Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

S Siyahhhinci cajım bana gelen hemşire sağma mı önermedi. Bu söylediğim sistemle hem memeden besleniyor hem de mama alıyor. Şu an bazen 30 bazen 50 cc içiyor ama maşallah bir çiş bir kaka yapmaya başladı :))))) artık nasıl besliyorsam. İlk hedefimiz bebişi 3 kilo üstüne çıkarmak

Biz de 1 hafta önce doğduk, sezeryan ile 3,5kg ikimiz de iyiyiz çok şükür birbirimize alışamaya çalışıyoruz gecelerim hep uykusuz ama dünyanın en güzel hissi o yorgunluğu hissetmiyorsun bile Allahım isteyen herkese nasip etsin Telefona bile bakamadım hiç bu hafta emme-alt değiştirme-uyku döngüsü ile geçiyor günler Yoğunbalımda yatan arkadaşlar da sağlıkla en yakın zamanda evlerine dönsünler inş bebişleriyle

Kızlarr napıyosunuzz,nasıl geçiyo.doğum yapmayan kaldımj aramızda.bebişleri küvezde olan arkadaşlarımız bi gelişme varmı
Biz küvözden çöktük Allah’a şükür evde birbirimize alışmaya çalışıyoruz, genel olarak bişey soracağım, benim bebek sık kusuyor ve her gece sabaha kadar başında uyumadan bekliyorum, kusarsa genzine gider korkusu ile, siz neler yapıyorsunuz ya ç, 4 gündür öleceğim uykusuzluktan

Ahhh canım benim nasıl sevindim anlatamam çokk şükür Reflü yatağında yan yatırabilirsin canım kussada genzine kaçmaz.reflüsümü var acaba bebişin kusmuğu kesik süt gibimi kusuyo yoksa düz sütmü kusuyo

Merhaba
Bnde salı sabahı sezaryen ile doğum yaptım güzel geçti şükür evdeylz bizde alışmaya çalışıyoruz
Sadece evimiz sıcak bu 10 günü atlatsak bnde rahatlayacağım
Bir de el ve ayaklarım davul gbi oldu hamilelikte şişmeyen ben davul gibiyim
Doğuma giderkenki kilom ile arada 3 kilo var
Bebiş 3.750 doğdu zaten

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, Bende aşırı sıcaktan muzdaribim, bekliyorum biraz serinlesin diye kapı camda açamıyoruz, doktor cereyan yapmayacak şekilde açabilirsin çocuğu pişirme dedi ama üşüyormuş günü hissediyorum, ben doğumdan çoktan 1 kilo vermiştim, nasıl ödem olduysa artık, eve gelince falan da 5 kilo gitmişti 10 kilo kaldı, sende ki şişlikler benim gibi ödem canım

Hayırlı olsun canım.ödemdir o geçer bikaç güne.biz doğduğundan beri sadece sıfır kollu zıbın giydiriyoruz bütün camlarda açık.artık bikaçgündür klimayıda açıyoruz daha rahat uyuyo çocuk sıcaktan yatamıyomuş meğer

Evet kızlar bizde iyiyiz silikon ucu bıraktık çok şükür. Artık memeyi emiyor. Ama gaz sorunumuz çok ve kaka sorunumuz var onlarda düzelir inşllah bizde kısa kollu zıbın ile duruyoruz çok sıcak. Camlarda açıkla adece ceryanda tutmuyorum benimki de bazen ekşimiş gibi kusuyor. Ben de kendime dikkat edersem düzeliyor biz hep reflü yatağında yatırıyoruz. Çok rahat ediyoruz onda yan yatınca ilk 2 gğn bende hiç uyumamıştım sonra alışıyorsun bu arada Merifettah çok sevindim canım gözün Aydın

Merhaba benimde oğlumda kaka yapamama sorunu vardı bir sürü mama değiştirdik aptamil çok gaz yaptı kestik bebelac da aynı şekilde en son hipp keçi sütlü aldık o bi tık daha iyiydi ama doktor kesinlikle kullanma doğal diye milleti kandırıyolar dedi o şişirmiş çocuğu dedi en son aptamil comfort önerdi o bize çok iyi geldi tabi bunun yanında gaz damlamızıda değişti bio gaia vermişt hiç bi işe yaramıyodu şimdi sap simplex kullanıyoruz valla sürekli alttan üstten gazlar çıkıyo hiç sırtını sıvazlamaya bile gerek kalmıyo oğlum çok sıkıntı çekmişti artık en son fitil kullanmaya başlamıştım onsuz yapamıyodu doktor probiyotik damla verdi mamasına 5damla karıştırıyorum hiç ne ıkınması ne huzursuzluğu kaldı

Tabi mama işi bebekte bitiyo deneye deneye bebeğe göre anlamak lazım bnm gibi bu iyi geldi hemen stok yapıyım deme 5kutu hipp almıştım kutusu 200liraydı malesef geri vermek zorunda kaldım

Kızlarr ben heralde mastit oldum önce bi sıtmalandım o geçtş ama şuan ateşim var size oldumu hiç napıyım varmı bana tavsşyeniz
Sıcak havlu göğsüne bas küçük küçük masaj yap youtube videoları çok izledim bende mastitin eşiğinden döndüm ama göğüs ucu yaralarım 20 gündür var bebeğim asla tam göğsü almıyor midesini bulandırıyor, emzikte almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…