- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.261
30 milyon kelime diye bi kitap var aşırı olumlu yorumlar siparis verdim onu bekliyorum bendekızlar bi şey sorcam. Yenidoğan gelişimi için kitap falan okuyor musunuz? Ben bir ara uyku ve gelişim için 2 kitap aldın okudum fakat yeterli gelmedi gibi. Sabah yenidoğanı ilk 1 haftasına bakayım dedim de yok şu refleksi yapması lazım yok bu refleksi olmazsa doktora götürün :)) kızlar böyle hayat mı geçer? aydan aya doktor kontrolünde bunlar takip ediliyordur diye düşünüyorum. Biliyorsunuz kaygı problemim var ve hamileliğim bu yüzden zor geçti. Acaba hiçbir şeyi araştırmayan hayatı gelişine göre yaşayan bir anne mi olmak gerekiyor? Ben daha önce hiç çocuk bakmadım çok tecrübesizim. Siz ne durumdasınız?
Canım dualarım seninle çok güzel geçicek herşey sağlıkla alıcaksın kucağına bebeğinicanım benimm Allah nasip ederse yarın sezaryen im var sabahtan. Bugün bir duygusalım bir duygusalım. Hem heyecanlıyım hem de kaygı problemimden dolayı daha çok kaygılıyım. Şu kaygıyı bir yensem varsa 10 numara insanım :)))) ama çok haklısın rahat olmak çok önemli. Bana dua edin
Seni ariyordum, yorumunu buldum. Nasil sevindim anlatamam. Allaha sukurler olsun tebrik ederim.Darisi basimiza artik) Kac haftasinda dogdu?Kızlar bayadır yazamadım asıl stres bebekler doğduktan sonrasıymış. Biz halen memeyi reddediyoruz ama silikon uçla emiyor hiç emmemekte. İyidir emmemekten dolayı yetersiz beslenme oldu. İdrar yapmadı acillerdeydik şimdi mama takviyesi ile birlikte. Silikon uç ile emiyoruz. 3490 kilo 50 cm boyunda doğdu en son ultrason olduğu. Gün doğum yaptık o gün 3900 idi. Ultrasondan 400 gram eksik doğmuş oldu bugğn ilk kontrolümüz vardı ilk 3 gün yetersiz beslenmeden dolayı. Biraz zayıfladık. Ama şimdi şükür iyiyiz 3320 ile büyümeye çalışıyoruz ben çok psikolojik sorunlar yaşıyorum ama atlatacağız inşllah kızlar lohusalık sendromunu dibine kadar yaşıyorum sanırımçok giremiyorum bebek oluncaoyğzden ara ara giril uzun uzun yazacağım sezaryen asla zor değil kızlar benim zor geçmedi ben zaten çocuğundan derdinden büyün ağrılarımı unuttum
Benimkide cok hareketli, cikmak icin sabirsizlaniyor diyorlar. Kilo almamissa genetigi odur, anne babaya cekermis bebegin kilosu derler. Endiselemne, az kaldikızlar siyahinci doğum yapınca buralar sessizleşti:) ben bugün yine nst ye girdim. Bebeğin karın çevresi 3 hafta geriden geliyor ve son 1 haftadır hiç kilo almamış. Doktor bir şey demedi fakat sanırım artık içerde gelişmiyor. Zaten 39.haftayq geldim. Pazartesi Allah nasip ederse sezaryen var ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kaygı ve korkularım çok arttı. Sürekli bebeğin sağlığını düşünüyorum. Burada veya İnternette yazılanları okuyorum ve sonra kaygılanıyorum. Ya bebek döneminde gülmezse ya kafasını sabit tutamazsa falan gibi. Bir de son birkaç haftadır yatağa yattığım gibi bebek en az 1 saat dönüyor, vuruyor. Şimdi doktora da soramıyorum. Acaba yanlış giden bir şey ler mi var anlamıyorum. Neden bu kadar hareketli? Herkes bu aylarda hareketsiz olduğundan bahsediyor benim ki en az 1 saat dönüyor hareket ediyor. Ben bu kaygıyla ne yapıcam hiç bilmiyorum
Canım çok teşekkürler öncelikle 37+6 da yaptım. Bebek bir anda kanala girmiş doktor riske atmak istemediği için. Hemen aldı ama asla iri bebek değil normal doğururmuşum. Ultrason çok yanılttı biziSeni ariyordum, yorumunu buldum. Nasil sevindim anlatamam. Allaha sukurler olsun tebrik ederim.Darisi basimiza artik) Kac haftasinda dogdu?
canım yeni girebildim. 11.30 Du normalde ama erken aldılar. Ameliyat çok kısa sürdü ve çok basitti.Oğluşum 2880 kilo doğdu. Çok şükür emiyor birbirimize alışmayq çalışıyoruz. Hala bu bizim mi bilemiyoruz:)) Sıra siz de :))))
Gözün aydın canım darısı başımızacanım yeni girebildim. 11.30 Du normalde ama erken aldılar. Ameliyat çok kısa sürdü ve çok basitti.Oğluşum 2880 kilo doğdu. Çok şükür emiyor birbirimize alışmayq çalışıyoruz. Hala bu bizim mi bilemiyoruz:)) Sıra siz de :))))
39+3 tüm csnım benimGözün aydın canım darısı başımızaSağlıkla büyütün inşallah Senin kaç hafta olmuştu bugün tam
Sende yine iyi gitmiş doğumda ben 58 hamile kaldim 78 le doğum yaptım doğumdan sonra 75 tim :) kabızlık çok sorun oldu bende şimdi 71 e düştüm o sorun çözülünceBu Arada 63 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim hastanedne eve geldiğimizde 77 idim. Şuan 75 e düşmüşüm yavaş yavaş gidiyor kilolar
Yanılma payları var diyolar bakalım bizimki kaç doğucak sağlıklı olsunlarda süttü mamaydı besleriz onlarıCanım çok teşekkürler öncelikle 37+6 da yaptım. Bebek bir anda kanala girmiş doktor riske atmak istemediği için. Hemen aldı ama asla iri bebek değil normal doğururmuşum. Ultrason çok yanılttı bizi
Olsun canım en azından sütündende içiyo bak içtikçe dahada öoğalır sütün çoğalmasada mamayla takviyeye devam edersin bişey olmazKızlar merhaba. İlk kontrolümüzü cuma olduk 150 gram kilo vermişti bugün tam 1 haftalık olduk zaman nasıl çabuk geçiyor topuk kanı için gittik şükür doğum kilomuza tekrar ulaştık. Malesef silikon uç ile emiyor alıştı sanırım ona katıla katıla ağlıyor memeyi sadece istemiyor birde sütüm geldi şükür ama doyurmuyor mamaya devam ediyoruz ama şunu anladım. O öyle olsun bu böyle olsunla olmuyor yeterkisağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil şu noktada. Rabbim herkesi evladına kavuştursun tez vakitte. Artık baya baya alıştım. Daha sık girmeye çalışacağım yineSormak istediğiniz ne varsa deneyimlerince anlatırım
Hastaneden çıktınızmı canım nasılsınızBu Arada 63 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim hastanedne eve geldiğimizde 77 idim. Şuan 75 e düşmüşüm yavaş yavaş gidiyor kilolar
Yaaacanım yeni girebildim. 11.30 Du normalde ama erken aldılar. Ameliyat çok kısa sürdü ve çok basitti.Oğluşum 2880 kilo doğdu. Çok şükür emiyor birbirimize alışmayq çalışıyoruz. Hala bu bizim mi bilemiyoruz:)) Sıra siz de :))))
Kızlar merhaba. İlk kontrolümüzü cuma olduk 150 gram kilo vermişti bugün tam 1 haftalık olduk zaman nasıl çabuk geçiyor topuk kanı için gittik şükür doğum kilomuza tekrar ulaştık. Malesef silikon uç ile emiyor alıştı sanırım ona katıla katıla ağlıyor memeyi sadece istemiyor birde sütüm geldi şükür ama doyurmuyor mamaya devam ediyoruz ama şunu anladım. O öyle olsun bu böyle olsunla olmuyor yeterkisağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil şu noktada. Rabbim herkesi evladına kavuştursun tez vakitte. Artık baya baya alıştım. Daha sık girmeye çalışacağım yineSormak istediğiniz ne varsa deneyimlerince anlatırım
Evet canım çıktık 2. Gün. Çok şükür evet hiç takılmıyorum. Bende emiyorya silikonlarda olsa. Önemli olan o bağın kurulmasıYanılma payları var diyolar bakalım bizimki kaç doğucak sağlıklı olsunlarda süttü mamaydı besleriz onları
Olsun canım en azından sütündende içiyo bak içtikçe dahada öoğalır sütün çoğalmasada mamayla takviyeye devam edersin bişey olmaz
Hastaneden çıktınızmı canım nasılsınız
Tuo bebekte normal dogum mumkun mu ki?Canım çok teşekkürler öncelikle 37+6 da yaptım. Bebek bir anda kanala girmiş doktor riske atmak istemediği için. Hemen aldı ama asla iri bebek değil normal doğururmuşum. Ultrason çok yanılttı bizi
Ben normal doğumu bekliyorum; evet mümkün. Doktorum da bu durumu destekliyor. Ama cuma 39. Hafta kontrolümüz var, artık bu hafta da gelmezse yön değiştireceğiz.Tuo bebekte normal dogum mumkun mu ki?Istersem dogura bilir miyim? Riske atmaktan cok korkarim aslinda. Onumuzdeki sali ameliyyatim var, bizde 37+6 icin gun aldik.
Bizde normal doğum için bekliyoruz 39+6 yıö yarın kontrolüm var bakalım ne diycek doktorTuo bebekte normal dogum mumkun mu ki?Istersem dogura bilir miyim? Riske atmaktan cok korkarim aslinda. Onumuzdeki sali ameliyyatim var, bizde 37+6 icin gun aldik.
Tabiki mümkün. Bende riske atmaktan korktuğumdan sezaryen oldum sezaryen çok zor olmadı benim çokta rahattı. Fakat normal doğum da yapabilir mişim biraz doktorumdan normal doğum için az destek gördüm her türlüsü güzel doğumun. Birde şuna İnan sen de dersen de bebek istediği zaman istediği şekilde gelecekTuo bebekte normal dogum mumkun mu ki?Istersem dogura bilir miyim? Riske atmaktan cok korkarim aslinda. Onumuzdeki sali ameliyyatim var, bizde 37+6 icin gun aldik.