-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.301
Canım sen doğum yaptın mu 1 gün geçti diye yazıyor doğumundan amaİki aşım var 3.yü doktorum önermemişti bidahada konuşmadık bu konuda ama olursam doğumdan sonra olurum heralde bikaçgün kaldı doğuma çünkü
Bizimkide 25 gram verdi ilaç metabolizma hizlandiriyo sonra geri aldı. Bende son zamanlar iyice kötü hissediyorum çevremdeki herkse de kötü davranıyorum eşimle aramızda iyice kötüye gidiyor istem dışı gelişiyor süreç ama geçici olduğunu biliyorum Allahin izniyle.Ah canım iyi gelişmelerine çok sevindim, bizimde göz muayenesi sonuncusu bu akşam olacak, son durumu yarın öğreneceğim, bugün 66. Gün 2 gündür gücüm kalmadı artık sürekli ağlıyorum, bugün 60 gram vermiş doktor normal dese de tavukçuluğu biraz daha ertelendiği için o giden 60 gram beni paramparça etti,Allah yardımcımız olsun,
Bizimde ambulansla sevk edildi 1 saat filan sürdü lazer oldu enjeksiyon değil. Şu inci Candemir bu konuda bi doktorla görüşmesini yayınlamış youtube da huseyin di sanırım doktorun adı lazer eskide kaldı artık enjeksiyon yapılmalı lazer yapcaz derlerse kabul etmeyin filan diyordu sonra inci Candemirle iletişime geçtim o dönem doktorunuz en doğru tedavi yöntemini uygular bebeğin durumuna göre değişir filan diyince güvenmekten başka çarem kalmadı ki sevk edilen hastanedeki doktorada bu durumu detaylıca sordum. İşlem kısa sürüyor evet anestezi alıyor en azından lazerde bu durum öyleydi anestezi alınacağı için beslenmeyi kesip serum veriyorlar haliyle biraz kilo kaybı da oluyor bunlara hazırlıklı ol diye yaziyorum ama normalde bu operasyonu olan çocuklar aynı gün hemen eve taburcu ediliyor yani basit ve kesisiz işlem kısa da sürüyor. Evet insan neyle karsilascagini bilmeyince bide haliyle anestezi alınca korkuyor ama en azından kesili bi kalp yada nörolojik bi durumun operasyonu değil öyle olsaydı en az 2 ay daha ileri atardı taburculuk durumu ama şuan çok etkilemicek. Kaç kilo şuanCanım tekrardan merhaba, bizi de doktor aradı şimdi yüreğim ağzıma geldi, evre 3 e ilerlemiş pazartesi üni de doktor bakacakmış ona göre enjeksiyon yapacaklarmış, senin bebiş oldu nasıl ameliyat gibi mi anestezi alıyor mu? Ağlamaktan harap oldum, ambulans işe ünite gidecekmiş bebeğim
Normalde 15 gün sonra bile kesin sonuç verir beta hcg birde 50 gün diyorsunuz bebek neredeyse 8 haftalık hatta son adet tarihinden tutarsak bi 2 haftada ordan gelir tabiki görünür hatta kalp atışları bile duyulurŞüpheli ilişkiden 50 gün sonra yapılan beta hcg kesin midir bi de ultrasonda bebek görünür mü
Yok canım henüz yapmadım perşembe günü 4cm açılmam vardı normal doğum için bekliyoruz.günüm dolduğu için otomatik forum öyle yazmış heraldeCanım sen doğum yaptın mu 1 gün geçti diye yazıyor doğumundan ama
Bende atladım mı acaba dedim çok kalan olmadı sanırımYok canım henüz yapmadım perşembe günü 4cm açılmam vardı normal doğum için bekliyoruz.günüm dolduğu için otomatik forum öyle yazmış heralde
Canım aynı bizimde eşimle durumlar aynı, çok anlayışsız geliyor, bugün doktor ile görüştüm, gözdem lokal anestezi olacak dedi ayaktan bir tedavi falan dedi, yani aslında yapılıp yapılmayacağı da pazartesi belli olacak, bu doktor emin olamamış, ünide doktor bakıp eğer enjeksiyonluk işlem varsa o yapacakmış, ama bence yapacaklar gibi, 10 dakika falan sürüyor dediler bilemedim yani i, evet tabırculuğu etkilemiyormuş dedi, kilosu 1900 10 gün sonra emzirmeye başlayabiliriz dedi, başka hastanelerde 1600 da başlıyorlar emzirmeye ama bizim doktor biraz pipirikli, inci candemire bende bişey sordum oto mesaj geldi kitaplarımı okuyup videoları izleyin diye, ben kitaplarını da aldım ama sanırım ücretli danışmanlık yapıyor ç, bu arada dün bu kahve dünyasında çilekli drajeler varya onlardan yedim 1 paket dün bütün sütüm pembeydi, netten uzmanlara falan attım bişey olmaz dediler ama onlarda şaşırdılar, doktorumda veririz bişey olmaz dedi ama şimdi onuda kafaya takıyorım, hergün bişey çıkıyorBizimkide 25 gram verdi ilaç metabolizma hizlandiriyo sonra geri aldı. Bende son zamanlar iyice kötü hissediyorum çevremdeki herkse de kötü davranıyorum eşimle aramızda iyice kötüye gidiyor istem dışı gelişiyor süreç ama geçici olduğunu biliyorum Allahin izniyle.
Bizimde ambulansla sevk edildi 1 saat filan sürdü lazer oldu enjeksiyon değil. Şu inci Candemir bu konuda bi doktorla görüşmesini yayınlamış youtube da huseyin di sanırım doktorun adı lazer eskide kaldı artık enjeksiyon yapılmalı lazer yapcaz derlerse kabul etmeyin filan diyordu sonra inci Candemirle iletişime geçtim o dönem doktorunuz en doğru tedavi yöntemini uygular bebeğin durumuna göre değişir filan diyince güvenmekten başka çarem kalmadı ki sevk edilen hastanedeki doktorada bu durumu detaylıca sordum. İşlem kısa sürüyor evet anestezi alıyor en azından lazerde bu durum öyleydi anestezi alınacağı için beslenmeyi kesip serum veriyorlar haliyle biraz kilo kaybı da oluyor bunlara hazırlıklı ol diye yaziyorum ama normalde bu operasyonu olan çocuklar aynı gün hemen eve taburcu ediliyor yani basit ve kesisiz işlem kısa da sürüyor. Evet insan neyle karsilascagini bilmeyince bide haliyle anestezi alınca korkuyor ama en azından kesili bi kalp yada nörolojik bi durumun operasyonu değil öyle olsaydı en az 2 ay daha ileri atardı taburculuk durumu ama şuan çok etkilemicek. Kaç kilo şuan
Enjeksiyon daha çabuk bitiyor demekki ihtiyacı varsa yapılsın bırak takma kafana ufacık bebege nasıl yapacaklar filan diye dusunuyor insan ama ileriki hayatında sıkıntı yaşayacağına doktor gerekli görüyorsa hiç sıkma canını. İnci Candemir bana direk cevap vermişti senin şanssızlığın olmuş o durum biraz olsun youtube de dediğim doktorla videosu var aç izle onu işlem nedir neden nasıl yapılır detaylıca anlatıyor. Bizim hastanede emzirmek öyle gidip gelmek filan komple yasak doğrudan biberon veriyorlar. Sütün çok yeşillik yiyince yeşile döndüğünü kullanılan ilaçlardan maviye yada sagmada sıkıntı yaşanıyorsa göğüs ucu tahrisliginden pembe olduğunu çok okumuştum normal durum diyorlarsa takma kafana yediğimiz içtiğimiz etki ediyor illaki bir gün sonraki düzelmiş halde gelir benimde sütüm azaldı baya artık pek dayanmıcak galiba normalde de zaten anca iki gogusten 130-140 cc geliyordu şimdi 50-60 anca kimi zaman 30 bile zor çıkıyor iki gogustenCanım aynı bizimde eşimle durumlar aynı, çok anlayışsız geliyor, bugün doktor ile görüştüm, gözdem lokal anestezi olacak dedi ayaktan bir tedavi falan dedi, yani aslında yapılıp yapılmayacağı da pazartesi belli olacak, bu doktor emin olamamış, ünide doktor bakıp eğer enjeksiyonluk işlem varsa o yapacakmış, ama bence yapacaklar gibi, 10 dakika falan sürüyor dediler bilemedim yani i, evet tabırculuğu etkilemiyormuş dedi, kilosu 1900 10 gün sonra emzirmeye başlayabiliriz dedi, başka hastanelerde 1600 da başlıyorlar emzirmeye ama bizim doktor biraz pipirikli, inci candemire bende bişey sordum oto mesaj geldi kitaplarımı okuyup videoları izleyin diye, ben kitaplarını da aldım ama sanırım ücretli danışmanlık yapıyor ç, bu arada dün bu kahve dünyasında çilekli drajeler varya onlardan yedim 1 paket dün bütün sütüm pembeydi, netten uzmanlara falan attım bişey olmaz dediler ama onlarda şaşırdılar, doktorumda veririz bişey olmaz dedi ama şimdi onuda kafaya takıyorım, hergün bişey çıkıyor
Ahh canım benim bir günde toplam sağdığım sütüm 180 yada 200 çıkıyor, günde 8 kere falan sağıyorum 15 cc yada 20 cc çıkıyor iki göğsümün toplamından, bebek emmediği için gelmiyor tabi, senin bebiş kaç kilo olduEnjeksiyon daha çabuk bitiyor demekki ihtiyacı varsa yapılsın bırak takma kafana ufacık bebege nasıl yapacaklar filan diye dusunuyor insan ama ileriki hayatında sıkıntı yaşayacağına doktor gerekli görüyorsa hiç sıkma canını. İnci Candemir bana direk cevap vermişti senin şanssızlığın olmuş o durum biraz olsun youtube de dediğim doktorla videosu var aç izle onu işlem nedir neden nasıl yapılır detaylıca anlatıyor. Bizim hastanede emzirmek öyle gidip gelmek filan komple yasak doğrudan biberon veriyorlar. Sütün çok yeşillik yiyince yeşile döndüğünü kullanılan ilaçlardan maviye yada sagmada sıkıntı yaşanıyorsa göğüs ucu tahrisliginden pembe olduğunu çok okumuştum normal durum diyorlarsa takma kafana yediğimiz içtiğimiz etki ediyor illaki bir gün sonraki düzelmiş halde gelir benimde sütüm azaldı baya artık pek dayanmıcak galiba normalde de zaten anca iki gogusten 130-140 cc geliyordu şimdi 50-60 anca kimi zaman 30 bile zor çıkıyor iki gogusten
Canım merak ettim nasıl oldunKızlar benşm kasılmalarım başladı 5-6 dakikada bir geliyo
Sütlerimiz iyice azalmış yine de bu zamana iyi geldik diye düşünüyorum hiç ten temassız. 2300 oldu kilosu baya toparlandı şükürAhh canım benim bir günde toplam sağdığım sütüm 180 yada 200 çıkıyor, günde 8 kere falan sağıyorum 15 cc yada 20 cc çıkıyor iki göğsümün toplamından, bebek emmediği için gelmiyor tabi, senin bebiş kaç kilo oldu
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla canımKızlarrr doğurdum ben çok şükür.gece 00.18 de aşdık bebeğimizi kucağımıza çok zorlu geçti ama o doğduğu anı ömrüm boyunca unutamıycamAllahım kucağına almayı bekleyenlere biavazda nasip etsin inşallah
Allah analı babalı büyütsün canımKızlarrr doğurdum ben çok şükür.gece 00.18 de aşdık bebeğimizi kucağımıza çok zorlu geçti ama o doğduğu anı ömrüm boyunca unutamıycamAllahım kucağına almayı bekleyenlere biavazda nasip etsin inşallah
Oyyy maşallahSütlerimiz iyice azalmış yine de bu zamana iyi geldik diye düşünüyorum hiç ten temassız. 2300 oldu kilosu baya toparlandı şükür
Hayırlı olsun valla helal olsun çok sevindim normal doğum yaptığınaKızlarrr doğurdum ben çok şükür.gece 00.18 de aşdık bebeğimizi kucağımıza çok zorlu geçti ama o doğduğu anı ömrüm boyunca unutamıycamAllahım kucağına almayı bekleyenlere biavazda nasip etsin inşallah
Canım bizim 2. Göz doktor da İstanbul Zeynep kamil de Gökhan bey diye bi doktora sevk etti, yarın ambulans ile oraya gideceğiz, lazer yapılacakmış doktorun kararına göre, nasıl bi işlem ne kadar sürüyor biraz bilgi verir misin ? Bizim bebeğin göz damarlarında düzleşme varmışEnjeksiyon daha çabuk bitiyor demekki ihtiyacı varsa yapılsın bırak takma kafana ufacık bebege nasıl yapacaklar filan diye dusunuyor insan ama ileriki hayatında sıkıntı yaşayacağına doktor gerekli görüyorsa hiç sıkma canını. İnci Candemir bana direk cevap vermişti senin şanssızlığın olmuş o durum biraz olsun youtube de dediğim doktorla videosu var aç izle onu işlem nedir neden nasıl yapılır detaylıca anlatıyor. Bizim hastanede emzirmek öyle gidip gelmek filan komple yasak doğrudan biberon veriyorlar. Sütün çok yeşillik yiyince yeşile döndüğünü kullanılan ilaçlardan maviye yada sagmada sıkıntı yaşanıyorsa göğüs ucu tahrisliginden pembe olduğunu çok okumuştum normal durum diyorlarsa takma kafana yediğimiz içtiğimiz etki ediyor illaki bir gün sonraki düzelmiş halde gelir benimde sütüm azaldı baya artık pek dayanmıcak galiba normalde de zaten anca iki gogusten 130-140 cc geliyordu şimdi 50-60 anca kimi zaman 30 bile zor çıkıyor iki gogusten
Gözlereniz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım darısı diğer annelerimize inşallahKızlarrr doğurdum ben çok şükür.gece 00.18 de aşdık bebeğimizi kucağımıza çok zorlu geçti ama o doğduğu anı ömrüm boyunca unutamıycamAllahım kucağına almayı bekleyenlere biavazda nasip etsin inşallah
csnım çoook çoook tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlarrr doğurdum ben çok şükür.gece 00.18 de aşdık bebeğimizi kucağımıza çok zorlu geçti ama o doğduğu anı ömrüm boyunca unutamıycamAllahım kucağına almayı bekleyenlere biavazda nasip etsin inşallah