Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Amin canım bu üçüncü transferiniz mi bide kaçıncı gününüz okumuşumdur ama unuttum şuan kusurabakmayın o kadar çok kişiyi okuyunca kafam karışıyor bazen
Üçüncü transferim bugun transferden sonraki ondokuzuncu günüm pozitif aldım nasipse yarın muayeneye gideceğim

Merhaba benimde transferim 22 kasımdı ama test günü 3 Aralık inşallah güzel haberler alırız 3.denemem 2 tane orta kaliteli embriyo transfer edildi hakkımızda en iyisi neyse o olsun
Merhaba, hakkimizda hayirlisi olur insallah. Benimde ikinci denemem bana da iki tane transfer edildi ilk transferimde 3bb yazıyordu bunda grande ll yazıyor ne oluyorsa artik. İnsallah yarin guzel haberini bekliyorum

Merhaba, hakkimizda hayirlisi olur insallah. Benimde ikinci denemem bana da iki tane transfer edildi ilk transferimde 3bb yazıyordu bunda grande ll yazıyor ne oluyorsa artik. İnsallah yarin guzel haberini bekliyorum
Bende korkuyorum test yapmaya çünkü son hakkımdı devlette tekrar denemeyeceğim bende senden güzel haberler bekliyorum ikimiz içinde en iyisi ne olacaksa o gerçekleşsin

Bende korkuyorum test yapmaya çünkü son hakkımdı devlette tekrar denemeyeceğim bende senden güzel haberler bekliyorum ikimiz içinde en iyisi ne olacaksa o gerçekleşsin
Benimde 1 tane embriyom kaldi. İlk denemem de 10. Gün test yapmıştım evde silik çıkmıştı kan testi yaptırdı doktorum 16 çıktı doktor dedi pozitif ama düşük önemli olan artması dedi. Bir süre arttı sonra düşmeye başladı. Bir yükseldi bir düştü içinde parça kalmış dediler düşmezse kürtaj olacaksin diye. Onun stresi üzüntüsü de çok kötüydü. O yüzden bu sefer hiç erken test yapmadım artık gerisi allaha kalmış. İnan içimde heyecandan çok korku var test yapmaya korkuyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Bende dayanamadım 5.gun dondurulmus transferden sonra 7.gunum sabah test yaptım ama hiçbir şey çıkmadı ctesi gunu kan testi günüm ins. İyi haberler alirim
Bende öyle bir hataya düştüm moralim bozuldu keşke yapmasaysım
Bişey soracağım benim bugün 7.günüm idrar testi yapsam çıkar mı acaba sonucum yapasım geliyo bazen bi yandan da korkuyorum çıkmazsa diye yapamıyorum çok değişik duygular yaa
Lütfen yapma test gününü bekle

Sağlıklı bir embriyo olsaydı tutardı ve doğardı hiç üzülme bunu doktorumda söylemiştir eminim işte olumsuzluklar yaşadığımız için bu korku Allahın işine karışılmaz yiyeceği ekmeği alacağı nefesi varsa dünyaya gelir zaten

Hakkimizda hayirlisi olur insallah canim insallah allah bizi de sevindirir. Guzel haberini bekliyorum dualarim seninle

Hakkimizda hayirlisi olur insallah canim insallah allah bizi de sevindirir. Guzel haberini bekliyorum dualarim seninle
İyide kötüde paylaşıcaz artık destek olmak lazım pozitif yada negatif alınca buranın yüzüne bile bakmayan kişiler gibi olmam ben yazarım hep

Kızlar malesef 4.1 cikti ,şoktayim
7,günü idrar teslim pozitif di ama ,düşmüş demekki
Bende şok oldum idrar testini görünce pozitif olduğundan emindim de değerin ne çıkacak diye merak ediyordum tutunmaya çalışmış demekki. Yanlış hatırlamıyorsam bi evladın vardı Rabbim ona uzun ömür versin şimdi nasip etmeyen Rabbim belki bir kaç ay’a kendiliğinden nasip eder inşallah

Benimde 7.gunumdu ama negatif çıktı, bünyeye göre değişiyorsa 1 gün daha bekle çıkmazsa benim gibi kafanda dolanır durur ne olcak diye
Birdaha yapmayı düşünmedim zaten yoksa 2.kez mi yaptın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…