- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.361
Canım bebekten haber geldi mi İnan aklım hep sizdeAmin canım Allah razı olsun tüm dua edenlerden. Benimde dualarım hepinizle sağlıkla kucağınıza alın tüm bebek bekleyen anneler doğsun kucağınıza versinler kollarınız boş kalmasın sağlıkla gelsinler
Yok canım çıktığı kadar süt sağıp götürüyoruz günlük yeni haber bilgi yok stabil diyolar yarın net bilgi alcaz inşallah bayram sonrası ultrason çekilecekti aslında esas onu bekliyoruzCanım bebekten haber geldi mi İnan aklım hep sizde
Hadi inşallah hayırlı haberlerimi bekliyoruz canım.bu süt yapan içecekleri falan dene bi istersen arttırır belkiYok canım çıktığı kadar süt sağıp götürüyoruz günlük yeni haber bilgi yok stabil diyolar yarın net bilgi alcaz inşallah bayram sonrası ultrason çekilecekti aslında esas onu bekliyoruz
Bestlak damla aldırdım daha hastanede ilk günden beri onu kullanıyorum humana still tea çay aldırdım onu kullanıyorum rezene aldırdım arada onu demleyip içiyorum ama pompayla anca bukadar oluyor belki şimdiye çoğalırdı bebek emseydiHadi inşallah hayırlı haberlerimi bekliyoruz canım.bu süt yapan içecekleri falan dene bi istersen arttırır belki
Canım. Hemen gelmesi zor ya biraz zamanla gelir sabr et çünkü arkadaşım da sezaryenden 10 gün sonra ancak normal kıvamda gelmeye başladıYok canım çıktığı kadar süt sağıp götürüyoruz günlük yeni haber bilgi yok stabil diyolar yarın net bilgi alcaz inşallah bayram sonrası ultrason çekilecekti aslında esas onu bekliyoruz
İnşallah fayda etsinde canım bol bol gelsin. 2 buçuk aydın bebeği küvezde olan bi kadınla konuştum dün sütü kesilmiş çok zorlanıyoruz mama veriyorlar filan diyodu e öncelikte anne sütü sıkıntı yaniCanım. Hemen gelmesi zor ya biraz zamanla gelir sabr et çünkü arkadaşım da sezaryenden 10 gün sonra ancak normal kıvamda gelmeye başladı
Yaaa canım benim okuyunca gözlerim doldu istemsizce döküldü yaşlarım sanki ben doğum yapmışım gibi Allahım ikinize de sağlık sıhhat versin, inşallah çok çabuk kavuşursunuz Allahım güç kuvvet versin ikinizede en erken sen kavuştun ilerleyen mesajları okumadım inşallah görmüşsündür yavrunu canım benimKızlar dün 3 cm açıklık yoğun kanama ve sancıyla doğum yaptım bebek ters geldiği için sezeryan oldum. Şuan küvezde hortum algıydılar karnından göbek bağından beslenecekmiş burnunda da tüp var göremedim videosunu çekmişler ailem. Sürekli süt sağıp göndermeye çalışıyorum daha sarı su geliyor inşallah sütüm bebeğime yarar
Sen öyle insanları dinleme iki kardeşin farklı anne kızın farklı. Sen sürekli sağ bebeğin yanındaymış gibi 2 saatte 1 sağ 5 ml bile olsa sağ at dolaba sonra bebene gidince verirsin Allah büyüktür Rabbimin sevilen kullarayız zor ve güzel veriyor bizeöyle düşün sonu çok güzel olacak. Geçen diyarbakırda bi bebe doğmuştu 800 gramdı bak senin iğnesi vurulmuş kilosu boyu iyi herşey yolunda gidecek inanıyorum benİnşallah fayda etsinde canım bol bol gelsin. 2 buçuk aydın bebeği küvezde olan bi kadınla konuştum dün sütü kesilmiş çok zorlanıyoruz mama veriyorlar filan diyodu e öncelikte anne sütü sıkıntı yani
Sen bakma öyle kişilere. Allah’ın izni ile Senin sütün bebeğine yetecek inşllahhİnşallah fayda etsinde canım bol bol gelsin. 2 buçuk aydın bebeği küvezde olan bi kadınla konuştum dün sütü kesilmiş çok zorlanıyoruz mama veriyorlar filan diyodu e öncelikte anne sütü sıkıntı yani
Amin canım Allah razı olsun en erken ben anne oldum ama kavuşamadık ki yüzünü bile göremedim uyutmuşlar o esnada ağladı mı onu bile bilmiyorum duymadım yoğun bakıma götürürlerken bi video bide birkaç resmî var elimde sürekli onlara bakıyorum aşık oldum resmen insan nasıl böyle daha hiç vakit geçirmeden yüzünü görmeden ne olduğunu anlayamadan birine aşık olabilir şuan onu yaşıyorum bide kucağıma gelse Allah’ın izniyleYaaa canım benim okuyunca gözlerim doldu istemsizce döküldü yaşlarım sanki ben doğum yapmışım gibi Allahım ikinize de sağlık sıhhat versin, inşallah çok çabuk kavuşursunuz Allahım güç kuvvet versin ikinizede en erken sen kavuştun ilerleyen mesajları okumadım inşallah görmüşsündür yavrunu canım benim
Evet az çok demiyorum sağıp götürüyorum bi çay kaşığı bile önemli demiş doktorları Ultrasonu çekilmiş bugun sonucu yarın öğrencem bi sıkıntı yoktur inşallahSen öyle insanları dinleme iki kardeşin farklı anne kızın farklı. Sen sürekli sağ bebeğin yanındaymış gibi 2 saatte 1 sağ 5 ml bile olsa sağ at dolaba sonra bebene gidince verirsin Allah büyüktür Rabbimin sevilen kullarayız zor ve güzel veriyor bizeöyle düşün sonu çok güzel olacak. Geçen diyarbakırda bi bebe doğmuştu 800 gramdı bak senin iğnesi vurulmuş kilosu boyu iyi herşey yolunda gidecek inanıyorum ben
Sarılık olmuş doktoru beklediğimiz bişeydi onu önemsemeyin dedi şuan bi sıkıntı yok ultrason çekildi sonuçlar daha yazılmadı dedi kilo almaya başlamadı henüz süreç uzun 2-3 ayı kapsar dedi bizim umudumuz var dediSen bakma öyle kişilere. Allah’ın izni ile Senin sütün bebeğine yetecek inşllahhArtık bugün haber gelir sana inşllah hayırlı haberlerini bekliyoruz
allahın izni ile hiç birşeyi kalmayacak 2 3 ay sonra kucağında olacak bebeğinSarılık olmuş doktoru beklediğimiz bişeydi onu önemsemeyin dedi şuan bi sıkıntı yok ultrason çekildi sonuçlar daha yazılmadı dedi kilo almaya başlamadı henüz süreç uzun 2-3 ayı kapsar dedi bizim umudumuz var dedi
Allah razı olsun canım dualarınıza teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten annelik baya garip değişik duygu Rabbim isteyen bekleyen nerde varsa herkese nasip etsin hamile olanlarında bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hepinizinallahın izni ile hiç birşeyi kalmayacak 2 3 ay sonra kucağında olacak bebeğinRabbim onu sana ve ailene bağışlasın bizler daha yüzünü bile görmeden aşık oluyoruz sen görmüşsün fotoğrafta bile olsa. Nasıl aşık olunmaz ki. Onlar bizim umutlarımız canlarımız rabbim bizleri evlat acısı ile sınamasın. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşlllah Dualarımız hep seninle ve bebeğinle canım
İnşallah yoktur inşallah dualarımız sizinle her gün daha da güzel haberler gelsin inşallah adın gibi gülümseyelimAmin canım Allah razı olsun en erken ben anne oldum ama kavuşamadık ki yüzünü bile göremedim uyutmuşlar o esnada ağladı mı onu bile bilmiyorum duymadım yoğun bakıma götürürlerken bi video bide birkaç resmî var elimde sürekli onlara bakıyorum aşık oldum resmen insan nasıl böyle daha hiç vakit geçirmeden yüzünü görmeden ne olduğunu anlayamadan birine aşık olabilir şuan onu yaşıyorum bide kucağıma gelse Allah’ın izniyle
Evet az çok demiyorum sağıp götürüyorum bi çay kaşığı bile önemli demiş doktorları Ultrasonu çekilmiş bugun sonucu yarın öğrencem bi sıkıntı yoktur inşallah
Sonucu etkilermi bilmiyorum ama doktoru bilgilendirirsen iyi olur bence.Seker yüklenmesini doktorunuz mu istiyor dün benimde kontrolüm vardı 26. Haftdayim istemedi yani bahsetmedi bile bir sonraki randevumuda 1 ay sonrasına verdi.Yani hiç yaptırmak istemiyorum işime geliyor ama merak ettim gerekirse mi istiyor yoksa rutin miKızlarbenim bugün 100lük şeker yüklemesi vardı içtikten 20 dk sonra kustum sizce geçerli olmuşmudur. Devlet hastanesindeyim yaptırana kadar canım çıktı bi sürü sorun yaşadım dr söylemelimiyim eğer boşa çıkmışsa 3 saat aç kalmayayım bari böyle bir durum yaşayan varmı?
Bende kesinlikle yükleme yapma taraftarı değildim ama bebeğin kilosu de benim kilomda önde gidincedr ailende şekervarmı dedi annem insülin kullanıyor dedim kesin yaptıralım dedi. Yoksa istemezdim. 50 lik yaptık yüksek çıktı 10 gün diyet verdi 100 lük yaptıralım dedi dr söyledim artk ver olan olmuş 20 dk gecti içtikten sonra dahada yükleme yapmayı istemiyorum şekerim varmış gibi hareket edelim diyecem çünkü evde ölçüyorum o bile yüksek çıkıyorSonucu etkilermi bilmiyorum ama doktoru bilgilendirirsen iyi olur bence.Seker yüklenmesini doktorunuz mu istiyor dün benimde kontrolüm vardı 26. Haftdayim istemedi yani bahsetmedi bile bir sonraki randevumuda 1 ay sonrasına verdi.Yani hiç yaptırmak istemiyorum işime geliyor ama merak ettim gerekirse mi istiyor yoksa rutin mi
Anormal bir durum yoksa genelde karından ölçüyormuş benim çift rahim olduğu için her ikisinden de bakmıştıHanımlar birde rahim uzunluğunu sizin doktorlarınız nasıl olcuyor yani karindan ölçmek yeterli oluyor mu hep karından ölçtü benim
Bende kesinlikle yükleme yapma taraftarı değildim ama bebeğin kilosu de benim kilomda önde gidincedr ailende şekervarmı dedi annem insülin kullanıyor dedim kesin yaptıralım dedi. Yoksa istemezdim. 50 lik yaptık yüksek çıktı 10 gün diyet verdi 100 lük yaptıralım dedi dr söyledim artk ver olan olmuş 20 dk gecti içtikten sonra dahada yükleme yapmayı istemiyorum şekerim varmış gibi hareket edelim diyecem çünkü evde ölçüyorum o bile yüksek çıkıyor
Benimkinide hep karnımdan ölçtüHanımlar birde rahim uzunluğunu sizin doktorlarınız nasıl olcuyor yani karindan ölçmek yeterli oluyor mu hep karından ölçtü benim
Bende 10gün diyet yaptım bugün devlet hastanesine 75gr şeker yüklemesi için gittim pzartesiye gün verdi bisürü dolaştırdı hastanede bende yarın özel bi hastaneyle konultum orda yaptırıcam.ama kusunca iptal olabiliyomuş sanırım arkadaşlarımdan öyle duymuştum ama eminde değilim yinede doktoruna bildr bi senBende kesinlikle yükleme yapma taraftarı değildim ama bebeğin kilosu de benim kilomda önde gidincedr ailende şekervarmı dedi annem insülin kullanıyor dedim kesin yaptıralım dedi. Yoksa istemezdim. 50 lik yaptık yüksek çıktı 10 gün diyet verdi 100 lük yaptıralım dedi dr söyledim artk ver olan olmuş 20 dk gecti içtikten sonra dahada yükleme yapmayı istemiyorum şekerim varmış gibi hareket edelim diyecem çünkü evde ölçüyorum o bile yüksek çıkıyor