Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Hanımlar detaylıdan geliyorum 20+3 ten bildiriyorum🥰 şükür bi sıkıntı çıkmadı herşeyine baya uzun baktı yarım saat filan sürdü belki daha uzun. 350 gram 22 cm boy dedi günüyle birebir uyumlu

Bende Şimdi çıktım bebeğin herşeyi iyi 20+1 deyiz bizde 400 gram olmuş bebeğin tüm organları uzuvları damarlar herşey güzel çıktı ama plesentamon şekli bir bozuk çıktı bu bazen hamilelik başında çok kanama geçirmiş hastalarda görülebiliyormuş bazen plesentanjn kendi şekli bu şekilde olabiliyormuş. Ama en kötü senaryoyu sordum yani plsentanın böyle olmasının en kötüsü nedir bazen hiç birşey olamayabiliyor bazen kanamalara sebep verebiliyor ya da erken doğum sebebi taşıyabildiğimi söyledi. Bebeğin sağlıklı olmasına çok sevinirken finali böyle bitirmesine üzüldüm doktpr kafama takılmayacak bir durum olduğunu söylese de çıktığımdan beri bi korku kapladı
Çok güzel kızlar maşallahh Sağlıkla kucağımıza alcağımız günlere yaklaşıyoruz yavaş yavaş 🥰🥰 benim detaylıda çarşamba günü inşallah sorunsuz geçer benimkide heycanlıyım çok.bebeğin yüzünü falan net gördünüzmü nasıl bi histi😁

Çok güzel kızlar maşallahh Sağlıkla kucağımıza alcağımız günlere yaklaşıyoruz yavaş yavaş 🥰🥰 benim detaylıda çarşamba günü inşallah sorunsuz geçer benimkide heycanlıyım çok.bebeğin yüzünü falan net gördünüzmü nasıl bi histi😁
Gördüm burnunu babasına benzettik ailecek 😂ama nasıl bişey doğacak çok hayal edemiyorum değişik bi his🥰 birkaç fotoğraf rapor bide cd verdiler inşallah seninde güzel geçer sağlıkla kucağımıza alalım 😍🤲🏻

İlk doz tetonoz aşımı oldum geldim. Şuanlık bi ağrı sızı yok ama çoğu kişi birkaç gün sonra ağrının başladığını söylüyor umarım pek ağrı olmaz🤭 bu arada hanımlar bişey sorcam size bu haftalarda artık bebekler sesleri duyabiliyor diye okumuştum ama anne karnındaki bebek yüksek sesten korkarmı? Düğüne gittim müzik filan gayet normal davul birden vurunca ilk kez bukadar net bi tekme hissettim yerimden zıplattı çok anlık oldu tekmeydi ama sanırım başka ne olabilir 🤔 acaba dedim ani ve yüksek sesten korkmuş olabilir mi

Benimki ağzı açık uyuyordu doktor dürtünce ağzını kapadı ama benimkinin pozisyonu çok net değildi oyüzden fotoğraf alamadık benim asıl detaylım devlette 4 nisanda ama benim kendi doktorumda detaylıya soktu kendisi 4 nisan geç olabilir dedi şimdi birdaha 4 nisanda detaylıya gireceğim
İlk doz tetonoz aşımı oldum geldim. Şuanlık bi ağrı sızı yok ama çoğu kişi birkaç gün sonra ağrının başladığını söylüyor umarım pek ağrı olmaz🤭 bu arada hanımlar bişey sorcam size bu haftalarda artık bebekler sesleri duyabiliyor diye okumuştum ama anne karnındaki bebek yüksek sesten korkarmı? Düğüne gittim müzik filan gayet normal davul birden vurunca ilk kez bukadar net bi tekme hissettim yerimden zıplattı çok anlık oldu tekmeydi ama sanırım başka ne olabilir 🤔 acaba dedim ani ve yüksek sesten korkmuş olabilir mi
Ben 1 haftadır klasik müzik dinletiyorum acayip hareketleniyor müziği açtığımda bence tamamen sesten etkilendi

Benimki ağzı açık uyuyordu doktor dürtünce ağzını kapadı ama benimkinin pozisyonu çok net değildi oyüzden fotoğraf alamadık benim asıl detaylım devlette 4 nisanda ama benim kendi doktorumda detaylıya soktu kendisi 4 nisan geç olabilir dedi şimdi birdaha 4 nisanda detaylıya gireceğim

Ben 1 haftadır klasik müzik dinletiyorum acayip hareketleniyor müziği açtığımda bence tamamen sesten etkilendi
Tabi düğünde klasik müzik değil daha çok erik dalı filan çalınca davullu davullu ondan oldu dediğin gibi galiba 😂 bende dinleteyim klasik müzik biraz iyi hatırlattın vallahi 🥰

Kızlar merhaba bugün hastane kontrolüne gittim detaylı ultrason için 4nisana gün verdi ondan sonrada şeker yüklemesi için çağırıcam dedi istemediğimi söyledim ama gerekli olduğuna ikna etti beni ikiz bebeklerim siz be düşünüyosunuz?

Kızlar merhaba bugün hastane kontrolüne gittim detaylı ultrason için 4nisana gün verdi ondan sonrada şeker yüklemesi için çağırıcam dedi istemediğimi söyledim ama gerekli olduğuna ikna etti beni ikiz bebeklerim siz be düşünüyosunuz?
Canım bende düşünmüyordum ama benim ailem şeker hastası hep bende şükür birşey yoktu ama yaptırmam gerektiğini şeker hastalığı riski taşıdığımı söylediler bende yaptıracağım

Canım benim doktorda kesinlikle yaptırmalısın dedi 18 nisanda sağlıkocağında yaptırcam ondan önce doktora 1 saatlik mi 2 saatlik mi istediğini sormam gerekiyormuş bende pko vardı o yüzden ekstra gerekliymiş şeker yüklemesi
Bana hiç tetanoz aşısından bahsetmedi doktor😅
20.haftadan sonra vurulman gerekiyor doktoruna kontrolde sor bence şartmış. Ben geçen hafta vuruldum çok ağrı oluyor filan demişlerdi dokununca ağrıyor sadece onun dışında bişey yok sanırım hemşirenin elinden kaynaklı hafif vurdu

Kızlar ben merak ettim göğsümü sıktım resmen sağ göğsümden süt geldi çok oldum🙈😂😂😂
Canım bi daha öyle bisey yapmA göğüse yapılan masaj sikmalsr falan erken doğumu tetikliyo allah korusun 😘inşallah rabbim kismetlerini de yollar bolbol gelir sütleri🤗

Kızlar ben merak ettim göğsümü sıktım resmen sağ göğsümden süt geldi çok oldum🙈😂😂😂
Canım bi daha öyle bisey yapmA göğüse yapılan masaj sikmalsr falan erken doğumu tetikliyo allah korusun 😘inşallah rabbim kismetlerini de yollar bolbol gelir sütleri🤗

Bulantilari hala devam eden ve prilam kullanan var mı ? Ya sanki onu içtiğim zaman bebeğim hareketlerini hissedemiyorum. İçmediğim de daha sık ve hareketli gibi 20. Haftanın içindeyim

Bn 19 haftada 6 kilo aldım doktira cok aldım diyorum yokdiyo iyi diyo bencok olsa derdim diyo benim ki ikiz gebelik ama dr iyi desede bana cok geliyo benle ayni olanlar 3 kilo falan aldi boşverbebekler iyi olsunda gerisi dert değil kilo alınır verilir allah başka dert vermesin🤗maşallah bebişe gayet iyi cok şükür 🤗bende 2nhafta sonra gidecem ayrıntılı icin
Kızlar detaylı ultrasondan geldim şimdi.çok şükür herşey yolunda gözüküyo.21+6 yım ultrasonda 22+2 gözüktü bugün.kilosu 490 gr olmuş😁 4kilo aldım biraz dikkat edelim kiloya dedi

Bn 19 haftada 6 kilo aldım doktira cok aldım diyorum yokdiyo iyi diyo bencok olsa derdim diyo benim ki ikiz gebelik ama dr iyi desede bana cok geliyo benle ayni olanlar 3 kilo falan aldi boşverbebekler iyi olsunda gerisi dert değil kilo alınır verilir allah başka dert vermesin🤗maşallah bebişe gayet iyi cok şükür 🤗bende 2nhafta sonra gidecem ayrıntılı icin
Canım bende 21. Hatadadayım 7 kilo aldım ve halen alıyorum 🙈😂

Aynen öyle canım kiloyu dert etmiyorum hiç sağlıklı olsunda.bide doktor karnın biraz sert geldi bana dedi ağrın oluyomu diye sordu hayır dedim kendini çok kasıyosun dedi bıgünde sağlık ocağına gidicektim tetanoz için doktorum en son kararı bana bıraktı şimdi olsammı olmasammı bilemedim karnımın sertliğine taktım kafayı😁

Bulantilari hala devam eden ve prilam kullanan var mı ? Ya sanki onu içtiğim zaman bebeğim hareketlerini hissedemiyorum. İçmediğim de daha sık ve hareketli gibi 20. Haftanın içindeyim
Doktoruna sor istersen ama bildiğim kadarıyla prilamın öyle bi etkisi yok. Belki sen rahatlayınca oda rahatlayıp daha bol uykulara dalıyordur 🥰
Kızlar detaylı ultrasondan geldim şimdi.çok şükür herşey yolunda gözüküyo.21+6 yım ultrasonda 22+2 gözüktü bugün.kilosu 490 gr olmuş😁 4kilo aldım biraz dikkat edelim kiloya dedi
4 kilo mu Allhım kendimi atıcam ben ne ara 9 kilo almışım 22. Haftaya giriyorum 🤭

X