Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canım benimde bugün kontrol vardı bebek hep 3 hafta önden giderdi bu defa 1 hafta önden gidiyordu dr dedim ne oldu da 2 hafta geriledi gelişimi mi yavaşladı bi sıkıntı mı var önceden daha çok kilo alırdı kilo alımı da yavaşlamış son aylar daha çok kilo alır derler falan böyle şeyleri kafana takma dedi bizim için 4 kriter var dedi bebeğin 12 saatte en az 10 defa hareket etmesi bu olay sizde - kan akışı - birini unuttum diğeri de haftası ile uyumlu olması birer haftalar çok sıkıntı değil ama her geçen hafta dahada gerilerse sıkıntı bu hafta gittin 1 hafta geri diğer hafta gittin 2 haftaya düşmüş o zaman düşünürüz dedi bizimki önden giden bebek, olması gereken haftayı da düşürürse o zaman bakarız dedi öyle işte sen akılma geldin korkma yani düzenli olarak gerilerse sıkıntı ama 1 hafta geriden yada ilerden gitmesi sıkıntı değilmiş

Büyük ihtimalle benimde sezaryen tarihim o aralar. aynen bayramı hayırlısı işe bir atlatalım da çok şükür az kaldınkavuşmamıza bebeklerimize 20 günden daha az artık çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşllah

canım benim çok sağ ol. Artık zaten son haftalara girdik ben de stress yapmamaya çalışıyorum. Dediğin gibi benim de önden gidiyordu son zamanlarda önce 2 gün geriden geliyordu sonra 1 hafta oldu. Dr. Bi şey demedi. Dediğin gibi kan akışı iyi, hareket iyi. İnşallah gerileme ilerlemez bebeğim

Kızlar bugün benim de 35. Hafta kontrolüm vardı 2900 gr olmuş biraz önden gidiyor ama kabul edilebilir sınırlarda dedi, karın çevresi 2 hafta öndendi yine ama bebek iyiymiş çok takmayacağım bunları .. daha doğmaz bu gidişle 4 hafta daha taşırsın dedi 37. Haftada kontrole çağırdı

Çok güzel çok sevindim hemen toparlamış maşallah daha da güzel günler çok yakın

kızlar şimdi çıktım doktordan bebiş 2800 olmuş çok şükür. Sezaryen için gün istedim 22 temmuz a verdi şimdilik. Eşimin doğum günü 25 temmuz :) dayanırsa içerde bekleriz dedi :)) ee ben hep çocuk aslan burcu olacam diye şey etmiştim 22 temmuz olursa yengeç oluyor :)))

canım olmadım ama hep okuyorum. Ciğer geliştiriciden sonra birkaç gün bebek hareketleri azalıyormuş. Panik yapma
Evet hep öyle diyorlar.ama burda yazistigim bir arkadaş vardı.ciger geliştirici den sonra bebek hareketleri azaldı diye kızı sezeryana aldı doktor benle haftası aynıydı oyuzden tedirgin oldum.

tatlım zaten 37.haftaya kadar gelmişsin neden ciğer geliştirici vurmak istiyor ki doktorun?
36 +5de alacak neolur ne olmaz vuralım dedi.sonucta olması gerekenden erken almış olacaz kuveze girmemesini garanti olsun dedi.bende şaşırdım vurmaz diye düşünüyordum.persembe günü alacak bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…