Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Merhaba kızlar bende 24 Kasım'da transfer oldum bugün 3. Günüm ve idrarda test negatif çıktı morelim çok bozuk donmuş 5. Gün embriyosuydu 8 Aralık test günüm neden o kadar uzun onunda anlamadım
Çok erken test yapıyorsunuz ama yavrunuz hemen tutunmamışta olabilir bu kadar erken yapıp moralinizi bozmayın bence. Pozitif olun,pozitif düşünün.

Merhaba 5.gün embriyo transferimin 4. Gününden beri kahverengi lekelenmem var. Bugün 6.günü. sizlerde yaşadınız mı böyle bir şey? Normal bir süreç mi düşük belirtisi mi

Merhaba kızlar bende 24 Kasım'da transfer oldum bugün 3. Günüm ve idrarda test negatif çıktı morelim çok bozuk donmuş 5. Gün embriyosuydu 8 Aralık test günüm neden o kadar uzun onunda anlamadım
Çok erken yapıp neden moralinizi bozuyosun 5.gün embriyoları zaten en erken 48saatte tutunur tutunduktan sonra beta yükselir ve önce kana karışır 3gündr daha kana bile karışmamıştır siz idrar da vekliyosunuz kendinizide bebeğinizide strese sokmayın Allahın izniyle tutunmuştur inşallah🥰 en erken 6veya 7.gün yapın oda erken gebelik testiyle kaset testlerden daha hassas onlar 🙏🏻

22 Kasım transferim oldu 5.gün embriyosu iki tane. Sanırım transfer gününü saymıyorlar yada test gününü 4 aralikta bana test günü verdiler. İlk transferimde kasıklarımda pıt pıt birşey atıyordu ağrı oluyordu pozitifti ama daha sonra düşük oldu. Bu seferde ilaçların daha fazla ama neredeyse hiç belirtim yok ara ara sol kasığımda bir kasılma oluyor bacağıma kadar vuruyor kasılma baskada birşey yok. 🤭 Bakalım hayırlısı bekleyip göreceğiz.

22 Kasım transferim oldu 5.gün embriyosu iki tane. Sanırım transfer gününü saymıyorlar yada test gününü 4 aralikta bana test günü verdiler. İlk transferimde kasıklarımda pıt pıt birşey atıyordu ağrı oluyordu pozitifti ama daha sonra düşük oldu. Bu seferde ilaçların daha fazla ama neredeyse hiç belirtim yok ara ara sol kasığımda bir kasılma oluyor bacağıma kadar vuruyor kasılma baskada birşey yok. 🤭 Bakalım hayırlısı bekleyip göreceğiz.
İnsanın bırak diğer transferi tutanları kendi iki gebeliği bile birbiriyle aynı olmuyor. İlkinde yaşadıkların ikincisinde bir olmuyor. Belirtilere kapılma

Transfer günlerimiz aynı 😍

X