-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Ayaklarım sureklı üşüyor benımde ama genel olarak vucut sıcaklıgım yuksekYa arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için soruyorum. Bugün transferin 14. Günü ve bugün inanılmaz ellerim ayaklarım ısınmıyor anlamadım neden acaba kansızlık olabilirmi ki yaşayan varmı daha önce
Evet ben 7.gun test yaptım cok net cıktıAy maşallahdarısı başımıza insallah benimde 8.günüm siz evde idrar testi yapmış mıydınız kan vermeden önce
Sizin değerinizde çok iyi çıkmış maşallah kaçıncı gün yaptırdınız testiniziAllah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Benimde üç gündür ayaklarım çok üşüyor ısıtamıyorum transferden sonra 8.günüm sizi görünce tuttu bebeğim belki de diye umutlanıyorum çokAyaklarım sureklı üşüyor benımde ama genel olarak vucut sıcaklıgım yuksek
Benim 12. Gün 387 çıktı 14. Gün yani bugünde 1104Sizin değerinizde çok iyi çıkmış maşallah kaçıncı gün yaptırdınız testinizi
Ay çok güzel yaa allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin o kadar mutlu oluyorum ki pozitifleri görünceEvet ben 7.gun test yaptım cok net cıktı
Ilkınde betam 76 cıkmıstı kalp atışını duyamadık bunda yuksek cıktı bakalım rabbım sağlıkla lucağıma almayı nasıp etsın herseyını hesaplamıstım ılkınde sımdı hıc yapmıyorum hesap kasmıyorum kendımı vajınal muayene kseınlıkle yaptırmayın bn salak gıbı ılk kesede bıle vajınal yapmasına ızın verdım bekleyın doktor doktor gezmeyın nasıl olsa üç aya kadar anneye zarar vermıyor bebekEvet ben 7.gun test yaptım cok net cıktı
Peki 5.gün embriyosu muyduBenim 12. Gün 387 çıktı 14. Gün yani bugünde 1104
Bu ikinci tüp bebek denemeniz anladığım kadarıyla dimi benim ilk tüp bebek denemem çok hayacanlıyım ama sakin davranacağım alttan Muayne olmam acele edip insallahIlkınde betam 76 cıkmıstı kalp atışını duyamadık bunda yuksek cıktı bakalım rabbım sağlıkla lucağıma almayı nasıp etsın herseyını hesaplamıstım ılkınde sımdı hıc yapmıyorum hesap kasmıyorum kendımı vajınal muayene kseınlıkle yaptırmayın bn salak gıbı ılk kesede bıle vajınal yapmasına ızın verdım bekleyın doktor doktor gezmeyın nasıl olsa üç aya kadar anneye zarar vermıyor bebek
Dusunmemeye calış unutma kötüyü çağırırsan gelır patıksiz ayakkabı bıle gıyemıyorum ben bendekı en belırgın pzellık buydu bıde transferden bır saat sonra yanaklarım al al oldu ama oyle boyle degıl tutar ınşaAllah Allahın ıznıyleBenimde üç gündür ayaklarım çok üşüyor ısıtamıyorum transferden sonra 8.günüm sizi görünce tuttu bebeğim belki de diye umutlanıyorum çok
3. gün çift embriyoPeki 5.gün embriyosu muydu
Evet ıkıncı benım doktorlar bısey yok derler hatta cahıllıkle suclarlar ama sakın yapmayın siz iyi ve mutlu olursanız bebenızde mutlu olur ilkinde benım keseden sonra bebek gec gorundu doktor boş gebelık dedı ıkı hafta ağladım sonra bebek gorundu bu kezde kalp atısı duyamadım düşün ıkı bucuk ayda nerdeyse her hafta saf gıbı doktora gıttım sımdı gıtmıcem ne kadar az bılırsek o kadar ıyıBu ikinci tüp bebek denemeniz anladığım kadarıyla dimi benim ilk tüp bebek denemem çok hayacanlıyım ama sakin davranacağım alttan Muayne olmam acele edip insallah
Ay insallah olumlu düşünüyorum hep bol bol dua ediyorum ama evde test yapmaya cesaret edemiyorum korkum heyecanımı bastırıyor insallah bu kadar emeğe değer de iyi sonuç alırım bendeDusunmemeye calış unutma kötüyü çağırırsan gelır patıksiz ayakkabı bıle gıyemıyorum ben bendekı en belırgın pzellık buydu bıde transferden bır saat sonra yanaklarım al al oldu ama oyle boyle degıl tutar ınşaAllah Allahın ıznıyle
Haklısınız bu söyledikleriniz bana da tecrübe oluyor Allah razı olsunEvet ıkıncı benım doktorlar bısey yok derler hatta cahıllıkle suclarlar ama sakın yapmayın siz iyi ve mutlu olursanız bebenızde mutlu olur ilkinde benım keseden sonra bebek gec gorundu doktor boş gebelık dedı ıkı hafta ağladım sonra bebek gorundu bu kezde kalp atısı duyamadım düşün ıkı bucuk ayda nerdeyse her hafta saf gıbı doktora gıttım sımdı gıtmıcem ne kadar az bılırsek o kadar ıyı
Maşallah3. gün çift embriyo
Valla bn olmayacak gozuyle baktım acıkcası ılkınde yaşaıdıgım için herşeyı artık daha temkınlıyım bncede evde test yapmayın ilkinde bnde yapmamıstım ama cok merak edıyorsan 7.gun cıkıyor genelde betana baktıranılırsın sonucta hersey olacagına varırAy insallah olumlu düşünüyorum hep bol bol dua ediyorum ama evde test yapmaya cesaret edemiyorum korkum heyecanımı bastırıyor insallah bu kadar emeğe değer de iyi sonuç alırım bende
İlk denemenmi ? Kaçıncı günün ?Maşallahbenimde 3.gün tek embriyo bende çift istedim ama doktorum 35 yaş altına çift embriyo koymuyoruz dedi o yüzden tek koydular
İlk tüp bebek denemem 3.gün tek embriyo transferi oldum bugün 8.günümİlk denemenmi ? Kaçıncı günün ?
Aynen hersey olacağına varıyor gerçekten 8.güne girdim sabah cesaret edebilirsem kan vermeye giderim belkiValla bn olmayacak gozuyle baktım acıkcası ılkınde yaşaıdıgım için herşeyı artık daha temkınlıyım bncede evde test yapmayın ilkinde bnde yapmamıstım ama cok merak edıyorsan 7.gun cıkıyor genelde betana baktıranılırsın sonucta hersey olacagına varır