Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kızlar maalesef olmadı 😔 ilaçlardan dolayı zaten regl olmazsın dedi dr şimdi ilaçları kesicem bir iki güne regl olurmuşum sonra bşdaha denicem napim ama çok inanmıştım salak gibi var olduğunu düşünmüştüm ilk sefer olunca baya gaza geliyosun galiba😔 neyse napim olmadı… sizin iyi haberlerinizle mutlu olurum artık haber esin sonuçları😘

Kızlar maalesef olmadı 😔 ilaçlardan dolayı zaten regl olmazsın dedi dr şimdi ilaçları kesicem bir iki güne regl olurmuşum sonra bşdaha denicem napim ama çok inanmıştım salak gibi var olduğunu düşünmüştüm ilk sefer olunca baya gaza geliyosun galiba😔 neyse napim olmadı… sizin iyi haberlerinizle mutlu olurum artık haber esin sonuçları😘
Canım benim de ilki olmamıştı bu ikinci asla vazgeçme ilk duan kabul olmadı ama ikincisi daha güzel olacaktır muhakkak 🤲🏻

Canım benim de ilki olmamıştı bu ikinci asla vazgeçme ilk duan kabul olmadı ama ikincisi daha güzel olacaktır muhakkak 🤲🏻
Evet napim bidaha denicem çok üzüldüm ama gerçekten inandırmışım kendimi… neyse ben daha fazla yazıp herkesin canını sıkmiyim😔 inşallah sizin güzel haberlerinizle mutlu olurum bende😍💃🏻 Yarın mutlaka haber et

Evet napim bidaha denicem çok üzüldüm ama gerçekten inandırmışım kendimi… neyse ben daha fazla yazıp herkesin canını sıkmiyim😔 inşallah sizin güzel haberlerinizle mutlu olurum bende😍💃🏻 Yarın mutlaka haber et
Canım grupta okadar pozitif olunca herkesin pozitif olacağına bende çok inanmıştım üzüldüm gerçekten senin adına. Benimde ilk pozitif ikincisi negatif oldu bu üçüncü denemem. İnşallah biraz vücudunu dinlendirip yeniden başlayınca bu sefer kucağına almak nasip olur

Canım grupta okadar pozitif olunca herkesin pozitif olacağına bende çok inanmıştım üzüldüm gerçekten senin adına. Benimde ilk pozitif ikincisi negatif oldu bu üçüncü denemem. İnşallah biraz vücudunu dinlendirip yeniden başlayınca bu sefer kucağına almak nasip olur
Evet bende çok inanmıştım neden olmadığını merak ediyorum bu sefer ama yapcak bişey yok regliden sonra dr a gidicem tekrar denicem. Tabi dinlen derse beklicem artık şaka gibi yaa

Bütün pozitifliğimi sana yolluyorum şuan yemin ederim senin sonuçla sevinicem yarın inşalah😍
Ay canım benim Allah razı olsun allahım tez vakitte seninde yüzünü güldürsün 2. Tüp bebek tedavine başlamadan İnstagramdan doktor mfk yı takip et bi bak paylaşımlarına inşllah faydalı olur yarın muhakkak haber vereceğim

Birde doktorlar daha iyi bilir tabi de vajinal ultrason yaptırmamaya çalış bu süreçte ve panik yapıp başka doktora gidip baktırma
Evet bencede vajınal ultrason normal ultrasondanda uzak dur bence gecen gun hemsıre arkadasım acile gitmiş alttan bakalım demısler kabul etmemıs sonra bu hazırlanırken normal ultrasondan baktırmaya ordakıler neden sağlık çalışanı oldugunu soylemedın bıze yoksa sana vajınal bakalım dıye ısrar etmezdık dedı hatta doktor kalp atışı yok demıs bısey olmaz beklerım demıs gecen gun duymustu kalp atısını ama hemen kalktım dıyor uzatmadım ultrasonu zararlı dedı ben ılk denememde ne dedılerse yaptım. Bu arada ucbucuk haftalıkken tup bebek doktoruma gıttım keseyı gormeye alttan baktı sızın doktorlarınız alttan mı baktı yoksa

Evet bende çok inanmıştım neden olmadığını merak ediyorum bu sefer ama yapcak bişey yok regliden sonra dr a gidicem tekrar denicem. Tabi dinlen derse beklicem artık şaka gibi yaa
Hayırlısıyla tekrardan denersın napalım bizim kaderımız bu Rabbım hepımızın kucagını doldursun tez zamanda 🤲

Evet bencede vajınal ultrason normal ultrasondanda uzak dur bence gecen gun hemsıre arkadasım acile gitmiş alttan bakalım demısler kabul etmemıs sonra bu hazırlanırken normal ultrasondan baktırmaya ordakıler neden sağlık çalışanı oldugunu soylemedın bıze yoksa sana vajınal bakalım dıye ısrar etmezdık dedı hatta doktor kalp atışı yok demıs bısey olmaz beklerım demıs gecen gun duymustu kalp atısını ama hemen kalktım dıyor uzatmadım ultrasonu zararlı dedı ben ılk denememde ne dedılerse yaptım. Bu arada ucbucuk haftalıkken tup bebek doktoruma gıttım keseyı gormeye alttan baktı sızın doktorlarınız alttan mı baktı yoksa
Evet canım ben vajinal istemiyorum dedim göremeyiz dedi bende daha tabi ilk gebelik ya hemen görelim filan diye baktırdım sadece keseyi gördü ertesi gün kahverengi lekelenmem başladı farklı bi özel hastaneye gittim orda karından baktılar ve gördüler hem bebeği hem keseyi. Kalp atışını duyduğumuz gün yine kanamam vardı farklı bi hastanede yine kanama alanını görmemiz lazım dedi vajinal ultrasonla baktı üstüne birde spekulum ile iyice bastırıp baktı kanama o an çoğaldı acil yatış verdi o gece de düşük yaptım zaten oyüzden hem doktor doktor gezip merakla duruyomu diye bakmak hemde vajinal ultrasondan korkuyorum belki hiç sorun yaşamayanlar var ama biz yaşayınca daha temkinli oluyoruz haliyle şimdi göremeyiz dese bile doktor olsun haftaya beklerim derim.

Merhaba hanımlar, bana da 24 kasımda 5aa kalitede 5. Gün 1 adet embriyo transfer edildim. Letus sabah 2 akşam 2 vajinal fitil,duphaston sabah akşam, ecopirin 1 adet, d vitamini,b12 kullanıyorum. 4 aralık test günüm. Doktorum umutlu bende umutluyum açıkçası 😊😍 6 yıllık evliyim. Bizim hiç bir sorunumuz yok. Bir-kac doktor gezdim bundan öncekiler sebepsiz infertilite dedi biri benden kaynaklı, biri de pcos dedi bana,başka biri eşimde sorun buldu bir türlü doğru doktor bulamadık 🤣 Şimdiki doktorum tüm tahlilleri yaptı sil baştan asla öyle şeyler yok cok sağlıklısınız dedi. 2019da ikizlerimi kaybettim ondan sonra bir daha da olmadı. Zorlu süreç umulmayan kayıplar yaşadık malesef psikolojik olarak etkilendik. Doktorum beklemek istemiyorsanız direkt tüp bebek yapalım dedi ve kasım ayında başladık bismillah deyip. Inşallah hepimiz muradımıza erer yavrularımızı kucağımıza alırız.

Merhaba kızlar bende 24 Kasım'da transfer oldum bugün 3. Günüm ve idrarda test negatif çıktı morelim çok bozuk donmuş 5. Gün embriyosuydu 8 Aralık test günüm neden o kadar uzun onunda anlamadım

X