Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Bende de kasılmalar var hatta kasılmaya sancı ve aşağıya baskı oluyor.doktor normal dedi.bende plesenta previera olduğu için 37 haftada alacak yani 16 temmuza gün verdi sezeryan için. Bu aylar boyunca gerçekten çok yoruldum hep tedirginlik.Allah hepimize sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin.

Tertemiz bir nst kağıdı verdiler elime ama bence benim sancım var yani ağrım var o sancıdır diye düşünüyorum anlamadım. Dr um da birşey çıkmamış dedi dosyama bakıp yarın ne yapacağıma karar verecekmiş

Canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşllah artık hepimiz sondayız hayırlısı olsun

Hayır; ama okuduklarıma göre nişan geldikten sonra sancı olmadan anlamı yokmuş. Bazen 3 hafta erken bile gelebilirmiş. Sra ara kahverengi akıyor hala ama sancı kasılma yok
Çok özür dilerim birşey sormak istiyorum size şimdi ovülasyon testi yapsam olur mu illa saat 12de mi yapmam gerekiyor konu açtım ama kimse bakmadı

Hayır; ama okuduklarıma göre nişan geldikten sonra sancı olmadan anlamı yokmuş. Bazen 3 hafta erken bile gelebilirmiş. Sra ara kahverengi akıyor hala ama sancı kasılma yok
Evet evet onu bende biliyorum. Nışan geldi diye hemen doğurmazsın sadece açılman başlamış demektir bu haftalarda 1 -2 cm açıklık normalmiş zaten olabilirmiş ben dün sordum doktora ama doktor diyor ki bu açılmayacak sancı eşlik ediyorsa hemen yatış verilir diyor yani suyun gelmedikçe ve sancın olmadıkça. bekletirler ama sen ihmal erme nışan gelmesini doktorun bilsin

Çok özür dilerim birşey sormak istiyorum size şimdi ovülasyon testi yapsam olur mu illa saat 12de mi yapmam gerekiyor konu açtım ama kimse bakmadı
Öncelikle merhaba Ovulasyon testinin yapılma saati mi varmış ben ilk defa duyuyorum ben Ovulasyon testi yaparken öğlen saatinde ilk idrar olmayacak şekilde yapıyordum ve çıkıyordu döngünün tam ortasında yapmak önemli 28 günde bir adet olan biri 12-13-14. Günlerde yapmalı gibi umarım Bilgi faydalı olmuştur

Sabah nstye bağlayalım önemli olabilir diye mesaj atmış. Bakalım geldik şimdi ne diyecek.

şeey bu ağrı ve kasılma aynı şey değilmidir hangisi nerden nasıl vuruyor. Ya şu tv de erkeklere kadınların adet sancısını tattırıyorlar ya bizede önceden gösterseler bak bu kasılma bu sancı bu bilmem ne diye. Bence olmalı

acaba karında kasılma dediğimiz şey bebeğin dönmesi mi yaaa? ara sıra benimde sertleşiyor karnım ve kasılmam oluyor. Ama bir keresinde hiç durmadan 1 gün boyunca kasıldj. Dediğiniz gibi nst de hiç birşey çıkmadı. O zaman herhalde bebek p pozisyon değiştirdi dedim

Teşekkür ederim

Kasılma ile ağrı aynı şey değilmiş; karnım sertleştikçe orda kasılma çıkıyor ama şiddeti yeterli değilmiş.
30 dakika nst de kaldım ama bir şey çıkmadk. O regl ağrıları vs yalancı kasılma sayılırmış nst ye etkisi yok dedi. Halbuki çılgınlar gibi belim ve bacağım ağrıyor ama karın ve kasık kısmım rahat.

Kanama şeklinde çok bir şey gelmedikçe, suyun gelmedikçe, sancıların artmadıkça korkma nişan erken gelebilir dedi. Hatta siyah çamaşır giy ki takip edeme takılma dedi

Oh şükür gözün aydın Canım inşllah devamı gelmez azıcık daha sabretsinler. 3-4 haftalık daha. Şimdi Temmuz annelerini okuyorumda biz içimizde tutmaya çalışıyoruz onlarda 38 bitmek üzere halen doğum yapamayanlar nasıl yaparız bunu tartışıyorlar. Sıcak duşa git eğil Kalk falan

Kızlar bende birşey oldu bugün 2. Kez oldu çok hareketli olduğu saatlerde bir anda harelet ederken artık kafası. mı baskıları anlamdım ama bir anda resmen vajinam saniyelik yırtılacakmış gibi diken yada iğne batar gibi çok dehşet bir acı oldu bugün 2. Kez oldu. Tarifte edemedim tam

kızlar dün akşamdan itibaren epey ağrım vardı. Bebek pozisyon değiştirdi sanırım ama nasıl aşağıda hissediyorum anlatamam. Neyse uyuyayım dedim. Sağdan sola dönerler o kadar çok ağrım oldu ki.. Kalkıp lavaboya gitmeye çalışıyorum bir kaç kere hafif çığlık attık. Kasıklarım çok ağrıyordu. Sabah bi kalktım açık sarı bir peçeteyi dolduracak kadar akıntı olmuş. Anlayamadım dr a sordum devam ediyor mu diye yazmış. Ben de yok dedim o zaman takip edelim demiş. Kızlar bu amniyon sıvısı nasıl bir şey? Şu an bir şey yok gibi ama korktum

Amniyon sıvısı şeffaf, kivamsiz ve kokusuzdur.

Canım sanırım enfeksiyon olabilir niye diceksşn dün ben de de. Böyle batma tarzında bebek hareket ettikten sonra çok keskin bir acı oldu sonra yeşil bir akıntı geldi daha öncede bu yeşil sümüksü akıntı olduğunda enfeksiyon oluyordu şimdi bol. Su içiyorum bakalım inşllah geçer ya da inşllah olmamışızdır. Birde artık son zamanlar bizimkiler 40 görmezler bundan eminim artık 37 ye kendimizi atalım şükredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…