Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kızlar anne Bebek bakım çantası alanınız var mı ben welgro ve elele flora arasında kaldım ikisini de sipariş verip beğenmediğimi ger mi göndersem diyorum :) sizin bi öneriniz var mı
C948218E-C12C-4D00-89D8-108908FAAFA9.png
37EAF27C-C1F0-4D7A-B464-19D490E57E31.png

Kızlar anne Bebek bakım çantası alanınız var mı ben welgro ve elele flora arasında kaldım ikisini de sipariş verip beğenmediğimi ger mi göndersem diyorum :) sizin bi öneriniz var mı Eki Görüntüle 3024120 Eki Görüntüle 3024121
Canım ben normal sırt çantası almayı düşünüyorum Adidas’ın. Yani bebek çantası olarak almayı düşünmüyorum bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum daha kullanışlı olur diye düşünüyorum

Bende süt sağma makinesi alıcam daha karar veremedim.bebek arabamızla anne yanı beşiğimizi kuzenim vercek kendisi hiç kullanmadı.kıyafetde yenidoğan dışında 1yaşa kadar anneanne ve babaannesi almış sağolsunlar ben yenidoğan alcam bikaç tane şortlu tulumlardan havalar biraz ısınsın diyorum onlarıda ya cartersdan yada h&m den alırım heralde

Kıslaarrr hele buraya bi bakıın 🤣🤭 birşey soracam bebişlerinize yeni doğan, hastane çıkışı, tulum mulum ne aldınız en önemlisi nerden aldnıız? Ben hangi marka alacağımı bilmiyorum 😔 marka alayım diyorum çok pahalı her pahalı olan kaliteli mi ondan da şüphem var ne ediyim ben? Hele diyin siz ne ettiniz yada edeceksiniz 🧐
Ben büyük çoğunluğunu next baby aldım.
Charters ve hm ile ilk başta kaliteleri ve fiyatları aynı gibi; ama next baby eskimiyor. Yeğenimde onu kullanıyoruz, ne bir tiftik ne eskime; hepsini kaldırdık ikinciye. Kesinlikle next bakmanızı öneririm, instagramda influcerlar da hep onu öneriyor. Trendyolda pahalı ama ben instagramdan @pikolababykids sayfasından alıyorum direk.

Bebek arabasını chicco goody plus aldım ben de ana kucağı ile birlikte. Travel almadım hem çok hızlı küçülüyor hem aç kapa taşıma zor travellarda.

Elektrikli pompa için de madela aldım; boş müslin ve müslinden nevresim aldım.
İç beyaz bodyleri ise nasılsa giy at olacak diye e bebekten aldım.

Doktor bize büyük ihtimalle kız dedi, detaylıda netleşecekti; cinsiyet değişirse diye aldıklarım ne olacak😂
Eki Görüntüle 3024645 Eki Görüntüle 3024646 Eki Görüntüle 3024647 Eki Görüntüle 3024648
Çok güzeller canım güle güle eskit. ☺️☺️ Bende bebek arabamı chicco we bebek arabası aldım ayrıyette yine chicco kaily oto koltuğu aldım. Şimdide indirim kazanmışım 150 liranonınla philisp aventin ikili emziğini aldım henüz gelmediler elime çok heyecanlı onları beklemem bile. Şuan başka aklıma gelmiyor alınabilecek birşey var Mı acaba kıyafet dışında

benim 12-15 günü demişlerdi tabi firma aynı değil ama tam 3 hafta sonunda çıktı sonuç. Daha erken çıkacaktı ikinci tüp kana geçildi benim başta ikinci kese göründü sonra kayboldu o bilgiyide vermem gerekliymiş sonradan aklıma geldi ikizi kaybolan gebelik olarak tekrar değerlendirildi filan derken 3 haftayı buldu sonuç çıkması
Merhaba canim bende fetal dna verdim 1 gun once bendede 2.kese cok ufak ici bos icinde hic bir sey yok bildirmem gerekirmi test merkezine senin 2.kesede bebek gözukmus muydu testim yanlis cikmasin.

Az önce bebek arabamı aldım 🙈 chicco marka aldım travel sistem almadım kabin boy aldım puseti ayrıca aldım kabin boylar taşıması kolay bebek arabaları benimki çok hafif ☺️ H&Mden alıyorum zıbınları falan organik oluyor. Ama ben ıc Waikikiinin outletinden de alıyorum çünkü yeni doğan kıyafetleri çok kullanılmıyor diye çok para harcamak istemiyorum. Elektirikçi süt pompası aldım lansinoh Philips avent biberon ve emzik alacağım şimdi. Onlarda da indirim takip ediyorum bende kamera için marka önerisi istiyorum bebek kamerası telefona uygulaması inenlerden
Yaa şimdi senin aldıklarını görünce ben kendimi geç kalmış hissettim valla artık 15inden sonra bende başlarım yavaştan. Bebek kamerasını en son işe başlamadan alırım diye düşündük ama doğru karar mı bilmiyorum şuan daha önceliklerim var ama imkanı olan indirimde yapıştırsın 😁 Bu arada hepsini çok güzel günlerde kullanın canım sağlıkla... hepimiz dee

Çok güzeller canım güle güle eskit. ☺️☺️ Bende bebek arabamı chicco we bebek arabası aldım ayrıyette yine chicco kaily oto koltuğu aldım. Şimdide indirim kazanmışım 150 liranonınla philisp aventin ikili emziğini aldım henüz gelmediler elime çok heyecanlı onları beklemem bile. Şuan başka aklıma gelmiyor alınabilecek birşey var Mı acaba kıyafet dışında
Chicco nun uygulamasından mı alıyorsun yoksa bilindik uygulamalardan mı canım indirimi nasıl kazandın 🤩 Reflü yatağı alacam ben inşallah birde senin bu aldıklarının yanında acil olan yada babynest (umarım doğru yazdım)

Canım sen ne yapıyorsun nasılsın? Rahimlerli ilgili birşey yapıldı mı ne bilim ölçüm yada başka birşey son durumun nasıl
Tatlım bende 16. haftada gittim yani 2 önceki cuma, çok şükür her şey yolunda rahim boyutun iyi dedi suyun iyi dedi plesenta yukardaymış ona da iyi dedi. servikal yetmezlik söz konusu değil şu an olsaydı dikiş atardık dedi. 4 lü tarama da yaptırdık. çok şükür o da normal geldi. 20 . haftada detaylı ultrasona gideceğim bakalım. şimdilik sıkıntım yok şükür sen nasılsın canım.

Kızlar anne Bebek bakım çantası alanınız var mı ben welgro ve elele flora arasında kaldım ikisini de sipariş verip beğenmediğimi ger mi göndersem diyorum :) sizin bi öneriniz var mı Eki Görüntüle 3024120 Eki Görüntüle 3024121

Tatlım bende 16. haftada gittim yani 2 önceki cuma, çok şükür her şey yolunda rahim boyutun iyi dedi suyun iyi dedi plesenta yukardaymış ona da iyi dedi. servikal yetmezlik söz konusu değil şu an olsaydı dikiş atardık dedi. 4 lü tarama da yaptırdık. çok şükür o da normal geldi. 20 . haftada detaylı ultrasona gideceğim bakalım. şimdilik sıkıntım yok şükür sen nasılsın canım.
Çok şükür canım benimde yarın randevum bakalım artık neler diyecek şimdiye kadar herşey yolundaydı çok şükür artık göbeğim çıkmaya başlayınca korkularımda yavaş yavaş artıyor. Birde bu güne kadar işe gitmedim çarşamba başlayacam görevime inşallah sorun yaşamam. Geçen 38 yada 39. Haftada doğum yapan çift rahimli okudum inşallah bizimde zamanında gelir iş yerinde suyum gelsin istemem 🤦🏻‍♀️

Merhaba canim bende fetal dna verdim 1 gun once bendede 2.kese cok ufak ici bos icinde hic bir sey yok bildirmem gerekirmi test merkezine senin 2.kesede bebek gözukmus muydu testim yanlis cikmasin.
Merhaba, ikinci kesede bebek görünmedi kese oluşmuş ama gelişmez dedi doktor gelişmedi de. Ben başta bildirmemiştim ama sonra bildirince sonucun geç çıkmasına sebep oldu. Merkezi arayıp böyle böyle durum var unuttum bunu bildirmem gerekiyormuydu dedim tabiki dediler. Raporda da ikizi kaybolmuş gebelik yazıyor. Bence arayıp bildir sonra sıkıntı çıkmasın sonucu da etkiler filan belki yanlış sonuç çıkmasın

Merhaba, ikinci kesede bebek görünmedi kese oluşmuş ama gelişmez dedi doktor gelişmedi de. Ben başta bildirmemiştim ama sonra bildirince sonucun geç çıkmasına sebep oldu. Merkezi arayıp böyle böyle durum var unuttum bunu bildirmem gerekiyormuydu dedim tabiki dediler. Raporda da ikizi kaybolmuş gebelik yazıyor. Bence arayıp bildir sonra sıkıntı çıkmasın sonucu da etkiler filan belki yanlış sonuç çıkmasın
Bildirdim tesekkur ederim.kacinci haftada 2. Kese kaydmboldu beni 12.hafta hala duruyor

Chicco nun uygulamasından mı alıyorsun yoksa bilindik uygulamalardan mı canım indirimi nasıl kazandın 🤩 Reflü yatağı alacam ben inşallah birde senin bu aldıklarının yanında acil olan yada babynest (umarım doğru yazdım)
Canım joker baby den aldım ☺️ Reflü yatağı bende almayı düşünüyorum e Bebek’te indirim oluyor geçen 100 liraya düşmüştü erken diye almadım şimdi yine takipteyim. ☺️ oto koltuğunu trendyoldan aldım onu haricinde genellikle e bebeği takip et çok güzel indirimşer oluyor şu aralr sallanan salıncaklara taktım bakalım ondan da alasım Var haftaya da bebek odaları için mobilyacıları gezeceğiz 🙈☺️

Canım joker baby den aldım ☺️ Reflü yatağı bende almayı düşünüyorum e Bebek’te indirim oluyor geçen 100 liraya düşmüştü erken diye almadım şimdi yine takipteyim. ☺️ oto koltuğunu trendyoldan aldım onu haricinde genellikle e bebeği takip et çok güzel indirimşer oluyor şu aralr sallanan salıncaklara taktım bakalım ondan da alasım Var haftaya da bebek odaları için mobilyacıları gezeceğiz 🙈☺️
Babyjörn almak istiyordum ama aşırı pahalandı; hepsiburadada yurtdışından ikamesini getiriyorlar ona bakacağım.

Bebek mobilyası için çok araştırdık; heryer aşırı aşırı pahalı. En ucuz Çilek Mobilya yine haberiniz olsun.

Bildirdim tesekkur ederim.kacinci haftada 2. Kese kaydmboldu beni 12.hafta hala duruyor
6.haftada ilk görüldü gelişmemiş iki şekilde yok olur ya kanamayla ki buda diğer kese için risk yada rahim emecek dedi istirahat verdi çok şükür kanama olmadı rahim emmiş kendiliğinden 8.haftada yok olmuştu ona rağmen bildirmem gerekiyormuş fetal DNA da senin hala duruyorsa ikinci kese kesin bildirmen gerek

Babyjörn almak istiyordum ama aşırı pahalandı; hepsiburadada yurtdışından ikamesini getiriyorlar ona bakacağım.

Bebek mobilyası için çok araştırdık; heryer aşırı aşırı pahalı. En ucuz Çilek Mobilya yine haberiniz olsun.
Bende 4 moms düşünüyorum ama oda çok pahalı ama hep aklım onda şuan en uygun bagi marka

X