- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinBenim de bugün transferimin 9. Günü b hcg baktırdım sonuç 187, 2 gün Sonra tekrar baktıracağım ikiye katlamayı görürüm umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinBenim de bugün transferimin 9. Günü b hcg baktırdım sonuç 187, 2 gün Sonra tekrar baktıracağım ikiye katlamayı görürüm umarım
Hayırlı olsunBenim de bugün transferimin 9. Günü b hcg baktırdım sonuç 187, 2 gün Sonra tekrar baktıracağım ikiye katlamayı görürüm umarım
Sizin çift embriyo muydu?Benim de bugün transferimin 9. Günü b hcg baktırdım sonuç 187, 2 gün Sonra tekrar baktıracağım ikiye katlamayı görürüm umarım
Teşekkürler, tek embriyo benimSizin çift embriyo muydu?
Gayet iyi bence bu değer inşallah güzelce katlanır değerlerinizTeşekkürler, tek embriyo benim
Anladım canım 5.gün embriyosu olduğu için senin test günün erken evet hayırlısı hakkımızda insallahEvet 25 Kasım transfer günü ama test günü 4 Aralık verdi. sanırım 5.gun embriyosu olduğu icin. seninde 3.gun embriyosuydu galiba hayırlısı artik
Masallah ne güzel yaa rabbim sağlıkla da kucağına almayı nasip etsinÜçüncü transferim bugun transferden sonraki ondokuzuncu günüm pozitif aldım nasipse yarın muayeneye gideceğim
Ya maşallah 187 iyi bi değer görürsünüz insallah ikiye katlandığını daBenim de bugün transferimin 9. Günü b hcg baktırdım sonuç 187, 2 gün Sonra tekrar baktıracağım ikiye katlamayı görürüm umarım
Gayet iyi bence bu değer inşallah güzelce katlanır değerleriniz
İnşallah katlanır , çok teşekkürler kızlar dua edelim birbirimizeYa maşallah 187 iyi bi değer görürsünüz insallah ikiye katlandığını da
Maşallah ne güzel çıkmış sonucunuzBenim de bugün transferimin 9. Günü b hcg baktırdım sonuç 187, 2 gün Sonra tekrar baktıracağım ikiye katlamayı görürüm umarım
Merhaba benim bugün 7.günüm ama daha erken diye test yapmayı düşünüyorum siz yaptınız mı erken gebelik testi sonucunuz nedirKızlar bnde 3. Gün embriyosu dondurulmuş, dayanamadım dün 7. Gün akşamüzeri test aldım
Erken genellik testi kalmamış maalesef başka yere de gitmek istemedim
Silik bi şekilde çıktı emin olmak İçin bu sabah ilk idrar ile yapayım dedim eşim farketmesin diye aceleden test geçersiz çıktı
Bugün iğne için çıkınca erken gebelik testi alacağım bakalım ne olacak( ilk deneme ve çift embriyo)
Canımmm çok geçmiş olsun insallah bundan sonranki sağlıklı olur ne diyelim hersey AllahtanKızlar malesef 4.1 cikti ,şoktayim
7,günü idrar teslim pozitif di ama ,düşmüş demekki
Dayanamadım 7. Gün normal yaptım.U
Merhaba benim bugün 7.günüm ama daha erken diye test yapmayı düşünüyorum siz yaptınız mı erken gebelik testi sonucunuz nedir
8.gün erken gebelik testiniz nasıl çıktı pekiDayanamadım 7. Gün normal yaptım.
Bugün 8. Gün erken gebelik yaptım
Yarında kan vereceğim sağlık ocağındaki doktorum gel yapalım dedi
Onu da sabah yapmadım ama 2. Çizgi var8.gün erken gebelik testiniz nasıl çıktı peki
Yaaa ne güzel kan değeriniz de iyi çıkar insallahOnu da sabah yapmadım ama 2. Çizgi var
Benımde 250 cıktı 10 gunKızlar bugün test günümdü değerim 387 çıktı allahım isteyen herkese nasip etsin ne güzel bir duyguymuş
Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsinBenımde 250 cıktı 10 gun
Ay maşallah darısı başımıza insallah benimde 8.günüm siz evde idrar testi yapmış mıydınız kan vermeden önceBenımde 250 cıktı 10 gun