Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canım bebekler nasıl rabbim.hichirimize acılarını göstermesin ınsllah dr ne zaman taburcu edeceğini söyledi mi bizmki ilk kyveze aldıklarında 1 ay surer dedi benimiiler az solunum desteği alıyorlar sağlıkları iyiymis şükür sadece kiloalmalarını bekliycez diyo ben 3 gündür görmeye gidiyorum uzaktan görmek nr zor dokunamamak rabbim sağ salim kucagımiza da aldirsin inşallah süt cok az gelmeye başladı o kadar yuklendim ki sagmaya göğsüm çatlayıp kaniyo dun süt kanli geldi drla Görüş tüm sütüat dedi ilac verdi bundan kullan catlaklar iylesmeden sagma defi 3 gun falan kullanıyorum umarım faydası olur inşallah hepimizin bolbol sütüolur ameliyat yerin iyilestu mi benimki iyilesmiyo çünkü günlük merdiven inip çıkıyorum beveklere gitmek için ağrı kesici kullanmadan duramiyirum
Senin minişler bugun nasıl hangi mamayi istedilee bizden aptamil premature maması istendi

Evet canim ayni topikte yazisiyirduk sonra evet erken oldu ama şükür bebekler iyi iste kilo almalarını bekliyoruz darısı vakti zamanı gelince hepinize inşallah

Vallaartık topige girerken korkuyorum yine biru doğurdu mu diye hepiniz inşallah vakti zamanında sag salim kucaginiza alırsınız bizedeinşallah saglikla kuvezden cikarmak nasip olur❤❤

Vallaartık topige girerken korkuyorum yine biru doğurdu mu diye hepiniz inşallah vakti zamanında sag salim kucaginiza alırsınız bizedeinşallah saglikla kuvezden cikarmak nasip olur❤❤
Amin. Canım doğurmayan çok az kişi kaldık zaten bizimkiler de yakındır bu Topiğe yazanların kaderleri hepçok benzedi yazanların büyük kısmı tüpbebekte pozitifi gördü çok az kişi 2-3 kişi dışında herkes pozitifi gördü nerdeyse. şuanda 4-5 kişi dışında herkes doğum yaptı neredeyse aslında anket nasıl yapılıyor bilmiyorum anketimiz olsaydı bizim de kimler doğurmuş kimler bekliyor net görürdüK

Benim şuanki ilk hedefim salı. Kendimi bi dr atsam yeter ağrılarım çok oluyor geceleri ağrıyla uyanıp wc gidiyorum dönüşü daha sancılı halbuki 1 saate bi uyanıp lavaboya gidiyorum o bile çok sancılı. Ben burda ne okuduysam hemen benim başıma geliyor az önce benimde koca bi akıntı klozete düştü beyaz ama benzetme kötü olacak ama çökelek gibi

anammm noluyo bize :) valla sabahtan beri kendimde değilim. Peçete üzeri sarı renkliydi epey suluydu bi de yapışkanlı gibiydi. Acaba nişan mı geldi ki? ayy burda bilen de yok. Şimdi acile gitsem alttan kontrol ederler. Ben daha çatı muayenesi olmadım hiç. Bebek sürekli toplanıyor. Ay valla hastaneye kontrole gidecek gücüm kalmadı benim ama ya nişan geldiyse diye de korkuyorum. Cuma günü kontrolüm var. Bekleyeyim diyorum. Kızlar bu nişan gelmesi nasıl bir şey? Kimisi yapışkan ama uzayan bazen hafif pembe bazen de renksiz olabilir deniliyor.

Benim geldi ama kahverengi ve pembe akıntı şeklinde. Bu yüzden regl ağrısı benzeri ağrılarım var ama bunlar doğum için yeterli değilmiş.
Kanama artmadığı sürece, suyun gelmezde yada sancın karnında kasığımda belli aralıklarla olcak şekilde vurmazsa bekleyecekmişsin.
Nişan geldikten sonra 3 hafta bekleyip öyle gelen bebek de var.

Kesinlikle nişana aldanmayın diyorlar her sayfada yorumda. Bizde aslında herşeyi okuyoruz görüp duyuyoruz biliyoruz ammaaa icraate gelince
Şunun şurasında cumaya ne kalmış azcık zaman. En önemlisi suyun gelmesi nişanda sıkıntı yoktur ama suyun gelir dikkat etmezsen gitmezsen dr a bebe susuz yaşayamaz ama nişan haberci hazırlıklı ol bak yakındır üç vakte geliyorm diyor hıı ama benim gibi ağrıların çoksa gelde dayan

hımm öyle miii.Tamam canım sağ ol bekliycez artık. Ne bilelim yaa bazısı nişan geldi zor yetiştim diyor ama sabahtan beri kontrol ediyorum iyi gibiyim

Allahım şu kendimizi 37 ye atalım inşallah

Benimde sanırım bu artık birazda psikolojik olmaya başladı ilginç bende sabırsızlıkla pazartesi bekliyorum sezaryen günü isteyeceğim

Benimde sanırım bu artık birazda psikolojik olmaya başladı ilginç bende sabırsızlıkla pazartesi bekliyorum sezaryen günü isteyeceğim
Aynen bende bugün konuştum doktorla şu 2 haftayi da hayırlısı ile sorunsuz atlatıp sezeryan için tarih belirleyeceğiz Allahin izniyle
Bu arada ben günde 3 kez nidilac 3 kez pregesteron fitil ve 2 kere de magnezyum içiyorum bu süreçte sizler ne kullanıyorsunuz.

Ben bu belirtilerle 2cm açılmam olmuştu ve doğuma gittim ihmal etmeyin lütfen
Aynı şekilde bende baskıyla gittim doktora hafif adet belirtilerine vardı belime vuruyordu dr ma yazmıştım gel dedi gittim 5 cm açıklık olduğunu söyledi yatış yaptım ciğer geliştirici vuruldum tabiki çok geç kalmışız bu iğne içim doğumu durdurmaya çalıştılar ama bebek çok aceleciyim gelmek istedi ve benim yarım saatb45 dk bir 2 cm acilmam oluyordu ağrısız bir şekilde 10 cm açıklıkla normal doğumun gerçekleşti ama 32 haftalik dogum olduğu için bebegim suan kuvozde

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşllah

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşllah
Amin inşallah çok zor bir süreç gerçekten Rabbım kimseye böyle bir acıyı yasatmasin her gordugde iclerim parcalaniyorum yavrum gözümün önünde eriyip bitiyor sanki ama bugün güzel haber aldik kilo almaya başlamış sukur

Kilo almaya başlamış ne güzel sağlık sorunu olmasın yeterkibu kasım bebeleri aceleci çıktı malesef ☺sag salimkucagımiza alalım inşallah bebek kac kilodoğdu Bend e geçen cuma 32+6 da sezeryanla dogum yaptım bebekler kuvezde başta herbiri 100 150 gram vermişti 1500 dogdular şimdi 50 gram almış herbiri dr sadece kiloları az besleyip 2vkilo olunca taburcu olcaklar dedi biliyorum zor ama strs yapma lütfen

2 kilo doğdu oğlum işte bir haftada 400 grm vermişti bugün güzel haberi aldık sukur 100 grm qlmis 1700 olmuş iki gün entube hortumu vsrdi sonra çıkarmışlar şuan sadece oksijen desteği var kendi kendine nefes almayı unutmasın diye destek amaçlı dün akşam damardan Beslenmeyi durdurmasa mideden başlamışlar sukur sordum ağızdan mi diye ağızdan daha çok küçük dedi ama durumu iyi dedi ama tabi aklım onda sürekli ağlıyorum şuan bu durumda olan bir sürü anne var sende onlardan birisin ve inan dualarımda böyle annelere sabır evlatlarına saglik versin diye senin bebisine takıldı mi ilk entube hortumu cihaz yani ve beslemesi ilk nasıldı nasıl bir yol izlediniz şuan kaç haftalik oldu taburcu kac haftakikken oldu

Pardon ben yanlış okumuşum heyecandan daha hastahanede sanirim Rabbım Şafi ismiyle şifa versin bebislerimize inşallah bizlerde sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…