- 1 Mayıs 2016
- 179
- 91
- 36
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
İyiye yoralim.insallah hayirlisi ile yarin guzel haberi alirim bende. Sizin sonuc belli olmustu değil miBenim ilk transferimde yanağımda atmıştı full minik sivilce ve pozitiftikullandığımız ilaçlardan regl olamıcağımızı söylüyor doktorlar bu arada ayak üşümesi bu sefer bende de var
Belki iğne de ekler fitile ek olarak. Bu arada günde 2 kez fitili 12 saatte bir olarak kullanmıyomusun ? Bende fitil olarak kullanıyorum doktorum 12 saatte bir kullanmamı söylediKesinlikle öyle bu saat oldu halen dönmediler neyse allahtan devamı gelmedi yok sadece fitil kullanıyorum Canım
Ya ben saati çok saçma yapmışım 12 öğlende birtane ve gece 9 da birtane kullanıyorum. Saçma sapan bir saat aralığı yapmışımbüyük ihtimalle çünkü ikinci fitile 1 saat kale geldi leke
Canım bence alakası yok çünkü ben transferden öncede kullandım fitili hiç susama yapmadı
Öyle tabi yeter ki sağlıklı olsunlar 8 Aralık benimde. Benim ki biraz geç tarihe verdi takvime göre 6+0 oluyorum o tarihte transfer tarihine göre ise 5+4 oluyorum
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Pozitif almıştım bugün doktor randevum var nasipseİyiye yoralim.insallah hayirlisi ile yarin guzel haberi alirim bende. Sizin sonuc belli olmustu değil mi
Kendim haber almis gibi mutlu oluyorum sizlerin pozitifleri duyunca. İnsallah sağlıkla büyür kucağına alirsinİnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Pozitif almıştım bugün doktor randevum var nasipse
Emilimi az olduğu için tutunca fitil olarak veriyorlar valla ikinci transfer de baş dönmesi yapmadı ilk deneme dede yapmadı sadece terletti gece uyurkenCanimm hadi hayırlısı insallah senden de guzel haber alacagiz. Ben progestani fitil olarak kullanıyorum günde üç kere hap olarak içenlerde cok fazla yan etki oluyormuş diye okumuştum bir yerde. Benimde ara ara baş dönmem oluyor ayağımın altindan yer kayıyor gibi. İlk transferimde daha az progesteron kullanmama ragmen atesim cikiyordu surekli bu sefer hic cikmadi oysaki doktor ilactan demişti herhalde bağışıklık yapiyor bir yerden sonra
Evet canım samimiyetine inanıyorum o yüzden aklıma gelio yazıyorum sana, doktorum artış normal 4 gün sonra tekrar bakalım ona göre ultrasona çağırıcağım dediAyyy çok sevindim yaa İnan seninle bir değer bekliyorum bugun çarşamba bugun cuma kan verecekti diyesanırım aynı duyguları yaşayanlar böyle birbirinin halinden anlayıp güzel gelişmelere seviniyoruz maşallah yine 2 kat 3 haneli değerleri de gördük doktorun hala testi tekrarlamanı istermi acaba gelişmeleri bize de bildir
Kızlar şimdi doktordan çıktım. 10.65 olmuş rahim kalınlığım çarşamba günü transfer Allah nasip ederse acayip heyecanlıyımtaze transferim tutmamıştı ama bundan çok ümitliyim. Birde progestan iğne yapabiliyormuş transferden sonra. Fitil formuna döneceğiz. Birde jeligra diye bir jel verdi yarın ve transfer günü kullanacağım bu jel ne için bilen var mı ? Birde önerileriniz var mı transfer süreci ile ilgili
Benim her iki transferim de de transfer oncesi de sonrasi da fitil olarak verdilerEmilimi az olduğu için tutunca fitil olarak veriyorlar valla ikinci transfer de baş dönmesi yapmadı ilk deneme dede yapmadı sadece terletti gece uyurken
Evet en sağlıklısı buymuş kalçadan iğne bile iyi dağılmadığında etkisi azalıyormuş yutma ilede emilimi az mış en garantisi lazım olan yere nokta atışıBenim her iki transferim de de transfer oncesi de sonrasi da fitil olarak verdiler
Aman ise yarasinda nasil diyorlarsa oyle yapariz artikEvet en sağlıklısı buymuş kalçadan iğne bile iyi dağılmadığında etkisi azalıyormuş yutma ilede emilimi az mış en garantisi lazım olan yere nokta atışı
Sağlık ocağına gittim randevusuz yapmıyorlar mış semt polikliniği ne gittim özel 5 gibi dediAman ise yarasinda nasil diyorlarsa oyle yapariz artikne zaman cikacak sonucun
Ya canım ben onu saçma bir şekilde ayarlamışım şimdi saati de bozmak istemiyorum sıkıntı olur diye doktora gidince soracağım ay bilmiyorum yaBelki iğne de ekler fitile ek olarak. Bu arada günde 2 kez fitili 12 saatte bir olarak kullanmıyomusun ? Bende fitil olarak kullanıyorum doktorum 12 saatte bir kullanmamı söyledi
Ayyy hadi bakalim hayırlısı insallahh cok heyecanliSağlık ocağına gittim randevusuz yapmıyorlar mış semt polikliniği ne gittim özel 5 gibi dedi
Canım doktor randevun sonrası muhakkak haber ver bizleredeİnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Pozitif almıştım bugün doktor randevum var nasipse
Amin canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz dualarım tüm sonuç bekleyenlerleKendim haber almis gibi mutlu oluyorum sizlerin pozitifleri duyunca. İnsallah sağlıkla büyür kucağına alirsin
Üniversite hastanesi ücretsiz ama uzak tıAyyy hadi bakalim hayırlısı insallahh cok heyecanlitransfer olduğun yer baska yerde mi bizimki ilk uc testi bedava sonrasini parayla yapiyor
İnşallah hadi 4 gün sonraki son kan verişin olurda artık ultrasonda bebiş görmek kalır geriyeEvet canım samimiyetine inanıyorum o yüzden aklıma gelio yazıyorum sana, doktorum artış normal 4 gün sonra tekrar bakalım ona göre ultrasona çağırıcağım dedi
Olsun okadar beklemisiz aksama kadar da beklerizÜniversite hastanesi ücretsiz ama uzak tı
Onu doktoruna sor canım fitili kullanmadığın saat dilimi uzun oluyo çünkü böyle olunca. Belki sorun etmez yada bişey olmaz 12 saatte bire dön derYa canım ben onu saçma bir şekilde ayarlamışım şimdi saati de bozmak istemiyorum sıkıntı olur diye doktora gidince soracağım ay bilmiyorum yaneden böyle saçmalamışım bilmem
saat 16:00 da randevum zaman da geçmiyorCanım doktor randevun sonrası muhakkak haber ver bizleredeBugün kaç haftalıksın