- 15 Haziran 2021
- 240
- 265
- 34
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.281
Benim ultrasonla hemen hemen aynı çıktı ama bebek dediğin gibi asla iri bebek değil banada kafası büyük falan demişlerdi 3 haftü önden gidiyordu ama mini minnak birşey çıktıCanım çok teşekkürler öncelikle 37+6 da yaptım. Bebek bir anda kanala girmiş doktor riske atmak istemediği için. Hemen aldı ama asla iri bebek değil normal doğururmuşum. Ultrason çok yanılttı bizi
Vallahi son kalanlardan birisin seni çok merak ediyorum nezaman dogurcan kucağına alican bebisiniBizde normal doğum için bekliyoruz 39+6 yıö yarın kontrolüm var bakalım ne diycek doktor
Benimde hemen hemen aynı 30 gram oynuyodu aradaBenim ultrasonla hemen hemen aynı çıktı ama bebek dediğin gibi asla iri bebek değil banada kafası büyük falan demişlerdi 3 haftü önden gidiyordu ama mini minnak birşey çıktı
Canım sen nasılsın bebeğin nasıl hangi durumdasınız, bizim bugün kansızlık çıktı yarın kan verebilirim dedi, biberon ile denemeye başlayacaklar, oksijeni yeterli gelecekmi bakacaklarmış, rop 2 evrede kaldı cuma günü tekrardan bakacaklar, ilerlememesi iyi dedi ama gerilememişde, şu oksijen sıkıntısını atlatsak Allah’ın izniyle geriye bişey kalmıyorVallahi son kalanlardan birisin seni çok merak ediyorum nezaman dogurcan kucağına alican bebisini
Benimde hemen hemen aynı 30 gram oynuyodu arada
Evet ilk olarak geçen hafta 39+2de alttan muayene yaptı açılma yoktu bide bugün 40+0 da yaptı.sen kaçıncı haftandaydınDoktorunuz alttan muayene mi ediyor, biz hiç bu konuları konuşmuyoruz
Akıntılar bu haftalarda çok fazla oluyomuş ama tabi herkesin bünyeside farklı belki açılman oluyodur senindeYarın tam 39+0 oluyor. 37de çatı muayenesi yapmıştı yalnızca.
Benim bugün inanılmaz akıntım var. Acaba bu bir işaret mi
Akıntılar bu haftalarda çok fazla oluyomuş ama tabi herkesin bünyeside farklı belki açılman oluyodur seninde
İki aşım var 3.yü doktorum önermemişti bidahada konuşmadık bu konuda ama olursam doğumdan sonra olurum heralde bikaçgün kaldı doğuma çünküHiç bilmiyorum; neyseki yarın kontrol var soracağım.
Bir de covit için aşı olmayı planlıyor musunuz? Onu soracağım doktora, bebek için antikor olması adıka ne yapmamız gerekiyor acaba
Kansızlık benimkinde de oluyor doğduğundan beri ara ara 2-3 kez verdiler salı ferrum damla istediler. Daha biberonla beslemeye baslamadilar ama emzik emiyor hatta bırakmak istemiyor emzigi aldıklarında agliyomus. Dün akciğerler için verdikleri ilacın son günüydü şuan Allaha şükür solunumunu kendi sağlıyor tabi beslenme de durum ne olur henüz bilmiyorum nezaman biberonla beslicekler onu da bilmiyorum. Lazerden sonra gözlerdeki sıkıntıda gerileme oldu. İlerlememesi iyi zamanla geriler operasyona ihtiyaç duymasındaCanım sen nasılsın bebeğin nasıl hangi durumdasınız, bizim bugün kansızlık çıktı yarın kan verebilirim dedi, biberon ile denemeye başlayacaklar, oksijeni yeterli gelecekmi bakacaklarmış, rop 2 evrede kaldı cuma günü tekrardan bakacaklar, ilerlememesi iyi dedi ama gerilememişde, şu oksijen sıkıntısını atlatsak Allah’ın izniyle geriye bişey kalmıyor
Bebekleri kuvezden çıkan arkadaşlarım benim bebeğim çıktıktan sonra nefes darlığı yaşamaya başladı sizdede öyle oldumu özellikle biberonla süt içerken bazen nefes almıyor sanirim sonra birde hıııh diye srs çıkartıyor nefes almaya başlıyor
Ah canım iyi gelişmelerine çok sevindim, bizimde göz muayenesi sonuncusu bu akşam olacak, son durumu yarın öğreneceğim, bugün 66. Gün 2 gündür gücüm kalmadı artık sürekli ağlıyorum, bugün 60 gram vermiş doktor normal dese de tavukçuluğu biraz daha ertelendiği için o giden 60 gram beni paramparça etti,Allah yardımcımız olsun,Kansızlık benimkinde de oluyor doğduğundan beri ara ara 2-3 kez verdiler salı ferrum damla istediler. Daha biberonla beslemeye baslamadilar ama emzik emiyor hatta bırakmak istemiyor emzigi aldıklarında agliyomus. Dün akciğerler için verdikleri ilacın son günüydü şuan Allaha şükür solunumunu kendi sağlıyor tabi beslenme de durum ne olur henüz bilmiyorum nezaman biberonla beslicekler onu da bilmiyorum. Lazerden sonra gözlerdeki sıkıntıda gerileme oldu. İlerlememesi iyi zamanla geriler operasyona ihtiyaç duymasında
Canım tekrardan merhaba, bizi de doktor aradı şimdi yüreğim ağzıma geldi, evre 3 e ilerlemiş pazartesi üni de doktor bakacakmış ona göre enjeksiyon yapacaklarmış, senin bebiş oldu nasıl ameliyat gibi mi anestezi alıyor mu? Ağlamaktan harap oldum, ambulans işe ünite gidecekmiş bebeğimKansızlık benimkinde de oluyor doğduğundan beri ara ara 2-3 kez verdiler salı ferrum damla istediler. Daha biberonla beslemeye baslamadilar ama emzik emiyor hatta bırakmak istemiyor emzigi aldıklarında agliyomus. Dün akciğerler için verdikleri ilacın son günüydü şuan Allaha şükür solunumunu kendi sağlıyor tabi beslenme de durum ne olur henüz bilmiyorum nezaman biberonla beslicekler onu da bilmiyorum. Lazerden sonra gözlerdeki sıkıntıda gerileme oldu. İlerlememesi iyi zamanla geriler operasyona ihtiyaç duymasında