Canım bütün bu süreci ben yaşadım çok ağladım sen ağlama diye yazıyorum sana öncelikle bırak silikonla emsin yeterince süt gelince be bebeğin emme ve kavrama güçlenince silikonu bırakıyor ben asla bırakmayacak sandım bir sesi yerde bir sesi gökte ağlıyordu. Memeyi kavrayıp ağzına alamıyordu ama pes etmedim. Onu sinirlendirme önce silikon ile başla. Biraz emdikten sonra silikonu çıkarıp hemen memeyi vermeyeni dene çok ağlatma böyle böyle ara ara dene biz tam 20. Gün sonunda bıraktık silikonu hatta önce gündüzleri bıraktı gece asla almıyordu memeyi silikonla devam ettim bir süre gece vermeye sonra boğuşa boğuşa silikondan kurtulduk ama nette bir çok yazı okudum 1. Ayın sonunda bazen 20. Güne falan bebeğin emme refleksi güçlendikçe bırakıyormuş. Silikonu sen yeterki pes etme . Gelelim süte İnan bana bu konuda da çok ağladım boşu boşuna. Öncelikle süt arttıran en güzel şey. Uyku bebeğin emmesi daha sonrada e Bebek’te promalt içeceği var benim deli gibi sütümü artttırdı. İki göğsümden 15 20 çıkıyordu inanılmaz arttırdı. Sabah akşam 1 er kutuniç ben öyle yapıyorum çok faydasını gördüm. Birde her emmek istediğinde meme verdim saatli falan değil her istediğin de ne kadar emerse o kada eöok artacağını söyled ebe bana bende bunj denedim bunun dışında neler içmedim neler
artık şifa allahtan hangisi işe yaradı bilmiyorum ama birde annem şunu yaptı anason rezene kuru üzüm kayısı incir elma ve keçi boynuzu kaynatıp içtim
bu da işe yaramış olabilir gaza gelince bunu henüz bende çözemedim. Hatta kaka sorununu da bunun içinde pes etmeden sabırla her yolu deneyip çözmeye çalışıyoruz. Buarada mama vermekten çekinme aç kalmasın bebeğin ben hep verdim. Çok şükür tamamen bıraktık şimdi mamayı kilosu çok iyi çıktı çünkü