- 6 Aralık 2016
- 607
- 469
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.021
İçini ferah tut canım. Sen güçlü olacaksın ona da güç vereceksin. Çok daha küçük haftalarda doğan küvözde kocaman olan bebişlerimiz var. Kaç kilo doğdu?Amin inşallah çok zor bir süreç gerçekten Rabbım kimseye böyle bir acıyı yasatmasin her gordugde iclerim parcalaniyorum yavrum gözümün önünde eriyip bitiyor sanki ama bugün güzel haber aldik kilo almaya başlamış sukur
Ne kadar gerilik var? Benim de bir gidişimde bazen geri çıkıyor bazen haftasında bazen ileri. Aynı doktor aynı cihaz. Kan akımları iyi olduğu ve gerilik artmadığı sürece hiçbir sorun yok boş yere kendini de bebeği de üzme.kızlar bu doktora gidip bebeğin ölçümleri haftası falan uyumsuz olduğunda ben acayip gergin oluyorum. Yemin ediyorum sabahtan beri eşimi, annemi haşlayıp duruyorum. Sonra üzülüyorum ama elinde değil. İnsanların gülmesi eğlenmesi bile batıyor bana çünkü aklımdaki şey bebek gelişimi geriden geliyor bunlar hala gülüp eğlenebiliyor.. Dün doktora sezaryen istiyorum dedim o da normali de düşünelim dedi. Tüp bebek yapmışsınız o duyguyu yaşamanı isterim dedi. Aslında ben çekeceğim ağrı dan korkmuyorum. Bebek için dayanırım fakat kaygı durumumu bence dr anlayamamış.. Orda ıkın dediğinde benim düşüneceğim şey beynime kalbime pıhtı atar mı acaba çok zorlanırsam vücuduma bir şey olur mu gibi düşünceler... yoksa beni kesin ben yine sesimi çıkartmam :) haftaya kontrol var. Bebekteki gelişme geriliği devam eder diye mutlu bile olamıyorum
2 kilo doğdu canım 400 grm vermişti 160 gram tekrar almış 1760 ti dunİçini ferah tut canım. Sen güçlü olacaksın ona da güç vereceksin. Çok daha küçük haftalarda doğan küvözde kocaman olan bebişlerimiz var. Kaç kilo doğdu?
Benimde bu aralar aynı şu gibi akıntım var çamaşırımi ıslatıyor belkide bozuk paradan biraz daha buyuk önceden böyle bişey yoktu.ama bu akıntıya hafif kıvamlı akintida eslik ediyor.Kızlar benim şu su gibi akıntı meselesi devama diyor bildiğin sıZıntı şeklinde otururken yatarken birden böyle sıcaklık geliyor gidiyorum kilodum afedersiniz 1 lira büyüklüğünde ıslanmış fakat 2 3 gün önce acilde test yaptırdım su gelişi yoktu anlam veremedim böyle bir duru. Yaşayan var mı. Acaba son aylarda olur mu ki böyle
Benimde öyle ya işte Acaba diyorum enfeksiyon mu. Neyse yarın. Doktor kontrolüm var 35. Hafta kontrolü her derdimi anlatacağım inşllah çözüm bulunurBenimde bu aralar aynı şu gibi akıntım var çamaşırımi ıslatıyor belkide bozuk paradan biraz daha buyuk önceden böyle bişey yoktu.ama bu akıntıya hafif kıvamlı akintida eslik ediyor.
Sıcaklık hissetmesen terlemiş olabilirsin diyecem ama garipKızlar benim şu su gibi akıntı meselesi devama diyor bildiğin sıZıntı şeklinde otururken yatarken birden böyle sıcaklık geliyor gidiyorum kilodum afedersiniz 1 lira büyüklüğünde ıslanmış fakat 2 3 gün önce acilde test yaptırdım su gelişi yoktu anlam veremedim böyle bir duru. Yaşayan var mı. Acaba son aylarda olur mu ki böyle
Yarın göreceğiz bu arada afi 8 afi 9 falan bunlar suyunun değerleri imiş 8 sınırda demekmişSıcaklık hissetmesen terlemiş olabilirsin diyecem ama garipumarım bi sıkıntı yoktur.
Ay minik kuşum2 kilo doğdu canım 400 grm vermişti 160 gram tekrar almış 1760 ti dun
Kızlar benim şu su gibi akıntı meselesi devama diyor bildiğin sıZıntı şeklinde otururken yatarken birden böyle sıcaklık geliyor gidiyorum kilodum afedersiniz 1 lira büyüklüğünde ıslanmış fakat 2 3 gün önce acilde test yaptırdım su gelişi yoktu anlam veremedim böyle bir duru. Yaşayan var mı. Acaba son aylarda olur mu ki böyle
Benimde herşey normal çıktı bu karın sertleşme olayı 10 15 gğnde normal 10 dakikada 1 5 dakikada bir olursa sorunmuş ve bugğn nstde karnım sertleştiğinde 40 a çıkıyor sancı o sulu akıntı için de idrar testi istedi yarına sağlık ocağında kan ve idrar tahlili vereceğiz Ama evet bu tarz şikayetler son haftalarda normalmiş bu Arada beni de 37 de çağırdı. 10 gün sonra.Benim 35+1 kontrolüm vardı Cumartesi.
Herşey yolundaymış, beklemeye devam 37. Haftada görüşeceğiz bayram sonrası.
Akıntılar için son ayda bunlar çok normal dedi. Kaşıntı yada yanma yoksa aldırma dedi doktor.
Benim ayak bileklerim falan çok şişti ama çözümü yok.
Benim 35+1 kontrolüm vardı Cumartesi.
Herşey yolundaymış, beklemeye devam 37. Haftada görüşeceğiz bayram sonrası.
Akıntılar için son ayda bunlar çok normal dedi. Kaşıntı yada yanma yoksa aldırma dedi doktor.
Benim ayak bileklerim falan çok şişti ama çözümü yok.
Ay maşallah en az iki hafta sonra kavuşucaksınız deseneKızlar bugğn kontrolüm vardı 35+5 bebek iri38+6 çıktı . doktor 10 gün sonra gel çatı muayenesi yapalım ama bu şartlarda normal olmaz sezaryen olur dedi ama 37 yi dolduralım 38 de alırız en olmadı bir 37. Haftayıda göreyim dedi bende dedim ben zaten sezaryen istiyorum güldü ona bakacağız önümüzde hafta dediKısacası biz beklemeye devam
İyi bakalım canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine inşallah 37yi sağ salim görürüzKızlar bugğn kontrolüm vardı 35+5 bebek iri38+6 çıktı . doktor 10 gün sonra gel çatı muayenesi yapalım ama bu şartlarda normal olmaz sezaryen olur dedi ama 37 yi dolduralım 38 de alırız en olmadı bir 37. Haftayıda göreyim dedi bende dedim ben zaten sezaryen istiyorum güldü ona bakacağız önümüzde hafta dediKısacası biz beklemeye devam
Canim dun emzirmeye gittim çağırdılar kosa kosa gittim yavrumu uzun zamandır ilkkez kucağıma aldım tarifsiz bir duyguydu emzirmekte aynı şekilde çok şükür hemen tuttu memeye bakalim bir daha ne zaman cagiracaklar şuan 1800 kusuratli olmuş dün öyleydi bakalim yarın ne kadar olucak bayramda sonra nasipse benimle küçük oğluşumAy minik kuşumalmaya başlamışsa hemen toparlayacak demektir. Zor biliyorum ama içini ferah tut. Kilosu çok iyi maşallah ne diyor doktorlar?
Evet oluyor sanki bebek iç çekiyor yada böyle şeytan dürtmesi gibi birşey yaşıyormuş gibi dimi bana oluyorKızlar benim karnım birkaçgündür böyle titriyo tekme hıçkırıktan ziyade arada böyle şeyler yapıyo internette kordonuyla oynuyodur yazıyo ama sizin oluyomu hiç böyle yarın doktorumada sorucambi
Benim durduk yere olmuyor genelde yorulunca, çok ayakta durunca oluyor inşallah şu bayramı da atlatsak (Kızlar karın sertleşmenizi takip edin kaç dakikada bir sertleşip gevşiyor 10 dakikada bire düştüğünde hemen doktorunuza haber verin 5 dakikada 1 e düşünce hastaneye gidin doktorum dün düzenli sancıyı anlattı o karın sertleşmeleri rahim kasılmalarıymış. Benim nstde 40 kada çıkıyor. Ama bazen. Hiç gözükmüyor. Bunlar normal dedi. Hatta sağlıklıymış bebeğe kan akışını hızlandırıyormuş Ama önemlimolan takip etmek 10 dakikada. 1 ve 5 dakikada e düşünce sıkıntı