Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Çok şükür canım benimde yarın randevum bakalım artık neler diyecek şimdiye kadar herşey yolundaydı çok şükür artık göbeğim çıkmaya başlayınca korkularımda yavaş yavaş artıyor. Birde bu güne kadar işe gitmedim çarşamba başlayacam görevime inşallah sorun yaşamam. Geçen 38 yada 39. Haftada doğum yapan çift rahimli okudum inşallah bizimde zamanında gelir iş yerinde suyum gelsin istemem 🤦🏻‍♀️
Allah korusun canım kötü düşünme ben transfer gününden beri kesintisiz çalışıyorum. Bi sıkıntım olmadı çok şükür son güne kadar da çalışmaya devam edicem bi aksilik olmazsa. Cinsiyeti belli olmuşmuydu senin

Kızlar ben sabahları artık ödemli kalkıyorum resmen ellerim şişmiş ağrıyan bi vaziyette.suyuda bol içiyorum ama aranızda ben gibi olup çözüm bulan varmı
Bende de oluyor her zaman değil ama ara ara. Bende o gün suyu az içtiysem oluyor bende birde 2 haftadır çok şiddetli mide yanması var çok kötü 😓

Bu arada kızlar benim kendi doktorumda detaylı bakıyormuş muayene ücreti dahil 550 dedi bende kabul ettim 4 nisanda devlet hastanesinde bakılacak ama bugün kendi doktoruma da detaylı olacağım bakalım neler dicek☺️

Allah korusun canım kötü düşünme ben transfer gününden beri kesintisiz çalışıyorum. Bi sıkıntım olmadı çok şükür son güne kadar da çalışmaya devam edicem bi aksilik olmazsa. Cinsiyeti belli olmuşmuydu senin
İnşallah sorun yaşamayız oldu evet erkek olacak teyzesi, senin neydi? Allah ne verirse sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah

Hanımlar detaylıdan geliyorum 20+3 ten bildiriyorum🥰 şükür bi sıkıntı çıkmadı herşeyine baya uzun baktı yarım saat filan sürdü belki daha uzun. 350 gram 22 cm boy dedi günüyle birebir uyumlu
Bende Şimdi çıktım bebeğin herşeyi iyi 20+1 deyiz bizde 400 gram olmuş bebeğin tüm organları uzuvları damarlar herşey güzel çıktı ama plesentamon şekli bir bozuk çıktı bu bazen hamilelik başında çok kanama geçirmiş hastalarda görülebiliyormuş bazen plesentanjn kendi şekli bu şekilde olabiliyormuş. Ama en kötü senaryoyu sordum yani plsentanın böyle olmasının en kötüsü nedir bazen hiç birşey olamayabiliyor bazen kanamalara sebep verebiliyor ya da erken doğum sebebi taşıyabildiğimi söyledi. Bebeğin sağlıklı olmasına çok sevinirken finali böyle bitirmesine üzüldüm doktpr kafama takılmayacak bir durum olduğunu söylese de çıktığımdan beri bi korku kapladı

Bende Şimdi çıktım bebeğin herşeyi iyi 20+1 deyiz bizde 400 gram olmuş bebeğin tüm organları uzuvları damarlar herşey güzel çıktı ama plesentamon şekli bir bozuk çıktı bu bazen hamilelik başında çok kanama geçirmiş hastalarda görülebiliyormuş bazen plesentanjn kendi şekli bu şekilde olabiliyormuş. Ama en kötü senaryoyu sordum yani plsentanın böyle olmasının en kötüsü nedir bazen hiç birşey olamayabiliyor bazen kanamalara sebep verebiliyor ya da erken doğum sebebi taşıyabildiğimi söyledi. Bebeğin sağlıklı olmasına çok sevinirken finali böyle bitirmesine üzüldüm doktpr kafama takılmayacak bir durum olduğunu söylese de çıktığımdan beri bi korku kapladı
Sen yine kötüyü düşünme fazla kanamalı başlangıç oldu senin belki o sebep olmuştur sonuçta bebiş gayet güzel beslenmiş herşeyide iyi çok şükür Rabbime emanet artık ilerleyen aylarda herşey daha belli olur Allah’ın izniyle erken doğum dahil kötü bişey olmasın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Sen yine kötüyü düşünme fazla kanamalı başlangıç oldu senin belki o sebep olmuştur sonuçta bebiş gayet güzel beslenmiş herşeyide iyi çok şükür Rabbime emanet artık ilerleyen aylarda herşey daha belli olur Allah’ın izniyle erken doğum dahil kötü bişey olmasın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin canım bende tam böyle hazır kanamalarda bitti oh rahatım dedim ama yine dikkat etmek devam ediyor. Bizim için

Ama kendin demişsin en kötü senaryo diye bu zamana kolay gelmedik hiçbirimiz inşallah bundan sonrası güzel olacak. Bu güzel günlerin gecelerin hürmetine Allah ta bizleri ve yavrularımızı güzel günlere bıraksın 🤲

Bu arada doktorun plesenta için söylediği erken yaşlanma olabilir dedi ama bazen plesentanın şeklinde o şekilde olabiliyormuş
Onu sanırım ikincide öğrenebilirsin inşallah 🥰 ilkini sağlıkla kucağına al ikinci kendiliğinden nasip olsun ozaman oda aynı görünüyorsa genetik olarak plesentanın şekli öyledir senin ikincide stres yapmazsın ozaman hem🥰

X