Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Sıcak havlu göğsüne bas küçük küçük masaj yap youtube videoları çok izledim bende mastitin eşiğinden döndüm ama göğüs ucu yaralarım 20 gündür var bebeğim asla tam göğsü almıyor midesini bulandırıyor, emzikte almıyor 😢
Oda ayrı bi sorunum kantaron yağı sürüyorum ama banamısın demedi bugün ağlıyodum çok canım acıyo bide gaz sorunlarımız başladı heralfe hiç uyumuyo ne gündüz ne gece benimde ateş oldu 40

Kızlarr ben heralde mastit oldum önce bi sıtmalandım o geçtş ama şuan ateşim var size oldumu hiç napıyım varmı bana tavsşyeniz
Canım 15. Günden sonra başlıyor gaz sorunları zaten bende aynıyım. Bizde ek kaka sorunu var birde biogaia diye bir damla kullanıyorum fayda etmiyor gibi ediyor gibi de ben birde kimyon çayı demleyip sabah akşam 2 şay kaşığı veriyorum sanki o işe yarıyor

Canım 15. Günden sonra başlıyor gaz sorunları zaten bende aynıyım. Bizde ek kaka sorunu var birde biogaia diye bir damla kullanıyorum fayda etmiyor gibi ediyor gibi de ben birde kimyon çayı demleyip sabah akşam 2 şay kaşığı veriyorum sanki o işe yarıyor
Bebeğe mi veriyorsun? Onu senin içmen gerekmezmi bizimde 2 gündür uyku yok bu gece 4te uyandı 12 e kadar ağladı banyo yaptırdık öyle rahatladı yattı umarım kolik değildir

GMD23 GMD23 K kardelen yuce kızkar göğüs yarası İçin tramicyn’nin deri için olan kremi ile gümüş kapak çok etkili. Bende iyileşmesi 2 gün bile sürmedi. Kremi 2 gün kullandım. Gümüş kapağı da 20 gün. Artık hiç hassaslaşmıyor bile çok şükür.

GMD23 GMD23 K kardelen yuce kızkar göğüs yarası İçin tramicyn’nin deri için olan kremi ile gümüş kapak çok etkili. Bende iyileşmesi 2 gün bile sürmedi. Kremi 2 gün kullandım. Gümüş kapağı da 20 gün. Artık hiç hassaslaşmıyor bile çok şükür.
Ama benim bebe sadece ucunu çekiyor tekrar yara olur mu artık ağlayacam

Bizdede gaz sorunu başladıya bitürlü çıkartamıyo napıcaz bilmiyorum valla

Bizdede gaz sorunu başladıya bitürlü çıkartamıyo napıcaz bilmiyorum valla
Canım ben bulunduğum şehirde bir çocuk doktoru buldum çok iyi çocuk doktoru bugün gittik ona çok şükür sütüm artık yetiyor e Bebek’te ki promalt içeceğini şiddetle tavsiye ediyorum mamayı günde 1 e düşürdük gittiğimiz doktor ve instegramdan takip ettiğim bir doktorda dahil olmak üzere bir ilaç tavsiyesi aldım gaz sorunu için bakalım kullanacağız iyi gelecek mi. Kimyon çayını bıraktırdı bu arada bu aldığımız şurupta kimyonda varmış şurubun görselini atıyorum eke umarım bebelere iyi gelir 😍

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 25
Canım ben bulunduğum şehirde bir çocuk doktoru buldum çok iyi çocuk doktoru bugün gittik ona çok şükür sütüm artık yetiyor e Bebek’te ki promalt içeceğini şiddetle tavsiye ediyorum mamayı günde 1 e düşürdük gittiğimiz doktor ve instegramdan takip ettiğim bir doktorda dahil olmak üzere bir ilaç tavsiyesi aldım gaz sorunu için bakalım kullanacağız iyi gelecek mi. Kimyon çayını bıraktırdı bu arada bu aldığımız şurupta kimyonda varmış şurubun görselini atıyorum eke umarım bebelere iyi gelir 😍
Bu şurup mu bize damlasını verdi doktor sabah aksam 10 damla 3 gündür kullanıyoruz bakalım daha etkisi varmi anlayamadım
Birde acı elma yağı suruluyormus bebeğin topuğuna 1 damla oda gaz sorununa iyi geliyormuş biz aldık ama daha denemedik

Bu şurup mu bize damlasını verdi doktor sabah aksam 10 damla 3 gündür kullanıyoruz bakalım daha etkisi varmi anlayamadım
Birde acı elma yağı suruluyormus bebeğin topuğuna 1 damla oda gaz sorununa iyi geliyormuş biz aldık ama daha denemedik
Alırım bende evet şurup çağ kaşığı ile gğnde 4 kere veriyorum. Bende daha etkisini görmedim gerçi dünden beri veriyorum çok zorlu bir geceden çıktık resmen hiç uyumadı. Acaba kolik bebekler ne kadar böyle sürüyor

Kızlarr napıyosunuzz,nasıl geçiyo.doğum yapmayan kaldımj aramızda.bebişleri küvezde olan arkadaşlarımız bi gelişme varmı
Bizde çıkmıştık zaten çok şükür bizim sorunumuz beslenme ve gaz ben doymadigini düşünüyorum açıkçası emerken sandığımdan işte 10 cc qnca çıkıyor qma hep dedikleri şey bebek daha fazla emiyor diye Gaz da onun arkasından geliyor çok zorlanıyoruz sürekli bi ikinma çabalari o gazdan azaldıkça azaldıkça ağlıyorum ne yapmam gerekli öner biteceğini birsey var mi gaz için birde süt arttırıcı için ve hala biz silikon ile emiyoruz

Bizde çıkmıştık zaten çok şükür bizim sorunumuz beslenme ve gaz ben doymadigini düşünüyorum açıkçası emerken sandığımdan işte 10 cc qnca çıkıyor qma hep dedikleri şey bebek daha fazla emiyor diye Gaz da onun arkasından geliyor çok zorlanıyoruz sürekli bi ikinma çabalari o gazdan azaldıkça azaldıkça ağlıyorum ne yapmam gerekli öner biteceğini birsey var mi gaz için birde süt arttırıcı için ve hala biz silikon ile emiyoruz
Gaz için doktorumuz bize biogaia damla önerdi canım ona bakabilirsin.süt içinde helva hurma benim sütümü artıtdı bide bol su onlarıda bi dene.bende tıkalı olan göğsümü hâlâ silikonla veriyorum bişey olmaz canım ama silikonu vakumlayarak koy göğüs ucuna

Canım bütün bu süreci ben yaşadım çok ağladım sen ağlama diye yazıyorum sana öncelikle bırak silikonla emsin yeterince süt gelince be bebeğin emme ve kavrama güçlenince silikonu bırakıyor ben asla bırakmayacak sandım bir sesi yerde bir sesi gökte ağlıyordu. Memeyi kavrayıp ağzına alamıyordu ama pes etmedim. Onu sinirlendirme önce silikon ile başla. Biraz emdikten sonra silikonu çıkarıp hemen memeyi vermeyeni dene çok ağlatma böyle böyle ara ara dene biz tam 20. Gün sonunda bıraktık silikonu hatta önce gündüzleri bıraktı gece asla almıyordu memeyi silikonla devam ettim bir süre gece vermeye sonra boğuşa boğuşa silikondan kurtulduk ama nette bir çok yazı okudum 1. Ayın sonunda bazen 20. Güne falan bebeğin emme refleksi güçlendikçe bırakıyormuş. Silikonu sen yeterki pes etme . Gelelim süte İnan bana bu konuda da çok ağladım boşu boşuna. Öncelikle süt arttıran en güzel şey. Uyku bebeğin emmesi daha sonrada e Bebek’te promalt içeceği var benim deli gibi sütümü artttırdı. İki göğsümden 15 20 çıkıyordu inanılmaz arttırdı. Sabah akşam 1 er kutuniç ben öyle yapıyorum çok faydasını gördüm. Birde her emmek istediğinde meme verdim saatli falan değil her istediğin de ne kadar emerse o kada eöok artacağını söyled ebe bana bende bunj denedim bunun dışında neler içmedim neler 😂 artık şifa allahtan hangisi işe yaradı bilmiyorum ama birde annem şunu yaptı anason rezene kuru üzüm kayısı incir elma ve keçi boynuzu kaynatıp içtim 😂 bu da işe yaramış olabilir gaza gelince bunu henüz bende çözemedim. Hatta kaka sorununu da bunun içinde pes etmeden sabırla her yolu deneyip çözmeye çalışıyoruz. Buarada mama vermekten çekinme aç kalmasın bebeğin ben hep verdim. Çok şükür tamamen bıraktık şimdi mamayı kilosu çok iyi çıktı çünkü

X