-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Hadi inşaallah güzel olur aldığımız haberlerBenim de öyle ilk deneme 5. Gün embriyosu ve ctesi belli olacakGüzel sonuçlar alalım
Üçüncü transferim bugun transferden sonraki ondokuzuncu günüm pozitif aldım nasipse yarın muayeneye gideceğimAmin canım bu üçüncü transferiniz mi bide kaçıncı gününüz okumuşumdur ama unuttum şuan kusurabakmayın o kadar çok kişiyi okuyunca kafam karışıyor bazen
Hala cıkmadımı çok merak ettim ay Allahım inşallah pozitiftir yarabbimBekliyorum kizlar ,sonucum henuz cikmadi,e nabizdan kontrol ediyorum
Kimyasal gebelik geçirmişsin sende çok büyük geçmiş olsun başına gelmeyen bilmez benimde böyle olmuştu çok üzüldümKızlar malesef 4.1 cikti ,şoktayim
7,günü idrar teslim pozitif di ama ,düşmüş demekki
Merhaba, hakkimizda hayirlisi olur insallah. Benimde ikinci denemem bana da iki tane transfer edildi ilk transferimde 3bb yazıyordu bunda grande ll yazıyor ne oluyorsa artik. İnsallah yarin guzel haberini bekliyorumMerhaba benimde transferim 22 kasımdı ama test günü 3 Aralık inşallah güzel haberler alırız 3.denemem 2 tane orta kaliteli embriyo transfer edildi hakkımızda en iyisi neyse o olsun
Bende korkuyorum test yapmaya çünkü son hakkımdı devlette tekrar denemeyeceğim bende senden güzel haberler bekliyorum ikimiz içinde en iyisi ne olacaksa o gerçekleşsinMerhaba, hakkimizda hayirlisi olur insallah. Benimde ikinci denemem bana da iki tane transfer edildi ilk transferimde 3bb yazıyordu bunda grande ll yazıyor ne oluyorsa artik. İnsallah yarin guzel haberini bekliyorum
Benimde 1 tane embriyom kaldi. İlk denemem de 10. Gün test yapmıştım evde silik çıkmıştı kan testi yaptırdı doktorum 16 çıktı doktor dedi pozitif ama düşük önemli olan artması dedi. Bir süre arttı sonra düşmeye başladı. Bir yükseldi bir düştü içinde parça kalmış dediler düşmezse kürtaj olacaksin diye. Onun stresi üzüntüsü de çok kötüydü. O yüzden bu sefer hiç erken test yapmadım artık gerisi allaha kalmış. İnan içimde heyecandan çok korku var test yapmaya korkuyorumBende korkuyorum test yapmaya çünkü son hakkımdı devlette tekrar denemeyeceğim bende senden güzel haberler bekliyorum ikimiz içinde en iyisi ne olacaksa o gerçekleşsin
Bende öyle bir hataya düştüm moralim bozuldu keşke yapmasaysımBende dayanamadım 5.gun dondurulmus transferden sonra 7.gunum sabah test yaptım ama hiçbir şey çıkmadıctesi gunu kan testi günüm ins. İyi haberler alirim
Lütfen yapma test gününü bekleBişey soracağım benim bugün 7.günüm idrar testi yapsam çıkar mı acaba sonucum yapasım geliyo bazen bi yandan da korkuyorum çıkmazsa diye yapamıyorum çok değişik duygular yaa
Sağlıklı bir embriyo olsaydı tutardı ve doğardı hiç üzülme bunu doktorumda söylemiştir eminim işte olumsuzluklar yaşadığımız için bu korku Allahın işine karışılmaz yiyeceği ekmeği alacağı nefesi varsa dünyaya gelir zatenBenimde 1 tane embriyom kaldi. İlk denemem de 10. Gün test yapmıştım evde silik çıkmıştı kan testi yaptırdı doktorum 16 çıktı doktor dedi pozitif ama düşük önemli olan artması dedi. Bir süre arttı sonra düşmeye başladı. Bir yükseldi bir düştü içinde parça kalmış dediler düşmezse kürtaj olacaksin diye. Onun stresi üzüntüsü de çok kötüydü. O yüzden bu sefer hiç erken test yapmadım artık gerisi allaha kalmış. İnan içimde heyecandan çok korku var test yapmaya korkuyoruminşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Hakkimizda hayirlisi olur insallah canim insallah allah bizi de sevindirir. Guzel haberini bekliyorum dualarim seninleSağlıklı bir embriyo olsaydı tutardı ve doğardı hiç üzülme bunu doktorumda söylemiştir eminim işte olumsuzluklar yaşadığımız için bu korku Allahın işine karışılmaz yiyeceği ekmeği alacağı nefesi varsa dünyaya gelir zaten
İyide kötüde paylaşıcaz artık destek olmak lazım pozitif yada negatif alınca buranın yüzüne bile bakmayan kişiler gibi olmam ben yazarım hepHakkimizda hayirlisi olur insallah canim insallah allah bizi de sevindirir. Guzel haberini bekliyorum dualarim seninle
Bende şok oldum idrar testini görünce pozitif olduğundan emindim de değerin ne çıkacak diye merak ediyordum tutunmaya çalışmış demekki. Yanlış hatırlamıyorsam bi evladın vardı Rabbim ona uzun ömür versin şimdi nasip etmeyen Rabbim belki bir kaç ay’a kendiliğinden nasip eder inşallahKızlar malesef 4.1 cikti ,şoktayim
Bende öyle bir hataya düştüm moralim bozuldu keşke yapmasaysım
Lütfen yapma test gününü bekle
Birdaha yapmayı düşünmedim zaten yoksa 2.kez mi yaptın tekrarBenimde 7.gunumdu ama negatif çıktı, bünyeye göre değişiyorsa 1 gün daha bekle çıkmazsa benim gibi kafanda dolanır durur ne olcak diye
Sizinle beraber üzüldümKızlar malesef 4.1 cikti ,şoktayim
Çok üzüldüm benmde ikinci denemem böyle olmuştuuKızlar malesef 4.1 cikti ,şoktayim
Yok yapmadım bugün yapmıştım sadece ondada çıkmadı,artık ctesi gününü beklicem kan vermek icinBirdaha yapmayı düşünmedim zaten yoksa 2.kez mi yaptın tekrar
Yapmayacağım bekleyeceğim test günümü en azından şimdi umudum var tutunmuştur belki diye test günüme beş gün kaldı zaten tam gününde yaptırırım kan testimiBende öyle bir hataya düştüm moralim bozuldu keşke yapmasaysım
Lütfen yapma test gününü bekle