Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Hayırlısıyla kucağına al canım randevu verdiği tarihte kaç haftalık oluyorsun tam

Benimki hala kuvezde bayram sonrası ay sonuna filan ümitliyiz inşallah sizler nasılsınız
Canım inşllah hayırlısı işe alırsın kucağına ben inanıyorum az kaldı kavuşmanıza
Maşllah ya banada 23 24 Temmuz diyecek gibime geliyor 14 temmuzda son kontrolüm var sonra gün verecek
36 +5de alacak neolur ne olmaz vuralım dedi.sonucta olması gerekenden erken almış olacaz kuveze girmemesini garanti olsun dedi.bende şaşırdım vurmaz diye düşünüyordum.persembe günü alacak bebeği.
Aslında erken değil bence de yapmaması gerekiyor ama doktorlardan daha iyi bilecek halimiz yok işini garantiye alıyor demekki doktor

36 +5de alacak neolur ne olmaz vuralım dedi.sonucta olması gerekenden erken almış olacaz kuveze girmemesini garanti olsun dedi.bende şaşırdım vurmaz diye düşünüyordum.persembe günü alacak bebeği.
canım doktor garantiye almak istemiş. Aslında çoğu kişi için 36+5 küveze girmeye gerek olmayan bir tarih ama senin dr. un öyle uygun görmüş ve bence güvenmek gerekiyor. Senin arkadaşın öyle bir deneyim yaşamış olabilir ama bu senin başına gelecek diye bir şey yok. Küvez kötü bir şey değil ama stresli bir süreç. Doktorun risk almak istemiyor belli ki.

Benim de 15 temmuz da kontrolüm. Kızlar sıkın dişinizi içerde tutun bebişleri
 :))) bayram diye çok yormayın kendinizi. Sürekli dinlenin yatın. Allah bekleyenlere sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin, hastanede olanlara şifa versin bir an evvel bebişleriyle evlerine varsınlar

Evet risk almak istemedi tamamen önlem amaçlı.

Evet risk almak istemedi tamamen önlem amaçlı.
Evet ben oldum 2 hafta önce 2 doz 3 gün önce de tek doz oldum. Düzenli sancı çıkınca tedbiren yapıldı.Yan etki olarak her ikisinde de şiddetli ishal oldu 2 gün sürdü.Sizin neden erken sezeryan olacak.

Merhabalar şu an kullanıyor musunuz beşiği nasıl acaba ?

Yaaa ne güzel masallah cnm ben daha kucağımaalamadim benim oğlan kilo verdi sonra aldi 3 gun önce ykne vermişti 150 gram 2 gün icinde verdi kanı azalmıştı kan verildi serumla ve mamayla besliyorlar kız ona göre dah iyi durumda aama daha bugün oğlan doğum kilosuna yeni yetişti kızda doğum kilosunun 50 gram üstünde bi anönce kucağıma alabilmek için can atıyorum esim haftaya şehirdışına gidecek 1 aydır calismisyo işe başlayacak gidince 1 aydan aşağı gelmez gitmeden önce insallah kucagımiza verirler az biraz taşır kokularını icine ceker dr 20 gunden once taburcu olmazlar diyo kız 1650 oğlan 1610 oldular rabbim hepimize sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah

Evet ben oldum 2 hafta önce 2 doz 3 gün önce de tek doz oldum. Düzenli sancı çıkınca tedbiren yapıldı.Yan etki olarak her ikisinde de şiddetli ishal oldu 2 gün sürdü.Sizin neden erken sezeryan olacak.
Plesenta previera var bende 37 haftayı gecmicez dedi. Bebek hareketlerinde azalma olmusmuydu sende.bende oldu.

Bizim kilo almıyor ya bir gün 10 gram alıyor öbürsü gün 20 gram veriyor, bugün rop 2. Evre dedi doktor bakalım ne olacak, çok zor sabretmek, taburculuk için daha çok var dedi
Bizde de rop 2 + hastalık çıktı. Normalde rop 2 ye müdahale edilmiyor bizde + hastalık çıktığından lazer uygulandı gozlerine sali kontrolü vardı lazer ise yaramış şükür. Şuan kaç gram oldu seninki? Benim sütümde protein eksikliği varmış analiz yapılmış protein desteği veriyorlar bir kaç vitaminleri filan da var desteklemek amaçlı

Merhabalar şu an kullanıyor musunuz beşiği nasıl acaba ?
Henüz kullanamadım bebeğim kuvezde. Ama ben beşiği değiştirdim eşim sepet besik istedi değişim yaptık. Kasadaki görevli ısrarla ilk aldığımız besigin çok daha iyi olduğunu söyledi ama eşim görsele takıldı biraz

Canım ishal konusunda hakliymissin.
Benim ilk olduğunda bilemediler bir gece de onun için acilde kaldım enfeksiyon falan dediler testler temiz çıktı sonra kendim anladım artık, baya kramp falan olabilir korkma 3 güne geçiyor inşallah.Reflor toz şase (doktor verdi) şiddetini azaltıyor baya.Bide bir şeker kaşığı toz kahve ve limon yaptım oda iyi geldi.

Yaa geçmiş olsun canım, bizede doktor haftaya cuma göz muayenesi 1-2 rop arası demişti dün, haftaya tekrar bakacaz dedi, kilosu 1400 deyiz bigün 1410 öbürsü gün gene 1400, bakalım bugün kaç olmuş dün gene vermişti, doktora sordum dün daha taburculuğa çok var dedi

Yaa ayaklarımda ki şişlik geçmiyor. Havaya kaldırıyorum hiç tuzlu tüketmiyorum normalde dinlendin mi geçiyordu 1 haftadadır dinlenmeyle de geçmiyor kafam kadar oldu ayaklarımın üstü ve ayak bileklerim

Yaa ayaklarımda ki şişlik geçmiyor. Havaya kaldırıyorum hiç tuzlu tüketmiyorum normalde dinlendin mi geçiyordu 1 haftadadır dinlenmeyle de geçmiyor kafam kadar oldu ayaklarımın üstü ve ayak bileklerim
canım yapınla alakalı olabilir mi acaba? ben de çok şükür hiç olmadı. Tuz tüketmiyorsun sonuçta.Demek ki doğum yaklaştıpı için vücutta şişme oluyor. Çok tedirgin edici bir durum varsa dr a resim at bi sor. Bende de çok halsizlik var toplam 8 kiko aldım ama oturduğumda bile yoruluyorum. Annem yürüyüş yapalım dediğinde ne yalan uyduracağımı şaşırıyorum :) milletin 2 çocuğu varken 3.yü yapıyor yemek temizlik yapıyor ben bi sağa yatıyorum bi sola günüm böyle geçiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…