Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canim yeni gördüm mesajını ya naptiniz gittiniz mi 3.evre rop artı hastalık mı dediler

Canim yeni gördüm mesajını ya naptiniz gittiniz mi 3.evre rop artı hastalık mı dediler
Evet canım gittik, Zeynep kamile Gökhan isminde bir doktora, takip edeceğiz dedi, haftaya gene bakacaklarmış, bu iki doktor emin olamamış birbirlerine gönderiyorlar, bende burda stres ağlamaktan harap oldum, cuma günü tekrar bakacaklar ama bu sefer emin olamayan doktor gelip bakacak o takip edecek, bende taburcu olduktan sonra Hüseyin Yetiğe götürmek istiyorum

Kızlar nasıl gidiyor bebişlerle valla çok gğzel bir duygu fakat işin en zor kısmı bu kısımmış uykusuzluktan eridim bittim resmen. Birde lohusa sendromu çok fena etkiledi beni sütüm gelmiyor yok yani resmen artacağına azalıyor. Onun stresi hergün ağlıyorum neden sütüm yok diye. İlk hafta ben bu bebeğe nasıl bakacağım y bakamazsam korkusu kızlar gerçekten ben çok büyük. Psikolojik savaş veriyorum ama toparlayacağım bebeğim için en kötü anımda hep şükür ile kendime geliyor şükret kızım rabbin sana kusursuz evlat nasip etti diyorum ve böylelikle toparlanıyorum kısacası her dönemin kendi zorluğu varmış ama rabbim evlatlarımızı korusun

Alışıcağız canımm bende senin düşüncelerdeyim bazen ağlıyasım geliyo kendimi bırakmamaya çalışıyorum uyurken onu izlemek Allahım çıldırıyoruz ya eşimle bu bizimmi diye.şuan kucağımda emzirirken yazıyorum mucizesütün için stres yapmamaya çalış canım en çok o etkiliyo hurma,helva bol su bunları tüketmeye çalış baya arttırıyo diyolar

Bizimde bugün 9. Günümüz benimde ilk zamanlar gelmedi bende biraz taktım ama sonra stresin daha çok etkilediğini okudum bir çok yerde, rahat bıraktım kendimi zaten mama da veriyordum mecburen sütüm yetmediği için, ama son 2-3 gündür artmaya başladı rengide sarıdan beyaza dönüyor artık. 2-3 saatte bir emziriyorum. Birde ben şöyle yapıyorum mesela önce sağ göğsümü emiyo 20-25 dk sonra sola alıyorum ama sağ tarafa mochi pompayı koyuyorum, solda da yine 20 dk falan emziriyorum sonra yine sağa geçiyoruz bu sefer yine sola mochi pompayı koyuyorum. Emmeyi bırakana kadar bu şekilde 1,5 saat falan devam ediyor. Yalnız ilk ona emziriyorum pompayı koymadan. Buna rağmen üstüne 30 cc mama veriyorum. Ama son 2 gündür daha iyi mama sayımız azaldı. Kendini sıkma ve bıkmadan emdir bence gelicek sütün. Birde mochi yoksa mutlaka al bana çok yardımcı oldu.

Kızlarrr 11 günlük olduk Çok tecrübesizim. Şimdi bizim bebek acıktığında aranıyor ama kendisi memeyi bulup tutamıyor. Ben elimle meme başını ağzına tıkıyorum. Bazen çok yoruyor bu durum brni. Kilosu biraz düşük 2700 civarı şu an. Bebekler doğduğu anda direk desteksiz memeyi bulurlar mı? Şu anki sürecimiz normal mi?

Bizde sukur lazer düzeltti son kontrolü salı günüydü. Şimdi serviste beraber kalıyoruz ağzında hortum var hala bi kısmını biberondan yorulunca hortumdan mideye veriyoruz bide kilo alımını takip edeceklermiş ona göre taburcu olcaz

Benim bebeğim daha yeni yeni kendi buluyor arada. Genelde ben ağzına götürüyorum. Bence gayet normal bir şey bu. Daha çok küçükler.

Çok normal benimki de bulamıyor daha doğrusu buluyor ama daha sert biberona alıştığı için biberon gibi istiyor ememiyor ben ağzına götürüyorum öylelikle emiyor bu süreç bitecek inşllah 40 ondan sonra herşey daha gğzel olcak inanıyorum

Benim bebeğim daha yeni yeni kendi buluyor arada. Genelde ben ağzına götürüyorum. Bence gayet normal bir şey bu. Daha çok küçükler.
yaa canım merhaba. Seninle ilk tüp bebek zamanlarında yazılmıştı. Maşallah senin 1 ay olmuş :) yaa benim ki aranıyor kafayı sağa sola çarpıyor memeyi arıyor kolumu yalıyor:) tabii kollar bacaklar çok hareketli resmen her emzirme öncesi dayak yiyorum :)) arada evladım orası değil diyorum ama nafile:))) o memeyi ağza tıkma işlemi benim için en zor olanı. Bir de sütüm hala yetersiz olduğu için emzirme danışmanından yardım aldım. Eds diye bi sistem var. Katater yardımıyla meme ucuna tutturuluyor bu sayade hem süt üretimi artıyor bebek sütte alıyor hem de mama alıyor. Benim anlamadığım bu insta anneleri 2 hafta sonra dışarı çıkıp sosyalleşiyor :)) ben evdeyken bile memeyi tutturmakta zorlanıyorum bunlar nasıl dışarda emziriyor anlamıyorum :)) S Siyahhhinci canım sütüm yok demiştin sanırım istersen bu yöntemi sen de bi dene.

Merhaba. Evet o günlerden bugünlere gelebildik çok şükür. Allah bu konuşmaları yapmamızı bize nasip etti ya ne kadar şükretsem az.

Ben ilk önce hafif ağzına süt sıkıyorum. Sonra meme ucunu sıkıp(biraz sertleşmesini sağlıyor) ağzına tutuyorum. Hemen alıyor bu şekilde. Kendi kendine bulması çok zor. Mesela emzirme esnasında ağzından çıktığında bulması daha kolay oluyor. Çünkü sütün tadını almış oluyor. Sen de dene istersen.

Canım benim sevindim inşallah en kısa zamanda sağlıkla taburcu olursunuz, bizim kontrol dündü gerilememiş rop hatta ilerlemiş bi tık, salı günü yine İstanbul Zeynep kamile gönderdiler, bu arada bizi bugün taburcu ettiler, 2 gün önce aradılar anne uyum odasına alıcaz diye, 2 gün kaldık bugün 1990 kilo ile taburcu olduk ama çok zormuş, uykusuzluk, ben bide yalnızım yanımda yardım edende yok, Allah yardımcımız olsun

Ayyy bende senin adına çok sevindim yaa. Evet çok zor bide ekstra özen dikkat gerek enfeksiyon dahil pek çok risk mevcut. Biz pazartesiden beri hala hastanede kalıyoruz hastane ortamındansa evi tercih ederim gram uyku yok ama alıştım dün gece 2 saat gündüz 1bucuk saat filan uyudum mesela cunku saat basi bi damla vitamin biseyler veriliyor birde beslenmesi var. Kaç gündür böyle ama sukur alıştım yani. Lazer olacak derlerse hiç korkma aynı gün taburcu oluyor ilerde sıkıntı yasamasindansa şimdi operasyonu olsunda kurtulsun

Rop yapan doktorun ismi neydi canım

Canım denerim tabi evet sütüm yetersiz. İki göğsümü sağlığımda 30 cc zor çıkıyor. Ve bebek her beslenmede en az 60 cc almalı dedi doktor

Canım denerim tabi evet sütüm yetersiz. İki göğsümü sağlığımda 30 cc zor çıkıyor. Ve bebek her beslenmede en az 60 cc almalı dedi doktor
Sağıyomusunuz siz sütünüzü.ben henüz hiç sağmadım ya doktor çişi kakasını yapıyosa yeterli besleniyodur diyo ama bnm içim rahat etmiyo sütüm yetiyomu acaba diye.bide göğüs uçlarım hassaslaştı baya canım acıyor

lansinoh u geceden sür yat canım çok iyi geliyor. GÜNLÜK 6-7 çiş ve 1-2 kaka güzel beslendiğini gösterir. Zaten sen normal doğum yaptığın için sütün bol olur. S Siyahhhinci canım evet artık 50-60 cc içebilir ama bu demek değilki her beslenmede bu kadar alacak. Onu yapmaya çalıştığında hem sen stress oluyorsun hem bebek. Diyelim 40 içti biraz zorla baktın almıyor bırak bence. Diğer sefere dene. Önemli olan çiş yapması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…