Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

16 haziran kontrolüm var şuan için normal doğum gibi gidiyo kontrolde bakalım ne diycek

Benimde 14 temmuz kontrolüm o gün bizede SEZERYAN günü verirler inşallah. Talebimiz o yönde...

Kızlar ben sizi takipteyim sürekli
İlk zamanlar yazıyordum ama iş yoğunluğum fazla sadece haftada bir girip okumaya çalışıyorum
35. Haftadayız bn 24 temmuza kadar çalışabilir aldım işe gidiyorum sonrası ölü gibiyim
Erken gelen bebişlerimiz için hep duadayım
Pilatesi bıraktık 3 hafta oldu o sebeple mi bilmem sol bacağım çok ağrıyor 1 haftadır sürünerek yürüyorum onun dışında iyi gidiyor
Birde 14 kilo aldım toplamda doktoruma göre çok kötü durum elinden gelse beni dövecek
Uzun boylu olduğum için sanırım yüzüm Bile şişmedi aslında beni 5 6 aylık hamile sanıyorlar
Bizim oğlan hala dönmedi o sebeple sezaryen olacak sanırım

Canım maşlllah çok güzel bence kilo alımında normal ben 18 aldım bu övünülecek bir durum değil takibi ama bende şeker çıktı ve geç farkedildi ve bende habire yendiğim içim ancak frenledim kiloya takılma. İnsan istedikten sonra hepsini verir tekrar yeterli. Bunca çabayla bunca zorlukla karnımızda taşıdığımız canlar sağlıklı olsun güzel doğum haberlerini de bekliyoruz inşllah. Bu Arada 38 e kadar dönme ihtimali var bilgin olsun

İnşallah bakalım döner 6 temmuzda perintoloğum gördü kilosu düşük ama sağlıklı bir bebek olucak dedi 2500 dü. Kendi doktorum 21 inde görücek. Hastane planlaması da yapacağız İzmir’de bir kaç seçenek var bizde Manisa da olduğumuzdan en yakın olanı bize istiyoruz bakalım

Benim de 37. Hafta kontrolüm ayın 22sinde . Acaba kaç haftalığa sezeryan randevusu verir meraktayım
Ben sormuştu. Doktora mesela sezaryen karar verdiğiniz ne zaman yapıyorsunuz diye. Şöyle demişti 37. Haftada kontrol ettikten max 10 gün sonra. 14 temmuzda kontrolüm var 37+1 oluyorum 24 Temmuz en geç bu şekilde o zamanda 38+4 oluyorum fakat benim tahminim 37+5 yani 18 temmuZda alalım diyecek öyle hissediyorum neden bilmiyorum aslında 23 Temmuz olup aslanı ucundan yakalamak ta güzel olur bu arada benim doğum günüm de 15 Temmuz. Yengeç annesi olmak zor Aslan olsun bizim olsun

Bende kontrole gittiğimde 38+2 olucam tam bir hafta daha beklerse bebiş aslan burcu olucak bende aslan burcu olsun istiyorum ama kendi bileceği iş doğmasınlar diye uğraştık şimdide artık bi doğsa diye dua ediyoruz

Çok heyecanlı ya ben de sürekli takvimden gün beğeniyorum kendime 38+3te falan alsa güzel olur 39a kalmak istemiyorum son zamanlar insan çok sabırsızlanıyor kavuşmak İçin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım da burdan artık yenidoğan bakımı konuşmaya başlayalım

Bide benim özel doktorum muayenehanesine gidiyordum hangi hastanede doğum olur bilmiyorum bunu da konuşmadık 37. Hafta kontrolümde konuşçaz inşallah. Ve de devlette kontrole gittiğim doktor 38+6ya bana kontrole çağırdı o gün yatışa hazır gel belki yatıradabilirim dedi ama hiç sormadı sen burda mı istiyosun diye direkt yatırırız alırız gibi konuştu onu da yüzüstü bırakmak istemiyorum ama özelde de doğum istiyorum özelde doğursam ona ayıp olacak gibi , orda doğursam tüp bebek maceramın başından beri takip eden doktora mahçup olcam gibi hissediyorum bakalım kısmetimizde neresiyse orda doğacak

Selammm bende varım uzun zamandır yazamadım. 14 Temmuz da kontrolüm var bakalım ne diycek, bende sezeryan istediğimi söyleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…