Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Benim ailede şeker hastası yoktu kilomda fazla değildi doktorum bi sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorum dedi.açlık ve tokluk kanıma bakıldı orta riskli grubunda çıktım 10gün diyet yaptırdı şimdide şeker yüklemesiyle bakılıcak diyetlemi devam edicez durum nedir diye ona göre bi yol izliycez.kan değerlerim risksiz çıksaydı şeker yüklemesini hiç yapmıycaktı

Canım kustuğunda olmuyor kusarsan bizi bilgilendir muhakkak demişti hemşire. bir Daha içmen gerekiyor o şurubu kusarsan öyle demişti bana

Amin canım inşallah genel durumu iyiymiş beyninde minik bi kanama varmış izliyoruz dedi doktor göbek bağı düşmüş damardan beslenmeye geçildi
Kanama nerede oluşmuş bazen beyinde oluşabiliyormuş ama doktorların hemen müdahalesi ile hiç bir sıkıntılı durum yaratmıyormuş. Senden sonra çok araştırdım bu 26. Hafta doğumlarını.

Çok çok geçmiş olsuun Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin canı sağolsun da güçlenip yanına gelsin inşallah yeni gördüüm şaşırdım bende biraz erken olmuş ama hayırlısı böyleymiş hiç üzülme dualarımjz seninle

Merhaba erken doğum riskine nasıl karar verdi doktor bi sıkıntınız mı vardı bnmde ikiz bebeklerim doktor kontrollerimde herşeyin normal olduğunu söylüyo bazen sarı sümüksü akıntım oluyo progestan kullanıyorum doktorum normal diyo ama bn hep tedirginim

Kanama nerede oluşmuş bazen beyinde oluşabiliyormuş ama doktorların hemen müdahalesi ile hiç bir sıkıntılı durum yaratmıyormuş. Senden sonra çok araştırdım bu 26. Hafta doğumlarını.
Beyinde oluşmuş canım ameliyatlık bir durum varmı dedim yok izliyoruz dedi inşallah hasar kalıcı durum filan yoktur

Evet canım erken oldu nasibi böyleymiş duramadı prensesim amin amin Rabbim hepimizin evladına sağlık versin sağlıkla kavuşalım hepimiz

20 dk kalmışsa yeter dedi zaten içtikten 5 dk sonra bebek o kadar hareketliydi ki birşeyler ters gidiyor diye düşündüm çok tedirgin oldum dışarı çıkacakmış gibi hareketleri arttı yavruma derhal etki ettiğine eminim

Canım kustuğunda olmuyor kusarsan bizi bilgilendir muhakkak demişti hemşire. bir Daha içmen gerekiyor o şurubu kusarsan öyle demişti bana
Doktora dedim baştan kesinlikle birdaha içmem çünkü çok zor tuttum valla gözlerimden yaş geldi ya bebeğim de o kadar hareketlandiki çok korktum dr da 20 dk yeter dedi muhtemelen banim tavrımdan bilmiyorm artk

Selam canım benim de kontrollerde sürekli yolunda görülüyordu herşey normal randevum a 1 hafta vardı inanılmaz sancı giripçıkıyordu karnım taş gibi oldu sancınin biri girdi biri çıktı dayanilacak gibi değildi dr u aradım hemen gitmem gerektiğini söyledi gittim kasılma başlamış çektiğim sancı da doğum sancısı imiş şükür ki rahimde açılma yoktu hemen ilaçla müdahale edildi aynı gün ağrılarım dindi3 gün hastane de yatıp taburcu edildim ama ilaçlara hala devam ediyorum dr lavabo harici kalkmak yasak dedi kalkmadim kontrole geçen hafta gittim erken doğumu tetikleyeck durum kalkmış dedi ama tekrar olmayacak demek değil ilaç lara ve yatmaya aynen devam dedi 30u gecersek sırtımız yere gelmez allah'ın izniyle diyo bende dikkat edebildigim kadar ediyorum evde yemek yapmak bulaşıklari makineye atmak harici hiç bir şey yapmıyorum 23.hagtada olmuştu sancılar çok şükür 26 haftalık olduk inşallah 30lari da sağ salim görürüz

Ya beni arada. Bu sancılar yokluyor kızlar. Ya çok dinliyorum kendimi bilmiyorum özellikle bebeğin artık hareketleri çok sertleşti. O güçlü tekme attığında baya sağ böbrek tarafımda çok sancım oluyor. 27. Haftada olup hiç sancı çekemeyen var mı aranızda noramaldir dimi bunlar birde tekmeleri saymaya başladınız mı benim doktorum artık gğnde minimum 6 tekme atması gerekiyor saymalısın dedi

Ara ara benimde oluyo dün akşam özellikle baya tedirgin oldum çok aşağıdaydı.bana hareketlerini say demedi ama kendim sayıyorum yinede

Kızlar bu arada ben bugün yaptırdım şeker yüklemesini açlık 92 1.saat178 2.saat 136 çıktı doktoruma attım sonuçları henüz cevap vermedi ama ben sanırım diyete aynen devam

Öncelikle tekrardan geçmiş olsuun inşallah hayırlısıyla o günlere ulaşırız Benm hiç öyle sancılarım olmadı henüz 27+0 oldum bebeklerin kafaları alt tarafta bazen hareket edincebaskı oluyo sadece ama sarı sümüksü az bi akıntı oldum dün idrar yoku enfeksiyonum var ama doktorum çok fdeğil sunüç diyo sadece bende korkuyorum ama böyle devam ediyoruz şimdilik Allah hepimizin yardımcısı olsun da sağlıkla kavuşalım

Teşekkürler canım benim rabbim bi daha aynı korkuları yasatmasin inşallah sizin hocbirinizin erken sancıları kasilmalari olmaz erken hafta olunca insanın canı gidiyor korkudan neyse ki geçti şükür inşallah tekrarlamaz bende bugün 26 haftalık oldum hepimiz sağlıkla 30lari geçelim sağ salim kucagımiza alalım inşallah benim bebekler ust uste ama artık hangisinin kıpırdadigini ayoramiyorim hatlar karışıyor sürekli aynı yerde hareket ediyorlar eskiden ayırt edebiliyordum hangisi hangisinin hareketi ama şimdi mümkün degil ayırt edemiyorumsag salim kucagımiza alalım inşallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…