- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.101
Evet kızlar yoklama alalım doğum yapmayan kaç kişi kaldık kimler sezaryen istiyor ve sezaryen günü verilenler ne zaman tarih bi yazalım hepimiz. Sonra başa tutturur ordan bakarızBizim son kontrol 14 Temmuz sezaryen günü o gün verilecek
Benimde 14 temmuz kontrolüm o gün bizede SEZERYAN günüEvet kızlar yoklama alalım doğum yapmayan kaç kişi kaldık kimler sezaryen istiyor ve sezaryen günü verilenler ne zaman tarih bi yazalım hepimiz. Sonra başa tutturur ordan bakarızBizim son kontrol 14 Temmuz sezaryen günü o gün verilecek
Ahahah sanırım öyle vallaKızlar doğurmayan 3 ümüz kaldık sanırım
Canım maşlllah çok güzel bence kilo alımında normal ben 18 aldımKızlar ben sizi takipteyim sürekli
İlk zamanlar yazıyordum ama iş yoğunluğum fazla sadece haftada bir girip okumaya çalışıyorum
35. Haftadayız bn 24 temmuza kadar çalışabilir aldım işe gidiyorum sonrası ölü gibiyim
Erken gelen bebişlerimiz için hep duadayım
Pilatesi bıraktık 3 hafta oldu o sebeple mi bilmem sol bacağım çok ağrıyor 1 haftadır sürünerek yürüyorum onun dışında iyi gidiyor
Birde 14 kilo aldım toplamda doktoruma göre çok kötü durum elinden gelse beni dövecek
Uzun boylu olduğum için sanırım yüzüm Bile şişmedi aslında beni 5 6 aylık hamile sanıyorlar
Bizim oğlan hala dönmedi o sebeple sezaryen olacak sanırım
İnşallah bakalım döner 6 temmuzda perintoloğum gördü kilosu düşük ama sağlıklı bir bebek olucak dedi 2500 dü. Kendi doktorum 21 inde görücek. Hastane planlaması da yapacağız İzmir’de bir kaç seçenek var bizde Manisa da olduğumuzdan en yakın olanı bize istiyoruz bakalımCanım maşlllah çok güzel bence kilo alımında normal ben 18 aldımbu övünülecek bir durum değil takibi ama bende şeker çıktı ve geç farkedildi ve bende habire yendiğim içim ancak frenledim kiloya takılma. İnsan istedikten sonra hepsini verir tekrar yeterli. Bunca çabayla bunca zorlukla karnımızda taşıdığımız canlar sağlıklı olsun güzel doğum haberlerini de bekliyoruz inşllah. Bu Arada 38 e kadar dönme ihtimali var bilgin olsun
Sayımız 6 çıktı şuanlık doğum bekleyen 6 kişiyiz
GMD23 Kontrol 14 Temmuz
K kardelen yuce Kontrol. 15 Temmuz
H hilari Kontrol. 15-16tmmuz
S Seegi
S Siyahhhinci Kontrol 14 Temmuz
@serenity90 Kontrol. 22 Temmuz
Hadi bakalım kızlar sizinde takibinizde olsun artarsa düzenleriz yine sayımız
Ben sormuştu. Doktora mesela sezaryen karar verdiğiniz ne zaman yapıyorsunuz diye. Şöyle demişti 37. Haftada kontrol ettikten max 10 gün sonra. 14 temmuzda kontrolüm var 37+1 oluyorum 24 Temmuz en geç bu şekilde o zamanda 38+4 oluyorum fakat benim tahminim 37+5 yani 18 temmuZda alalım diyecekBenim de 37. Hafta kontrolüm ayın 22sinde . Acaba kaç haftalığa sezeryan randevusu verir meraktayım
Bende kontrole gittiğimde 38+2 olucam tam bir hafta daha beklerse bebiş aslan burcu olucak bende aslan burcu olsun istiyorum ama kendi bileceği işBen sormuştu. Doktora mesela sezaryen karar verdiğiniz ne zaman yapıyorsunuz diye. Şöyle demişti 37. Haftada kontrol ettikten max 10 gün sonra. 14 temmuzda kontrolüm var 37+1 oluyorum 24 Temmuz en geç bu şekilde o zamanda 38+4 oluyorum fakat benim tahminim 37+5 yani 18 temmuZda alalım diyeceköyle hissediyorum neden bilmiyorum aslında 23 Temmuz olup aslanı ucundan yakalamak ta güzel olur bu arada benim doğum günüm de 15 Temmuz. Yengeç annesi olmak zor Aslan olsun bizim olsun
15 temmuz kontrol, sezaryen istiycem bakalım :)))Evet kızlar yoklama alalım doğum yapmayan kaç kişi kaldık kimler sezaryen istiyor ve sezaryen günü verilenler ne zaman tarih bi yazalım hepimiz. Sonra başa tutturur ordan bakarızBizim son kontrol 14 Temmuz sezaryen günü o gün verilecek
Düzenledim
Çok heyecanlı ya ben de sürekli takvimden gün beğeniyorum kendimeBen sormuştu. Doktora mesela sezaryen karar verdiğiniz ne zaman yapıyorsunuz diye. Şöyle demişti 37. Haftada kontrol ettikten max 10 gün sonra. 14 temmuzda kontrolüm var 37+1 oluyorum 24 Temmuz en geç bu şekilde o zamanda 38+4 oluyorum fakat benim tahminim 37+5 yani 18 temmuZda alalım diyeceköyle hissediyorum neden bilmiyorum aslında 23 Temmuz olup aslanı ucundan yakalamak ta güzel olur bu arada benim doğum günüm de 15 Temmuz. Yengeç annesi olmak zor Aslan olsun bizim olsun
Selammm bende varım uzun zamandır yazamadım. 14 Temmuz da kontrolüm var bakalım ne diycek, bende sezeryan istediğimi söyleyeceğim.Sayımız 7 ye çıktı şuanlık doğum bekleyen 7kişiyiz
GMD23 Kontrol 14 Temmuz
N nekoo Kontrol 15 Temmuz
S Seegi
S serenity90 Kontrol. 22 Temmuz
21inde canım benimde kontrolümSayımız 7 ye çıktı şuanlık doğum bekleyen 7kişiyiz
GMD23 Kontrol 14 Temmuz
N nekoo Kontrol 15 Temmuz
S Seegi
S serenity90 Kontrol. 22 Temmuz