Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Bende duydum o kitapları belki bende alırım, 1070 doğmuştu canım
Masallah canim en azindan 1 kiloyu gorup dogmus bu kitapta da 670 gram doğmuş canım ben 2 tane farklı kitabını aldım prematüre üzerine ama sana tavsiyem prematüre bebek bakimi kitabini alman yogun bakim sureci ve taburculuk sonrasi hakki da bilgiler veriyor diğerlerinde kendi yaşadıklarını anlatmış

Canım inşallah çabucak kucağına alırsın sağlıkla ikisinide. Kızıma Bez bırakmaya gittiğimde bi anneyle karşılaştım bebislerden biri yanındaymış serviste kalıyorlar 8 gun olmus aslında taburcuyuz ama ben kalmak istedim kardeşini bekliyoruz testten sonra oda taburcu demişti 1 hafta kadar bi süre sonra ikisine de kavuşmuş oldu Allahin izniyle sende çabucak kavuşursun ikisine de inşallah
gulumsebebek canım 1400 gram olmuş benim bir arkadaşkn bebeği. 550 gram doğmuştu fotoğraf çektirmişler çok gğzelll allahım. İnşllahh sende. En kısa sürede emzirirsin
İnşallah canım 1.düzey yoğun bakıma geçti benimki inşallah ordan da çabucak sağlıkla çıkarda servise geçeriz beraber 4-5 gün birlikte kalacakmışız hastanede ama gün filan belli değil daha

Canım benimde öyle bazı günler aşırı fazla hareketli bazense böyle daha hafif hissediyorum hareketlerini

Canım benşmde öyle şekerim bile olsa hareketsiz olduğu gün biraz şekerli birşey yiyiyorum tekme atsın diye bir iki tekme atınca rahatlıyorum o kadar hareketsiz oluyor hep stres. Aynısını. Bende dedim zaten oyüzden ney bir şekilde sezeryan olacağım dedim bekledikçe sters düzeyim çok artıyor. Geriliyor herşeyi takıyorum. sancılarım var artık acile git ek istemiyorum zaten alttan muayene edile ele doğuracağım şuan tam anlamıyla lohusalık psikolojisine büründüğümü hissediyorum. heran her saniye yeni bit stres ama hareketler konusunda 8. Aya kadar çok hareketliydi aMS sancılar başladığından beri benimkide bir gğn çok hareketli bir gün gün boyu dürte dürte 10 hareket zorla ettiriyorum
Oh maşllah. Canım yaaa çok sevindim inşllah tez vakitte alın sizde kucağınıza inşllah

Canım benimde öyle bazı günler aşırı fazla hareketli bazense böyle daha hafif hissediyorum hareketlerini
valla ben artık dr a gitmek istemiyorum yaa ne zaman gitsem üzülüyorum. Çünkü Benin bebek sabahları uyanınca bi hareketli oluyor bir de akşamları. Öğlen çok hareketli değil. Ayy çok yoruldum artık. Sağlıcakla bi alsaydık kucağımıza

Evet canım dün bende 3 kitabını sipariş verdim

Merak edenler için tecrübelerimi ancak paylaşabilme fırsatı bulduum dualarınız için herkese teşekkür ederim dün sabah 9buçuk gibi sezeryana alındım belden yapılan iğneden hiçbişey anlamadım hemen uyuşuyosun zaten doktorun geldiğini bile görmedim onlar beni hazırlıyo zannederken sadece uzandığım sedyenin sallandığınj hissediyorum başka hiç bişey hissetmedim 10dk bile olmadan bebekleri gösterdiler ben şok olduum başladıklarını bile bilmiyodum Ondan sonra kapatıp dikme biraz sürüyo kanamam çok olduğu için çok fazla ilaç verdiler ameliyathanede soğukdu ilacın da etkisiyletiremene mani olamıyosun tabi ilk uyuşukluk geçince ağrıların başlıyo ilk gece biraz zor ama bugün daha iyiyim gelelim bebeklerime kızım 2.140 gram oğlum 2240 gram doğdu malesef kızım kendi kendine nefes alamıyo şuan cihaza bağlı ama durumu iyi dediler oğlum nefes alıyo kendi başına ama yorgun onada destek veriyıruz dediler dün gece çok az görebildim oğlumun elinin üzeri morarmış üç tane iğne izi vardı çok üzüldüm Allahım inşallah sağ salim hepimizinde benimde bebeklerimizi yanımıza nasip etsin

Yaaaa şuanlık hüzünle mutluluk duygularım birbirine karıştı. Kiloları çok iyi benim doktorum bu saatten sonra enafaka 1 hafta küvezde kalır demişti oyüzden sağlıklıkları yerinde olsunlarda inşllah hiç bir sıkıntı olmadan alırsın bebeklerini kucağına. Çok geçmiş olsun arkadaşım en kısa sürede kucağına Almanı diliyorum rabbimden dualarımız şimdi hastanede bekleyen sanırım yanlış saymadıysam 5 bebeğimizde. İnşllah sağlıkla bizlerde alırız kucağımıza bu arada ultrason cihazı işe farkediyor dimi doğum kiloları

tatlım öncelikle gözün aydın olsun.Tabii yaşayan bilir süreç hiç kolay değil. Biz ne kadar moral vermeye çalışsakta zor bir durum.Ama kilosu çok daha az olan ve daha önceki haftalarda doğan bebeklerde gayet sağlıklı hayatlarını sürdürüyor. Bence oldukça zor bir süreci iyi yönettin. Ben inanıyorum ki güzel şeyler olacak. Kısa sürede kızını cihazdan alırlar ve tek başına nefes alıp vermeye başlar çünkü haftan gayet iyiydi.Aklımız sendeydi dün inan ki :) İnşallah en yakın zamanda bebişlerle birlikte çıkarsınız hastaneden.Moralini hep yüksek tut canım.

İnşallah vakti zamanında kavuşmak nasip olur sizede karnımda bi boşluk var sürekli tekme hissetmek istiyorum sanki inşallah az kalırlar bugün taburcu olucaz ama bebeklerimiz bırakıp gitmek üzüyo tabi bizi canları sağolsunda bekleyelim biraz daha Ultrasonla farketti 2500 2600 demişlerdi 2240 2140 doğdular oğluşum 20gram vermişti bugün

ameliyatta herkese dua edip olmayanlara, olupda bekleyenlere rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Canım gözünaydın.kiloları çok iyi maşallah eminimki bir hafta içinde ikisinide sağlıklı bişekilde kucağına alıp evine getiriceksin dualarımızdasınız hepimiz

annesi ilk hafta verecek zaten. Sonraki hafta toparlayacak kendini. Kitaplarda öyle yazıyor :) sütün geliyor mu canım?

annesi ilk hafta verecek zaten. Sonraki hafta toparlayacak kendini. Kitaplarda öyle yazıyor :) sütün geliyor mu canım?
Sürekli elle sağma yapıyoruz ne kadar olursa olsun süt poşetiyle buzluğa atıyoruz henüz beslenmeye başlamadılar ama hemşireler ilk süt önemlimdudaklarına sürüyoruz dedimaz az geliyo3saatte bir sağmaya çalışıyorum ama gece ağrılarım çok gece pek sağamıyorum henüz lavabo ihtiyacımı göremedim gaz sancımda eklendi biraz zorlanıyorum

Şişlik ödem gibi konular için sezeryandan sonra sıvı protein almak gerekiyor. Kız kardeşimde o şekilde kurtulduk.
Bol ilikli kemik suyu ve haşlama şeklinde tüketim yapmanız gerekiyor ki ödem gitsin vucut kaybettiği proteini yerine koysun ve bağırsaklar eski düzenine dönsün. Toparlaman için bu çok önemli.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar 550 gram ve 26 haftalık doğan arkadaşım bebeği 1500 kiloya ulaşmış ve şuan annesi ile hastanede annesi 2 saatte bir emziriyor. Ve doktor 3 güne taburcu edecekmiş. Bebeklerini bekleyenlere umut olsun diye yazmak istedim. Rabbim bu sevinci sizede biz doğumu bekleyenlere de yaşatsın inşllah

sezaryen den sonra bazı kişilerde gaz sıkıntısı çok oluyormuş gerçekten. Biraz daha dayan canım. Sağlıklı olsunlarda bebişler...

amin canım yaa. Maşallah ne güzel.. Bazı günler karamsarlık çöküyor kolumu kaldıracak gücü bulamıyorum. Hep çok düşünmekten oluyor. Sürekli aynı konuyu düşünüyoruz. Doğum nasıl olacak, erken olacak mı, sağlıklı olacak mı.... çok şükür elbette ama bazen eski hayatımı özlüyorum. Hep aynı şeyi düşünmek gerçekten yoruyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…