-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.941
Tertemiz bir nst kağıdı verdiler elime ama bence benim sancım var yani ağrım var o sancıdır diye düşünüyorum anlamadım. Dr um da birşey çıkmamış dedi dosyama bakıp yarın ne yapacağıma karar verecekmişevet karnım sertleşiyor sancı yavaş başlıyor diyorum zaten heh geliyor sancı diye şiddetleniyor bir müddet şiddetli durup hafifliyor geçenki nstde düzneli 40 üstü sancı çıkmış bunda öyle değil düzensiz toplamda 2 tane falan var sancı çıkmadı bile diğerinde 9-10 tane gözüküyordu sancı çok şükür magnezyum arttırmak iyi geldi
Canım sonucu yaz muhakkak
Canım nişan o doktorun haber verdi miKızlar benim de regl ağrısı gibi bir ağrım oldu bugün; bacaklarımda ve özellikle belimde. Ama kasılmam yok ara ara karnım sertleşiyor.
Kahverengi akıntım geldi bir de. Doktora yazdım ama daha cevap vermedi.
Canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşllah artık hepimiz sondayız hayırlısı olsunAaa aynı gün doğum yapmışız senle senin niye erken doğum oldu Bend e doğum yaptığımi paylasmak için girmiştim 5.rrken doğum haberide benden o zaman cuna günü 32+6 da gebelik kolestazindan acil ameliyata alındım sabah tahlil vermiştim dr öğlen arayıp gel bebekleri hemen allmamiz lazim kaybedecek zamanimiz yok dedi 4 buçukta ameliyata alındım 5te çıktım ben bebekleri çıkarırken çığlık attım hisstim acıyı o yüzden dr uyutun bebekleri çıkarınca uyandiririz seni dedi bebkler dogunca uyandırdı 2 dakka gördüm geri uyumusum kimseyr göstermeden kuveze aldılar ultrasin da biru 1850 biri 2 kiloydu ama biru 1500 biri 1600 digdularhepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah sağlıkla şu kuvez zamanını atlatalım bebekleri bize göstermiyorlar sadece kapıdan bakabiliyiruz senin sütüngekdi mi bu sabah2 3 damla geldi bende rabbim herkese sag salim vakti zamanında doğumlar nasip etsin inşallah kuvez yolubekleyinlerin de yardımcısı olsun rabbim kuzularımizu korusun inşallah
Hayır; ama okuduklarıma göre nişan geldikten sonra sancı olmadan anlamı yokmuş. Bazen 3 hafta erken bile gelebilirmiş. Sra ara kahverengi akıyor hala ama sancı kasılma yokCanım nişan o doktorun haber verdi mi
Çok özür dilerim birşey sormak istiyorum size şimdi ovülasyon testi yapsam olur mu illa saat 12de mi yapmam gerekiyor konu açtım ama kimse bakmadıHayır; ama okuduklarıma göre nişan geldikten sonra sancı olmadan anlamı yokmuş. Bazen 3 hafta erken bile gelebilirmiş. Sra ara kahverengi akıyor hala ama sancı kasılma yok
Evet evet onu bende biliyorum. Nışan geldi diye hemen doğurmazsın sadece açılman başlamış demektir bu haftalarda 1 -2 cm açıklık normalmiş zaten olabilirmiş ben dün sordum doktora ama doktor diyor ki bu açılmayacak sancı eşlik ediyorsa hemen yatış verilir diyor yani suyun gelmedikçe ve sancın olmadıkça. bekletirler ama sen ihmal erme nışan gelmesini doktorun bilsinHayır; ama okuduklarıma göre nişan geldikten sonra sancı olmadan anlamı yokmuş. Bazen 3 hafta erken bile gelebilirmiş. Sra ara kahverengi akıyor hala ama sancı kasılma yok
Öncelikle merhaba Ovulasyon testinin yapılma saati mi varmış ben ilk defa duyuyorum ben Ovulasyon testi yaparken öğlen saatinde ilk idrar olmayacak şekilde yapıyordum ve çıkıyordu döngünün tam ortasında yapmak önemli 28 günde bir adet olan biri 12-13-14. Günlerde yapmalı gibi umarım Bilgi faydalı olmuşturÇok özür dilerim birşey sormak istiyorum size şimdi ovülasyon testi yapsam olur mu illa saat 12de mi yapmam gerekiyor konu açtım ama kimse bakmadı
Sabah nstye bağlayalım önemli olabilir diye mesaj atmış. Bakalım geldik şimdi ne diyecek.Evet evet onu bende biliyorum. Nışan geldi diye hemen doğurmazsın sadece açılman başlamış demektir bu haftalarda 1 -2 cm açıklık normalmiş zaten olabilirmiş ben dün sordum doktora ama doktor diyor ki bu açılmayacak sancı eşlik ediyorsa hemen yatış verilir diyor yani suyun gelmedikçe ve sancın olmadıkça. bekletirler ama sen ihmal erme nışan gelmesini doktorun bilsin
Kızlar benim de regl ağrısı gibi bir ağrım oldu bugün; bacaklarımda ve özellikle belimde. Ama kasılmam yok ara ara karnım sertleşiyor.
Kahverengi akıntım geldi bir de. Doktora yazdım ama daha cevap vermedi.
acaba karında kasılma dediğimiz şey bebeğin dönmesi mi yaaa? ara sıra benimde sertleşiyor karnım ve kasılmam oluyor. Ama bir keresinde hiç durmadan 1 gün boyunca kasıldj. Dediğiniz gibi nst de hiç birşey çıkmadı. O zaman herhalde bebek p pozisyon değiştirdi dedimTertemiz bir nst kağıdı verdiler elime ama bence benim sancım var yani ağrım var o sancıdır diye düşünüyorum anlamadım. Dr um da birşey çıkmamış dedi dosyama bakıp yarın ne yapacağıma karar verecekmiş
Teşekkür ederimÖncelikle merhaba Ovulasyon testinin yapılma saati mi varmış ben ilk defa duyuyorum ben Ovulasyon testi yaparken öğlen saatinde ilk idrar olmayacak şekilde yapıyordum ve çıkıyordu döngünün tam ortasında yapmak önemli 28 günde bir adet olan biri 12-13-14. Günlerde yapmalı gibi umarım Bilgi faydalı olmuştur
Oh şükür gözün aydın Canım inşllah devamı gelmez azıcık daha sabretsinler. 3-4 haftalık daha. Şimdi Temmuz annelerini okuyorumda biz içimizde tutmaya çalışıyoruz onlarda 38 bitmek üzere halen doğum yapamayanlar nasıl yaparız bunu tartışıyorlar. Sıcak duşa git eğil Kalk falanKasılma ile ağrı aynı şey değilmiş; karnım sertleştikçe orda kasılma çıkıyor ama şiddeti yeterli değilmiş.
30 dakika nst de kaldım ama bir şey çıkmadk. O regl ağrıları vs yalancı kasılma sayılırmış nst ye etkisi yok dedi. Halbuki çılgınlar gibi belim ve bacağım ağrıyor ama karın ve kasık kısmım rahat.
Kanama şeklinde çok bir şey gelmedikçe, suyun gelmedikçe, sancıların artmadıkça korkma nişan erken gelebilir dedi. Hatta siyah çamaşır giy ki takip edeme takılma dedi
Amniyon sıvısı şeffaf, kivamsiz ve kokusuzdur.kızlar dün akşamdan itibaren epey ağrım vardı. Bebek pozisyon değiştirdi sanırım ama nasıl aşağıda hissediyorum anlatamam. Neyse uyuyayım dedim. Sağdan sola dönerler o kadar çok ağrım oldu ki.. Kalkıp lavaboya gitmeye çalışıyorum bir kaç kere hafif çığlık attık. Kasıklarım çok ağrıyordu. Sabah bi kalktım açık sarı bir peçeteyi dolduracak kadar akıntı olmuş. Anlayamadımdr a sordum devam ediyor mu diye yazmış. Ben de yok dedim o zaman takip edelim demiş. Kızlar bu amniyon sıvısı nasıl bir şey? Şu an bir şey yok gibi ama korktum
Canım sanırım enfeksiyon olabilir niye diceksşn dün ben de de. Böyle batma tarzında bebek hareket ettikten sonra çok keskin bir acı oldu sonra yeşil bir akıntı geldi daha öncede bu yeşil sümüksü akıntı olduğunda enfeksiyon oluyordu şimdi bol. Su içiyorum bakalım inşllah geçer ya da inşllah olmamışızdır. Birde artık son zamanlar bizimkiler 40 görmezler bundan eminim artık 37 ye kendimizi atalım şükredelimkızlar dün akşamdan itibaren epey ağrım vardı. Bebek pozisyon değiştirdi sanırım ama nasıl aşağıda hissediyorum anlatamam. Neyse uyuyayım dedim. Sağdan sola dönerler o kadar çok ağrım oldu ki.. Kalkıp lavaboya gitmeye çalışıyorum bir kaç kere hafif çığlık attık. Kasıklarım çok ağrıyordu. Sabah bi kalktım açık sarı bir peçeteyi dolduracak kadar akıntı olmuş. Anlayamadımdr a sordum devam ediyor mu diye yazmış. Ben de yok dedim o zaman takip edelim demiş. Kızlar bu amniyon sıvısı nasıl bir şey? Şu an bir şey yok gibi ama korktum