Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Valla ben bütün eksikleri çok şükür tamamladım yıkandı ütülendi herşey bugğn sadece kendi lohusa pijamam gelicek kargoda onuda yıkayıp artık çantaları hazırlamyı düşünüyorum çünkü doktorda herşeyin hazır olsuun nolur nolmaz diyo hemde sıcaklar başladı artık dışrı çıkmak hiç istemiyorum evdede hep dinlenme modundayım çok fazla ayakta kalamıyorum

Önerilerini dikkate alacağım canım bende süt arttırıcı birşey akandım alayım madem. Zaten fazladan koymaktan. Zarar gelmez. Arabayla gideceğiz. Giyilmeyenler geri gelir
Ben haziranda hazırlmayı düşünüyorum henüz başlamadım.sancı banada ara ara oluyo ama böyle adet sancısı gibi sanki seninkide öylemi
Evet canım dün çok kötüydüm birde sarı akıntı gelince çok korktum. Bir damla geldi ama işte sonra bugün devlette randevum vardı oda ayrı bir çeşit herzaman gittiğim doktora gidemedim başka doktora buldum doktor muayene etti gayet iyi gelişimi önde dedi kilosunu söylemedi tam gideceğim kalktım artık dedim kilosu 1600 1700 lerde dedi gayet iyi dedi ama ben nette bakıyorum bu kiloda olması için 32 . Haftamda flan olmam lazım. Bence kafadan salladı bu kadar olduğunu düşünmüyorum 26. Haftada. 1068 çıkmıştı 2 haftada bunkadar kilo alabilir mi bilemedim neyse genel sağlık durumu gayet iyiydi ama
Bende o valiz organizerinden siapriş verdim kıyafetleti yıkayıp ütüledm artık. yavaş yavaş çantasını siparişlerim geldikten sonra tamamlayacağım
Çamaşır değişiyorum hep temiz kuru tutuyorum ama yok hiç geçmiyo çok sıkışmış gibi lavaboya koşuyorum ama yok çok az böbreğimde taş vardı bnm oda mı yapıyo acaba
Bugün devlette ki doktor akıntımdan dolayı yine kan ve idrar tahlili ve idrar. Kültürü verdirdi bakalım ne çıkacak seninle aynıyız biz ben hamilelikten önce de çok çektim bu enfeksiyondan
Bende Çalışıyorum o nedenle son zamanlar fırsat bulamam diye yavaş yavaş yapayım dedim tabi birazda hevesten erken başladım

İnşallah enfeksiyon yüzünden sıkıntımız olmazda bu kadarla kalırız

Ben geç kaldım ya kıyafetler tamamda lohusa takımı kapı süsü taç hepsini daha bugün sipariş verdim yıkamadımda hiçbişeyi henüz

Ben geç kaldım ya kıyafetler tamamda lohusa takımı kapı süsü taç hepsini daha bugün sipariş verdim yıkamadımda hiçbişeyi henüz
O çok yorucu tabi heycanlı ama bel ağrısı çok oluyo küçük küçükler ya bir araya gelince baya bişeyler oluyo özellikle ütü kısmı bn oturarak yapmıştım belime yastık koyup

Bebek bezi için hangi marka alacaksınız, molfix ve prima arasındayım; tabi prima daha iyidir de arada neredeyse 2 kata varan bir fiyat farkı var o yüzden alerji yapmayacağını bilsem molfixi de denemek isterim.. bir de çok stok yapmamak lazım galiba ilk bebiş olduğu İçin tahmin edemiyorum ama çabuk büyüyor elimizde kalıyor falan diyorlardı 1 numara İçin

Ben 1paket prima aldım sadece.primada belki alerji yapabilir yapmazsa ilk 3ay prima kullanıp sonra daha uygun bezleri denemeyi düşünüyorum

bence biz erkenciyiz sen geç davranmadın yani. Neyse artık sende hazırlarsın gerçi herkes 32. Haftada hazırlıyor ben 28 de başladım senin 29. Ya da 30. Haftan sanırım dimi

Canım bende molfix püre soft yeni doğan alacağım 40 lınyada 80 bakıyorum hep 160lık var azını arıyorum belki bebeğe uygun gelmez düşüncesindeyim senin gibi

Kızlar bizim hareketler baya sertleşti ama artık eskisi gibi kıpır kıpır dönüp durmuyor. Tekmeliyor sert tekmeliyor ama. Aşırı hareketli değil bu zamanlarda normaldir herhalde dimi

bence biz erkenciyiz sen geç davranmadın yani. Neyse artık sende hazırlarsın gerçi herkes 32. Haftada hazırlıyor ben 28 de başladım senin 29. Ya da 30. Haftan sanırım dimi
29.haftaya girdim bugün haziranın başında yıkayıp ütüliycem dediğin gibi 32.haftaya denk geliyo
Kızlar bizim hareketler baya sertleşti ama artık eskisi gibi kıpır kıpır dönüp durmuyor. Tekmeliyor sert tekmeliyor ama. Aşırı hareketli değil bu zamanlarda normaldir herhalde dimi
Normal bence bizimde öyle çünkü tekmeleri çoğu zaman canımı acıtıyor.büyüdükçe yeri daralıyo eskisi kadar rahat dönemiyodur

Hadi bakalım. 8. Ayımıza az kaldı şaka gibi biri dese bu 9 ay hiç bitmeyecek gibiydi hele o ilk 10 hafta kanama lekelenme düştü mü düşecek mi allahım ne zor günlerdi hatırlama dahi üzüyor çok şükür bu günümüze rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza aldığımız günü görmeyi nasip etsin
şuan sıralama ilk doğum yapan
1- gülümsebebek
2- bakalım 2 kim olacak

Ay evet ya hele o progestan iğnelerin ağrısı hiç geçmiycek gibiydi. Evet Gülümsebebek güzel kızı hepimizinkinin ablası oldu bakalım ikinci gelen oğlanlardanmı kızlardanmı olucak

Valla inşallah gününü beklerler bebeklerimiz de erken doğmazlar gerçi ben kendimi hazırladım muhakkak erken doğcaklar ama ne kdar durursalar kar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…