sonra tekrar bakalım ona göre ultrasona çağırıcağım dedi
İnşallah hadi 4 gün sonraki son kan verişin olurda artık ultrasonda bebiş görmek kalır geriye Haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar ben forumda yeniyim. 23 Kasım 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. Gün fakat kaset test sabah negatifti. Yarın tahlil günüm . Bu durumun pozitife dönmesi mümkün mü?

Ya canım ben onu saçma bir şekilde ayarlamışım şimdi saati de bozmak istemiyorum sıkıntı olur diye doktora gidince soracağım ay bilmiyorum ya neden böyle saçmalamışım bilmem
Onu doktoruna sor canım fitili kullanmadığın saat dilimi uzun oluyo çünkü böyle olunca. Belki sorun etmez yada bişey olmaz 12 saatte bire dön der
Canım doktor randevun sonrası muhakkak haber ver bizlerede Bugün kaç haftalıksın
saat 16:00 da randevum zaman da geçmiyor adet tarihine göre hesaplarsak 5+4 bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…