Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Doktoruna sor istersen ama bildiğim kadarıyla prilamın öyle bi etkisi yok. Belki sen rahatlayınca oda rahatlayıp daha bol uykulara dalıyordur 🥰

4 kilo mu Allhım kendimi atıcam ben ne ara 9 kilo almışım 22. Haftaya giriyorum 🤭
Yok kız atma yalnız değilsin 😁😉😉😉bana bunlarla gelin ne o öyle hiç kilo almamak😂😂😂

Aynen öyle canım kiloyu dert etmiyorum hiç sağlıklı olsunda.bide doktor karnın biraz sert geldi bana dedi ağrın oluyomu diye sordu hayır dedim kendini çok kasıyosun dedi bıgünde sağlık ocağına gidicektim tetanoz için doktorum en son kararı bana bıraktı şimdi olsammı olmasammı bilemedim karnımın sertliğine taktım kafayı😁
Ben bugün yaptırdım canım ne takoyorsun kafana orda bebe vsr bebeeee yumuş yumuş olmayacak ya😎😎😎😁😁😁

Bende oldum tetenozu 3 gğn oldu birde idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik başladılar 😓 enfeksiyondan kurtulamadım He birde bugünn beşiğimizide aldık odamızıda haftaya alacağız beğendik 🙈☺️

Eklentiler

• 7CF87C0C-0B9D-4673-A746-8FC6707277B5.jpeg
    7CF87C0C-0B9D-4673-A746-8FC6707277B5.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 52
  • EB53A260-7157-4C90-AEAD-DA167214DB69.jpeg
    EB53A260-7157-4C90-AEAD-DA167214DB69.jpeg
    128,8 KB · Görüntüleme: 51
Yok kız atma yalnız değilsin 😁😉😉😉bana bunlarla gelin ne o öyle hiç kilo almamak😂😂😂
Gerçi sen ikizsin bende tek ama olsun yine de napalım aç mı duralım yemek yemeyelim mi😂😂
Kızlar tetanoz aşımıda oldum vallahi bakalım şifa olsun inaşşah çok yan etki olmaz😁
bende geçen hafta oldum unuttum gitti bi su değirmedim bi kaç gün okadar hiç ağrı sızı olmadı.
Bende oldum tetenozu 3 gğn oldu birde idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik başladılar 😓 enfeksiyondan kurtulamadım He birde bugünn beşiğimizide aldık odamızıda haftaya alacağız beğendik 🙈☺️
bizde anne yanı beşiğimizi aldık bayb plus e bebekten açmadım paketli geldi paketli duruyor hala. Odamıza daha karar veremedik 🤭

Gerçi sen ikizsin bende tek ama olsun yine de napalım aç mı duralım yemek yemeyelim mi😂😂

bende geçen hafta oldum unuttum gitti bi su değirmedim bi kaç gün okadar hiç ağrı sızı olmadı.

bizde anne yanı beşiğimizi aldık bayb plus e bebekten açmadım paketli geldi paketli duruyor hala. Odamıza daha karar veremedik 🤭
Ay ben dayanamadım hemen kurdurdum😂 ben bulunduğum ilerdeki bebek mağazasından aldım mobilyasından çocuk odamızıda beğendik yarında onu alacağız sanırım🙈☺️

Ay ben dayanamadım hemen kurdurdum😂 ben bulunduğum ilerdeki bebek mağazasından aldım mobilyasından çocuk odamızıda beğendik yarında onu alacağız sanırım🙈☺️
Hangi ildesiniz orda be durumda fiyatlar oda takımı için bizde biraz baktık konyada baya pahalı büyüyen beşik li takımlar büyüyen beşik pek hoş değil sizinki nasıl

Kızlar sizin rahim uzunluğunuz ultrasonda kaç ölçüldü
Detaylıda 40 dedi doktor canım.
bende çok kararsızdım nasıl bişey alsam diye e bebeğe girdik rasgele gözümüze çarptı fiyatta bikaç saatlik indirime girmiş 1000tl den 800 TL düşmüş yatak odamda küçük olunca gaza geldik alalım dedik 😂 Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım 🥰
Hangi ildesiniz orda be durumda fiyatlar oda takımı için bizde biraz baktık konyada baya pahalı büyüyen beşik li takımlar büyüyen beşik pek hoş değil sizinki nasıl
büyüyen beşiği detaylı anlattırdık görevliye çok fonksiyonel 80*180 yatak oluyormuş sonrasında bide alt çekmecesi var ister yavru yatak yap ister normal kullan biz odasına sanırım büyüyen beşik alcaz e bebekte 4.800 civarıydı pier cardin

Canım ben montessori oda takımı almayı pilanlıyoRum 12 bin ile 15 bin arasında değişiyor dahq pahalılarıda var ama benim istediğim modeller o fiyatta ☺️

Kızlar sizin rahim uzunluğunuz ultrasonda kaç ölçüldü
Benim 12. Haftaydı galiba bu serklaj için son hafta hangisiyse o zaman ölçülmüştü 30 küsürdü ama hatırlamıyorum net. Çok tedirgindim bu konuda doktorum en başta çift rahim diye serklaj gerekebilir demişti her gittiğimde ölçüyordu gerek yok diyince herşeyi sildim. Ama 30un üstü olduğuna eminim

Benim 12. Haftaydı galiba bu serklaj için son hafta hangisiyse o zaman ölçülmüştü 30 küsürdü ama hatırlamıyorum net. Çok tedirgindim bu konuda doktorum en başta çift rahim diye serklaj gerekebilir demişti her gittiğimde ölçüyordu gerek yok diyince herşeyi sildim. Ama 30un üstü olduğuna eminim
Benimkide 34 ölçüldü ama kısalık ve açıklık gözlenmedi dedi ilk gün bende biraz kafama taktım ama dün ve bugün daha rahat kafam

Benimkide 34 ölçüldü ama kısalık ve açıklık gözlenmedi dedi ilk gün bende biraz kafama taktım ama dün ve bugün daha rahat kafam
Senin bide detaylıda ölçülmüş benim 15 nisanda bakılacak için rahat olsun çok takma ben ilk zamanlar araştırmıştım ama bundan sonra bakmamaya araştırmamaya karar verdim kendime ve bebeme yazık boş yere takıp durmuştum herşeyi dra güvenmekten başka çaremiz yok

Senin bide detaylıda ölçülmüş benim 15 nisanda bakılacak için rahat olsun çok takma ben ilk zamanlar araştırmıştım ama bundan sonra bakmamaya araştırmamaya karar verdim kendime ve bebeme yazık boş yere takıp durmuştum herşeyi dra güvenmekten başka çaremiz yok
Benimde ölçüldüğü gün ve ertesi günü çok kafama takıldı ama bugün düşünmemeye çalıştım düşünsemde yapabilveğim bişey yok.aynen dediğin gibi dr güvenmekten başka çaremiz yok sağlıkla alsak bebeklerimizi kucağımza hızla geçse şu zamanlar her ay yeni bişey öğreniyoruz valla

Benimde ölçüldüğü gün ve ertesi günü çok kafama takıldı ama bugün düşünmemeye çalıştım düşünsemde yapabilveğim bişey yok.aynen dediğin gibi dr güvenmekten başka çaremiz yok sağlıkla alsak bebeklerimizi kucağımza hızla geçse şu zamanlar her ay yeni bişey öğreniyoruz valla
NormAl değer aralığı neymiş ki doktor kötü bişey demeyince ben hiç araştırmadım 34-40 arada pek bişey yok kötü mü değerler anlamadım

X