- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.081
O tembbellik bende de var vucudğm su tutmaya çok müsait hep ödem oluşuyor. Normalde de ama şimdi hiç tuzlu yemediğim haldeve çok su içmeme rağmen şişliği geçmemesi ilktin geldi burda bir arkadaşın daha öyleydi ne yaptı acaba perşembe kontrolüm var orda söyleyeceğimcanım yapınla alakalı olabilir mi acaba? ben de çok şükür hiç olmadı. Tuz tüketmiyorsun sonuçta.Demek ki doğum yaklaştıpı için vücutta şişme oluyor. Çok tedirgin edici bir durum varsa dr a resim at bi sor. Bende de çok halsizlik vartoplam 8 kiko aldım ama oturduğumda bile yoruluyorum. Annem yürüyüş yapalım dediğinde ne yalan uyduracağımı şaşırıyorum :) milletin 2 çocuğu varken 3.yü yapıyor yemek temizlik yapıyor ben bi sağa yatıyorum bi sola günüm böyle geçiyor :)))
Sağol canım tavsiyelerin için.iyiki varsınız.Benim ilk olduğunda bilemediler bir gece de onun için acilde kaldım enfeksiyon falan dediler testler temiz çıktı sonra kendim anladım artık, baya kramp falan olabilir korkma 3 güne geçiyor inşallah.Reflor toz şase (doktor verdi) şiddetini azaltıyor baya.Bide bir şeker kaşığı toz kahve ve limon yaptım oda iyi geldi.
Yaa ayaklarımda ki şişlik geçmiyor. Havaya kaldırıyorum hiç tuzlu tüketmiyorum normalde dinlendin mi geçiyordu 1 haftadadır dinlenmeyle de geçmiyor kafam kadar oldu ayaklarımın üstü ve ayak bileklerim
Benimde iki üç gündür aynı böyle ya.geçen gün ebede aynı senin dediğin gibi söyledi.havalardan bide son zamanlar olduğu için böyledir dediBenim inanılmaz kötü ayaklarım ve ellerim. Kıpırdatamıyorum bile. Bol soğuk su ile yıkayıp tepeye dikiyorum. Tahliller yapıldı herşey normal; doktor bol su ve istirahat önerdi sacece. Hem yaz hem son ay olduğu içim yapısal olarak normalmiş
Benim inanılmaz kötü ayaklarım ve ellerim. Kıpırdatamıyorum bile. Bol soğuk su ile yıkayıp tepeye dikiyorum. Tahliller yapıldı herşey normal; doktor bol su ve istirahat önerdi sacece. Hem yaz hem son ay olduğu içim yapısal olarak normalmiş
Benimde iki üç gündür aynı böyle ya.geçen gün ebede aynı senin dediğin gibi söyledi.havalardan bide son zamanlar olduğu için böyledir dedi
Evet evet özellikle geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum yaAynı bu şekilde 1 haftadır ve benimde tahliller iyi ama inmiyor ayaklarım hep havadaysa. Uzanıyorsam hafif şişlik oluyor eğer. Ayaklarım az sarkıyorsa hemen şişşyorlar sanırım bunlar son günlerin habercisi kızlar çok az kaldı yabugün hastane odası için süsleri sipariş verdim allahım nasıl gğzel heyecan bu arada sizin de bebek kaburganıza tekme atıyor mu birde böyle başıyla kendini itip sanki idrara sıkışmış gibi oluyorum
Evet bende. Artık geceye doğru su içmeyi azalttım şimdi 2 ye düştü yoksa çok fazla kalkıyordumEvet evet özellikle geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum ya
Ya ne güzel kavismussun rabbim bi daha ayırmasın inşallahKızlar merhaba biz 11gün sonra küvezden çıktık ikizlerler evdeyiz 6.günümüz bugüünrabbim bekleyen herkesin bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah birbirimize alışmaya çalışıyoruz sarılık oldular evde bayramdan sonra doktora gidicez geçmezse.
Oh hadi gözün Aydın ilk kucağına. Alan sen oldun rabbim bizlerde yavrusunu karnında bekleyen ve yavrusunu hastaneden çıkmasını bekleyen tüm annelerin yanında olsun bizde onların mis kokularına sağlıkla kavuşalım inşllahKızlar merhaba biz 11gün sonra küvezden çıktık ikizlerler evdeyiz 6.günümüz bugüünrabbim bekleyen herkesin bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah birbirimize alışmaya çalışıyoruz sarılık oldular evde bayramdan sonra doktora gidicez geçmezse.
Canım ben balın falan sipariş verdim kapı süsü galan aldım organizasyon 800 istedi ben yaparım dedimkızlar süs olarak ne yapıyorsunuz. Ayy hiç bir şey yapasım yok :))) covid den dolayı gelen giden de olnaz gibi. dünden beri biraz korkuyorum. Sezaryen nasıl olacak ağrılar falan. Değişik duygular gel gitler yaşıyorum. Acaba doğru mu yaptık diye bile düşünüyorum. Eşime keyfimiz yerindeydi nyie böyle bir işe bulaştım flan diyorum :))) sanırım hormonlar. Bir de artık dışarı çok çıkmıyorum doğumu tetikler diye sürekli evdeyim dışarı zaten çok sıcak. 37+3 ten bildiriyorum merkez
Ben sadece kapı süsü yaptırdım başkada bişey yaptırmayı düşünmüyorum fotoğrafçı tuttum sadece anı kalsın diyekızlar süs olarak ne yapıyorsunuz. Ayy hiç bir şey yapasım yok :))) covid den dolayı gelen giden de olnaz gibi. dünden beri biraz korkuyorum. Sezaryen nasıl olacak ağrılar falan. Değişik duygular gel gitler yaşıyorum. Acaba doğru mu yaptık diye bile düşünüyorum. Eşime keyfimiz yerindeydi nyie böyle bir işe bulaştım flan diyorum :))) sanırım hormonlar. Bir de artık dışarı çok çıkmıyorum doğumu tetikler diye sürekli evdeyim dışarı zaten çok sıcak. 37+3 ten bildiriyorum merkez
Harikaa bi haberr maşallah canım darısı küvezde bebişleri olan arkadaşlarımızın başına inşallah.ilk güzel haberi senden aldık peşpeşe diğer güzel haberleride alalım inşallah.ağustosun ilk haftasını geçmeden bütün hepimiz bebeklerimizle sağlıkla evlerimizde olalım inşallahKızlar merhaba biz 11gün sonra küvezden çıktık ikizlerler evdeyiz 6.günümüz bugüünrabbim bekleyen herkesin bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah birbirimize alışmaya çalışıyoruz sarılık oldular evde bayramdan sonra doktora gidicez geçmezse.
Ayyy çok güzel haber. Minik kuşlar olması gereken yerde .Kızlar merhaba biz 11gün sonra küvezden çıktık ikizlerler evdeyiz 6.günümüz bugüünrabbim bekleyen herkesin bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah birbirimize alışmaya çalışıyoruz sarılık oldular evde bayramdan sonra doktora gidicez geçmezse.
Canları sağ olsun da kalsınlar gelincede bi daha ayrılmayın inşallahYa ne güzel kavismussun rabbim bi daha ayırmasın inşallahdarısı bize olsun inşallah benim 17 gun oldu dr a taburcu durumunu sordum onu şimdi konusmayalim ama 1 ayi net doldururlar diyo bakalım artık inşallah sağlıkla tez zamanda rabbim hepimizi kavuştursun
Amiin inşallah rabbim bekleyen bütün annelerimize sağ salim kavuşmak nasip etsinOh hadi gözün Aydın ilk kucağına. Alan sen oldun rabbim bizlerde yavrusunu karnında bekleyen ve yavrusunu hastaneden çıkmasını bekleyen tüm annelerin yanında olsun bizde onların mis kokularına sağlıkla kavuşalım inşllahçok sevindim senin adına minik kuşlar sağlıkla büyüsünler
İnşallah bebeklerimizin ihtiyaçlarını konuşmak nasip olur burda bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır herkese dua ediyoruumHarikaa bi haberr maşallah canım darısı küvezde bebişleri olan arkadaşlarımızın başına inşallah.ilk güzel haberi senden aldık peşpeşe diğer güzel haberleride alalım inşallah.ağustosun ilk haftasını geçmeden bütün hepimiz bebeklerimizle sağlıkla evlerimizde olalım inşallah
Ayyy çok güzel haber. Minik kuşlar olması gereken yerde .