- 15 Haziran 2021
- 240
- 265
- 34
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.041
Canım benimde bugün kontrol vardı bebek hep 3 hafta önden giderdi bu defa 1 hafta önden gidiyordu dr dedim ne oldu da 2 hafta geriledi gelişimi mi yavaşladı bi sıkıntı mı var önceden daha çok kilo alırdı kilo alımı da yavaşlamış son aylar daha çok kilo alır derler falan böyle şeyleri kafana takma dedi bizim için 4 kriter var dedi bebeğin 12 saatte en az 10 defa hareket etmesi bu olay sizde - kan akışı - birini unuttum diğeri de haftası ile uyumlu olması birer haftalar çok sıkıntı değil ama her geçen hafta dahada gerilerse sıkıntı bu hafta gittin 1 hafta geri diğer hafta gittin 2 haftaya düşmüş o zaman düşünürüz dedi bizimki önden giden bebek, olması gereken haftayı da düşürürse o zaman bakarız dedi öyle işte sen akılma geldin korkma yani düzenli olarak gerilerse sıkıntı ama 1 hafta geriden yada ilerden gitmesi sıkıntı değilmişkızlar bugün kontrol vardı ve yine kontrol yine stress...Bebeğin ölçümleri değil de şu ga(aua) 36+1 olması gerekirken 35+2. Bir haftada 150 gr almış şu an 2500 olmuş kilosu. Şimdiye kadar hep gününde gidiyordu. Yani bebeğin doğum zamanı 27 temmuz olarak görünüyordu şimdi 3 ağustos olmuş yani bebek gelişmemiş. Ben laf arasında sordum doktora kilo alıyor önemli olan o dedi. Haa keyfim kaçmadı mı kaçtı... 1 hafta geriden gelmeye başladı ve her hafta sanki o mesafe açılıyormuş gibi. Geriden gelen var mı?