Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Pardon ben yanlış okumuşum heyecandan daha hastahanede sanirim Rabbım Şafi ismiyle şifa versin bebislerimize inşallah bizlerde sabır versin
Evet canim daha hastanede bugün tam 1 haftalık oldularilk gün az oksijen desteği veriyoruz dedilef benim zaten erken doğum riskindem ciğer geliştirici vurdular sanırım fayda etmiş ilk gün zaten pek bilgi verilmedi tahlil vs ile takip edecez sağlık sorunu var mi diye şükür tahliller guzel çıkmış dr sadece buyutup size verecex dedi şimdi oksijen destegini ara ara veriyoruz ve cok az veriyoruz dediker ilk 3 gun beslenmesi damardan mi bilmiyorum ama 4.gun ağzında hortum vardı bu ne dedim bununla mama veriyoruz dediler ağızdan hortumla besliyorlar bir an önce sag salim kucagımiza almayı bekliyoruz allsh evladı kuvezde olan annelerin ve kuvezde ki yavruların yardımcısı olsun inşallah rabbim hiçbirimize acılarını göstermesin ınsllah

Merhaba Benim bebeklerim sadece 3gün solunum desteği aldılar kızım entübe oğlum küvez içi olarak ondan sonra ayırdılar kendi başına nefes alıyolar çok şükür kızım doğum kilosunun üzerine çıktı 2260gramdı dün oğlumda kilo veriyodu dün almaya başlamış 1960 gramdı her hangi bi sıkıntıları yok dediler çok şükür sütüm geliyo ama elektrikli pompa aldım çok memnun kaldım tek göğsümde 100ml e kadar süt alıyorum günde 4defa sağıyorum bazen 5 ama makinem bozuldu dün gece şimdi eşim ger götürcek dünden beri sağamadım baya şiş göğüslerim çok acı veriyo göğüs uçlarım henüz yara olmadı memnun kaldığım kremleri yazıyım dene istersen lansinoh ve madacasol pomadı birlikte sürüp gümüş kapakla kapatıyorum hiç bişey olmadı çok şükür . Bebeklerimizi görüş günümüz malesef haftada bir yarın görücez hergün saat 10da bilgi alıyoruz arayıp çıkışları içinde hiç bişey söylemiyolar belli bi süre vermiyolar ama yarın gidince sorucam madem iyiler neyi bekliyoruz kilo mu almasını başka bişey mi en azından aklımda soru işreti kalmaz mamada istemedi anne sütü alıyolar 6ml şuanda ilerde isterler mi bilmiyorum küvez için bebek ihtiyaçlrı istediler bez ılak mendil şampuan bebek yağı vitamin damlaları pişik kremi o kadar

Öncelikle çok geçmiş olsuuun sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin Hiç üzülme onlar çok güçlüler sana ihtiyacı var küvezde çok güzel bakıyolar sütün kesilmesin bol bol sağ yoksa kanalların tıkanır çok zorlanırsın benm ilk 3gün sağamadım ağrılarım çok du dayanamadım sonra kaç gün sütü toparlamak için uğraştıım ben sezeryan olduğum için hala düzelemedim 1hafta olduu

Bı arada ameliyat yerim hiç iyleşmedi hala yatarken sağa soka dönemiyorum sırt üstü yatabiliyorum

Amin inşallah nerde varsa Rabbım yardımcı olsun
Senin bebeğinin durumu gayet iyiymiş bak çok çok sevindim hiç bir bebek bu durumda olmasin zor . Benim bebeğim şuan mideden besleniyor o nasıl oluyor bilmiyorum gerçi sadece şuan sevine bildiğim tek şey entube cihazından kurtulmuş olması yakında çıkar bebeğin saglicakla hiç merak etme çünkü durumu benim bebegimden daha iyi bana ciğer geliştirici vuramadilar çünkü anı gelişti bir gün içinde oldu herse acilmam nisanim ayni gün oldu çok çok ani o yüzden o hun ciğer geliştirici vuruldum ama faydasız

Amin inşallah senin bebisin nasıl hastahanede mi hala senin öykün nasıldı pek dinleyemedim sezeryan yerin çok mu aciyor ondan mi sagamadin

Yaaa çok sevindim kilo almalarına kaç haftalik doğum yapmisti birde birsey diyeceğim yanlis anlamazsın umarım kendim deneyimledim o yüzden söylüyorum günde 4 5 kere demişti değil mi 2 satte bir yani geceleride sağ gerekiyormuş aslind ave sütün çok çok güzel maşallah maşallah subhanaallah çok sevindim Rabbım daha çok versin inşallah bizde haftada bir görüyoruz haftanın üç günü bgilendjrme yapılıyor bizdendir ıslak mendil bez mama istemişlerdi bende sütümü 2 saate bir sarıyorum.ben iki göğsümden değişiyor tabi bu rakam bazen 120 bazen 90 bazende 150 çıkıyor hatta 60 bile olduğunu gördüm senin stabilize sanirim çok sevindim bebeğin icsinde bi an önce iyilessin insallah

Oyy maşallah yerim o kilo almaya başlayan bebeleri benim de sezeryan yerim hala aciyor bide 3 gün üst uste hastaneye gittim eşimle sanırım o yüzden iyileşemefim hala benim ilk 3 gün süt gelmedi 4.gun cok az geldi 5.gun gögsumun biri yara olfu kan çıkma ya başladı dr sagma merhem kullan dedi garmastan yazdı benim 2 gun sagmayinca kanallar tıkandı galiba dun gece ve bugün sagdim bisey çıkmadı dr bana garmastan yazdı onu kullandım göğsü rahatlattı gunde 8 ml 10 ml arası çıkıyor tek memeolduğu için dün ikisinden 18 ml sagdim dr ikisine bi öğün yetmez ama iki bebeğe de bölüp verecez sagmayi bırakma dedi canım çıka çıka ağlaya ağlaya sağıyorum öyle pis bi acı yok ama bebekler için elimiz mahkum dün kilo almaya başladrılar dedi bize 50 gram almış herbiri ama daha dogum kilolarına gelmediled sag salim kucagımiza alalım inşallah başka bisey istemiyorum eşime diyorum doğumdan bisey anlamadım sanji ameliyat olup eve geldim yan odadaki herkesin bebeği yanındaydı ama benimkiler yoktu rabbim sağlık versin hepsine

Benim baştan beri erken doğum riskim vardı o yüzden bütün tedbirler alındı 23te erken doğum riskindem Hastane de yattım atlattık 29da 2 hafta yattım onu da atlattık en son aşırı kaşıntı oluyordu geceleri yatamiyirdum dr tahlul yaptı karaciğer enzimlerinde sıkıntı var yüksek çıkmış 3 gun sonra bi daha bu tahlilleri yao yükselmeye devam ederse o zaman konuşuruz dedi tahlil yapıp eve geldim 2 saat sonra dr aradi hemen ne yapıyorsan bırak gel seni doğuma alcaz kaybedecek zamanımız yok gebelik kolestazi var bebekleri zehirletebolir dedi şok olduk sancı olayından doğum beklerken hic beklenmedik sebepten doğuma çağrıldımve cok ani bi şekilde oldu ama şükür dediğim gibi öncesinde önlemler alınmıştı demek 12 seneden sonra daha fazla bekletmek istemedi bebeklerim şükür haftaları iui cnm sag salim alacaz ordab inşallah hepimiz

Bencede öyle oldu dogumhanede benimle bir bir kişi daha vardı o bebeğiyle çıktı bense ağlaya ağlaya tek çıktım çok berbattı ama bebislerimiz iyi olsun yeter ki senin süreç zorluyor Rabbım şifa versin ama sütüm yok diyede sakın üzülme benim ilk gün gelmedi . Sen sık sık sağ ben geceleri alarm kurup öyle Bike sanıyordum şua sağa biliyorsun o şekil dene istersen

Ay inşallah ya böyle konuştukça kader arkadaşlığı sanırım bizim ki daha umutlu oluyorum açıkçası yasadiklarin kolay değil ama hep güzel atlatmissin masallah suan bebisin kaç haftalik

Ben ilk başlarda 2 saatte bir sağıyosum ama çok aZ çıkıyodu 50 ml falan ve çok sık sağdığım için göğüs uçlarım acıyodu bnde artı 4 saat te bir sağıyorum gecede 1 de sağıyorum bide sabah 6 da uyanıyorum zaten o zaman sağıyorum 100 ml çıkıyo her seferinde

Malesef bnmle doğum yapnlarda hep bebekleriyle beraberdi çok üzücü bi durumdu ama bunada şükür söylediğim kremlerde iyi gelicektir dene bence gümüş kapakta kullan

Malesef bnmle doğum yapnlarda hep bebekleriyle beraberdi çok üzücü bi durumdu ama bunada şükür söylediğim kremlerde iyi gelicektir dene bence gümüş kapakta kullan
He bide göğüs tıkanmasıbnde de oldu sağarken yardım alıp göğüs masajı yaptır çok iyi geliyo benm beze bezeydi çok kötüydü denedim çok işe yaradı

Amin inşallah senin bebisin nasıl hastahanede mi hala senin öykün nasıldı pek dinleyemedim sezeryan yerin çok mu aciyor ondan mi sagamadin
33 haftamda sancılanmıştım doktora gittim 2 cm açılmam vardı soktor 34ü bekleyelim dedibekledik sezeryan oldum beneklerim küvezde durumları iyi solunum desteğini kestiler. Sezeryan yerim acıyo iki büklüm yürüyodum ilk günler gaz problemimde cardı çok kötüydü sağamamıştım sonra göğüslerim tıkandı zor toparladım

Masallah subhanaallah çok sevindim

En azından toparlamissin bak buda güzel . Benim durduramadilar işte durduramadiklwri için hem erken doğum hem normal dogum yaptim

Kızlar benim akıntım arttı. Otururken sıcak su geliyor gibi oluyor tuvalete gittiğimde ıslaklık oluyordu hemen acile gittim doktorum izinde acilde suyum sınırda ölçüldü fakat su gelişi negatif çıktı bir test yaptılar. Açıklığı elini sokarak ölçtü çok kötüydü ağlıcaktım acıdan ama çökmüştür açıklık yok Su ile ilgili hemennuzman doktora yönlendirdi uzman doktora çıktım radyoloji uzmanına. Su normal dedi afı 9 dedi bu suyun değeriymiş suyun gayet iyi kim senin ölçümlerini yaptı dedi yanlış ölçmüş dedi buarada bebeğin kilosu 3.065 kg çıktı normal doğum çok zor dedi bende içimden zaten düşünmüyorum dedim yoğun miktarda enfeksiyon çıktı bıktım bu enfeksiyondan inanın illlah ettim neyse sonuç olarak bir acil serüvenini daha küçük sorunlarla atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…