- 16 Mart 2021
- 109
- 129
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.341
Kaçıncı haftadaydınız Rabbim yardımcısı olsun dualarınız sizinle, sağlıkla büyüsün inşallah siz moralinizi yüksek tutun sütünüz de gelir sağdıkça; inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza dönsün yavrunuzKızlar dün 3 cm açıklık yoğun kanama ve sancıyla doğum yaptım bebek ters geldiği için sezeryan oldum. Şuan küvezde hortum algıydılar karnından göbek bağından beslenecekmiş burnunda da tüp var göremedim videosunu çekmişler ailem. Sürekli süt sağıp göndermeye çalışıyorum daha sarı su geliyor inşallah sütüm bebeğime yarar
26. Haftasındaydı oda bildiğim kadar ile bizim aynı. Onunla çünküKaçıncı haftadaydınız Rabbim yardımcısı olsun dualarınız sizinle, sağlıkla büyüsün inşallah siz moralinizi yüksek tutun sütünüz de gelir sağdıkça; inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza dönsün yavrunuz
Aceleci davrandı kızımHala daha şoktayım inanki dün uykuya dalana kadar hep dua ettim edicemde çok zor bi süreç ama düzelicek.erken kavuşmak istemiş sana bebişko
vallahi Ağustos Temmuz derken nisanda geldi gece yarısıBende halen şoktayım kilosu falan nasıldı doğduğunda bu arada sağdıkça sütün gelir sakın korkma Allah’ın izni ile allahtan doktorun ciğer geliştiricisine başladı hemen. 2 gün 2 gündür yaa ilk anne olan sen oldun rabbim bebeğine hayırlı sağlıklı ömür versin.dualarınız bebeğinle inşllah birşey olmayacak.
26+3 te doğdu canım gündüz 2 gece 3 saatte bir sağım yapıyorum inşallah şifa olur yavrumaKaçıncı haftadaydınız Rabbim yardımcısı olsun dualarınız sizinle, sağlıkla büyüsün inşallah siz moralinizi yüksek tutun sütünüz de gelir sağdıkça; inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza dönsün yavrunuz
Hiç önemli değil 2 ay yeterki sağlıklı olsunda bizi hergün Bilgi aldıra bilgilendir okurum aklım sen ve bebeğinde rabbim sağlık ve sıhhat versin.Aceleci davrandı kızımama kavuşamadık ki 2 ayı gözden çıkardım psikolojimi hazırladım yeterki sağlıkla gelsin bana geri
vallahi Ağustos Temmuz derken nisanda geldi gece yarısı940 gram 34 cm doğdu canım
26+3 te doğdu canım gündüz 2 gece 3 saatte bir sağım yapıyorum inşallah şifa olur yavruma
Sadece stabil demişler canım bilgi yok haftada 3 gün bilgi veriyolarmış sadece pazartesiyi bekliyorum doğum şişliği inince kaç grama düştü sonra yeniden almaya başladı mı vücudunun bazı yerlerinde morluklar var buna sebep nedir ultrason çekilecekti sonuç ne oldu hepsini sorcamHiç önemli değil 2 ay yeterki sağlıklı olsunda bizi hergün Bilgi aldıra bilgilendir okurum aklım sen ve bebeğinde rabbim sağlık ve sıhhat versin.Hep dualarımız sizinle doktorlar bebekle ilgili birşey diyorlar mı gelişimi nasılmış.
Peki normal bir bebeğe benziyormuydu. Yani artık normal bebek görüntüsünü almışlar mı evet bi 50 100 gram kadar şişlik kilosu gider buna sakın takılma ayy. Bebeğin şuan hayatta. Çok gğzel bir duygu evet çok stresli bir süreç ama. Şuan nefes alıyor dünyada çok değişik bir duyu olsa gerekSadece stabil demişler canım bilgi yok haftada 3 gün bilgi veriyolarmış sadece pazartesiyi bekliyorum doğum şişliği inince kaç grama düştü sonra yeniden almaya başladı mı vücudunun bazı yerlerinde morluklar var buna sebep nedir ultrason çekilecekti sonuç ne oldu hepsini sorcam
Evet normal bebek gibi ama kolları bacakları çok minik tek başına nefes alması gerek. Az önce sağıp buzluğa attığım sütleri götürdüm çok garip aramızda 10 adım var ama göremiyorum sokmuyolar dokunamıyorum ama orda olduğunu biliyorum buna şükür. Okadar normal doğum sancısı çektim ki makat gelişli olmasa normal doğuracaktım bana sezeryan daha zor geldi hala yatıp kalkarken oturup yürürken ağrım var keşke normal doğurabilseydim. Birde emzik ve mama hastane çantasına koyup koymamak tercihinize bağlı ama kesinlikle biberon koyun hastanede kaldığım süre boyunca normal olsun sezeryan olsun emzirme adapte sorunu her doğuran yaşadı emzirme hemşiresi hep biberon istedi daha doğrusu cc yazılı olan bişey biberon bulamayıp cc var üstünde diye temiz idrar kabı bile kullandılarPeki normal bir bebeğe benziyormuydu. Yani artık normal bebek görüntüsünü almışlar mı evet bi 50 100 gram kadar şişlik kilosu gider buna sakın takılma ayy. Bebeğin şuan hayatta. Çok gğzel bir duygu evet çok stresli bir süreç ama. Şuan nefes alıyor dünyada çok değişik bir duyu olsa gerekaklına takılan herşeyi sor muhakkak aklında kalmasın sen nasılsın sezaryen zor mu ben biraz sezaryana yatkınım da ama korkuyorum
Canı doğum yaptığını okuyunca şok oldum rabbim inşallah güç kuvvet versin ordan sağ salim alıp evinize gidin inşallahEvet normal bebek gibi ama kolları bacakları çok minik tek başına nefes alması gerek. Az önce sağıp buzluğa attığım sütleri götürdüm çok garip aramızda 10 adım var ama göremiyorum sokmuyolar dokunamıyorum ama orda olduğunu biliyorum buna şükür. Okadar normal doğum sancısı çektim ki makat gelişli olmasa normal doğuracaktım bana sezeryan daha zor geldi hala yatıp kalkarken oturup yürürken ağrım var keşke normal doğurabilseydim. Birde emzik ve mama hastane çantasına koyup koymamak tercihinize bağlı ama kesinlikle biberon koyun hastanede kaldığım süre boyunca normal olsun sezeryan olsun emzirme adapte sorunu her doğuran yaşadı emzirme hemşiresi hep biberon istedi daha doğrusu cc yazılı olan bişey biberon bulamayıp cc var üstünde diye temiz idrar kabı bile kullandılar
Canım bebeğini kucağına aldığında inşllah bu stres bitecek. Doğum sancısı çekip sezeryan olmak çok zor ama rabbim. Herşeyin dayanma gücünü veriyor inşllah kuşumuz sağlıkla o hastaneden çıkar bebeğimi kucağıma aldım yazdığın günü iple çekiyorümEvet normal bebek gibi ama kolları bacakları çok minik tek başına nefes alması gerek. Az önce sağıp buzluğa attığım sütleri götürdüm çok garip aramızda 10 adım var ama göremiyorum sokmuyolar dokunamıyorum ama orda olduğunu biliyorum buna şükür. Okadar normal doğum sancısı çektim ki makat gelişli olmasa normal doğuracaktım bana sezeryan daha zor geldi hala yatıp kalkarken oturup yürürken ağrım var keşke normal doğurabilseydim. Birde emzik ve mama hastane çantasına koyup koymamak tercihinize bağlı ama kesinlikle biberon koyun hastanede kaldığım süre boyunca normal olsun sezeryan olsun emzirme adapte sorunu her doğuran yaşadı emzirme hemşiresi hep biberon istedi daha doğrusu cc yazılı olan bişey biberon bulamayıp cc var üstünde diye temiz idrar kabı bile kullandılar
Ne yaparsan yap nekadar sıkılırsan sıkıl ama sakın ayağa kalkma. İnan bana erken doğum yapıp bebeğin yanında olmaması hepsinden daha zor. Vakti zamanında kucağına alırsın inşallahCanı doğum yaptığını okuyunca şok oldum rabbim inşallah güç kuvvet versin ordan sağ salim alıp evinize gidin inşallahbende 2 hafta önce erken doğum riskindem Hastane de yattım dr evde de yatış verdi lavabo hariç kalkmıyorum inşallah hepimiz sag salim kucagımiza alacaz bu zor günler geçecek inşallah 10 adım yaklaşıp görememek zordur ama bu günlerde geçecek rabbim acısını yasatmasin inşallah canım benim
İnşallah canım Allah razı olsun bende o günü iple çekiyorumCanım bebeğini kucağına aldığında inşllah bu stres bitecek. Doğum sancısı çekip sezeryan olmak çok zor ama rabbim. Herşeyin dayanma gücünü veriyor inşllah kuşumuz sağlıkla o hastaneden çıkar bebeğimi kucağıma aldım yazdığın günü iple çekiyorüm
Allah yardımcımızolsun inşallah canım hepimizin valla sıkılsamda bunalsamda yatıyorum elimizden geleni yapıyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah zordur kuzum zor olmaz mı allah yardımcın olsun kuzum zprunu kolay eylesin evladını sana bağışlasın inşallah dualarım seninleNe yaparsan yap nekadar sıkılırsan sıkıl ama sakın ayağa kalkma. İnan bana erken doğum yapıp bebeğin yanında olmaması hepsinden daha zor. Vakti zamanında kucağına alırsın inşallah
Amin canım Allah razı olsun tüm dua edenlerden. Benimde dualarım hepinizle sağlıkla kucağınıza alın tüm bebek bekleyen anneler doğsun kucağınıza versinler kollarınız boş kalmasın sağlıkla gelsinlerAllah yardımcımızolsun inşallah canım hepimizin valla sıkılsamda bunalsamda yatıyorum elimizden geleni yapıyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah zordur kuzum zor olmaz mı allah yardımcın olsun kuzum zprunu kolay eylesin evladını sana bağışlasın inşallah dualarım seninledualarım hepimizle ❤❤
Canım bazen dışarı çıkacak gibi bile hissettiğim oluyor bunlar bebeğin pozisyonuan göre değişiyorMuş korkma benim de bir sorun olacak 1 haftadır. Eğilip kalkarken çok afedersiniz vajina kemiklerim. Acıyor baya baya kemik acıyor ama kas ağrısı Değil kemik acısı böyle birşey yaşayan varmı herkes bana çatıların açılıyordur diyor ama sizde böyle bir durum yaşayan oldu muİyi bayramlar kızlarsize bir sorum olacak 2 gündür bebeğin tekmelerini vajenimde hissediyorum çoğunlukla ; erken doğumu tetikler mi sizce böyle hisseden var mı
İnşallah ben de öyle düşünüyorum ayakları aşağıda heralde o yüzden öyle hissediyorumdurCanım bazen dışarı çıkacak gibi bile hissettiğim oluyor bunlar bebeğin pozisyonuan göre değişiyorMuş korkma benim de bir sorun olacak 1 haftadır. Eğilip kalkarken çok afedersiniz vajina kemiklerim. Acıyor baya baya kemik acıyor ama kas ağrısı Değil kemik acısı böyle birşey yaşayan varmı herkes bana çatıların açılıyordur diyor ama sizde böyle bir durum yaşayan oldu mu
Evet benim çoğunlukla öyle sordum ayakları ordadir dedi baskı olarak hissetmediğin sürece sorun yok dedi eğer baskı gibiyse açılmaya bakmam lazım dedi ebe ama benimde tekme şeklinde baskı değilİyi bayramlar kızlarsize bir sorum olacak 2 gündür bebeğin tekmelerini vajenimde hissediyorum çoğunlukla ; erken doğumu tetikler mi sizce böyle hisseden var mı
Canım bende de oluyor arada bol su içBenimde bağırsak düzenim çok bozuk ishale yakın ishal değil ama sürekli gaz hali bazen birden fazla tuvalete çıkma durumu sizde böyle olan varmi rahatsız ediyor haliylen