Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Gözün Aydın tatlım benimde salı kontrolüm var devlete hastanesinde 16 martta da özele ☺️ maşallah güzel kilo almış ☺️☺️
Iki ayri dr a mi gidiyorsun canim sen? 🤭benim de bu ay randevuma daha cok var kendi dr umda, bi devlete gidip goresim var bebisi ama demez mi ordaki dr simdi ne alaka 19. haftada niye bize gelmissin ki diye 🤐🤐

Iki ayri dr a mi gidiyorsun canim sen? 🤭benim de bu ay randevuma daha cok var kendi dr umda, bi devlete gidip goresim var bebisi ama demez mi ordaki dr simdi ne alaka 19. haftada niye bize gelmissin ki diye 🤐🤐
Evet canım devlette de takibi yaptırıyorum. Şimdi salı devletteki doktora kontrolüm var 16 martta özele 4 nisanda detaylıya 🙈😂 valla bakar bence dersin sıra bulamadım şimdiye kadar oyüzden gelemedim 😂
Hissetmeye basladiniz mi arkadaslar bebek hareketlerini? 18+2 deyim ben. Daha hicbirsey hissetmiyorum 😭😭
Ben yeni başladı canı. Hareketler. 17+6 da minik hissettim şimdi yemek yedikten sonra yada otururken ama özellikle akşamları baya hissediyorum böyle bazen içimde birşey kayıyor gibi bazen ritmik kalp atışı gibi bazen tek bir kalp atışı gibi hatekerler
Yok canım geç kalmamışsın 24.haftaya kadar bakılıyo diye biliyorum
Oh iyi bari bana 22+5 e verilince dedim çok geç sanırım ama onlarında vardır bir bildiği

hanımlar bugun kontrolümüz vardı. 267 gram kilosu 18 cm boyu olmuş maşallah ❤️ Ön detaylıya baktı doktorum 2 hafta sonra da radyoloji uzmanına gitçez oda sıkıntı yok derse Allah’ın izniyle biraz daha rahatlıcam inşallah
benim de öyle canım benim :anneadayı::anneadayı: geçen hafta baktı,haftaya detaylıdan önce 1 kere daha bakacak ve sonra detaylı için radyoloji uzmanı kontrol edeceğiz.Heyecan,kaygı,stress hepsini bir arada yaşıyoruz:)Rabbim her birimizin çocuğunu her azası yerinde,sağlıklı,sıhhatli doğmasını nasip etsin :nazar:

Bende 20+6da alıcaktım randevuyu 21. Hafta içindeyken bakıyorız dedi randevu aldığım yer bende dedim madem ozman 21+6 olduğu güne alıyım 🤷🏻‍♀️
Beni erken çağırdılar sanırım. Gerçi doktorum 18-22 hafta içinde bakılıyor dedi 24. Haftada ben tekrar bakcam dedi ama 21-22 haftada organlar çok daha net görünür sanırım yine de
bana dedi😂 kendi doktoruma ek olarak üniversite hastanesine gidiyorum her gidişimde doktor değişmiş oluyor tabi. Son gittiğim doktor kendi doktorumun kartvizitini gördü dosyada kontrolünüzü yapan doktor profesör mü dedi evet dedim buraya niye geliyorsunuz ozaman dedi bende kendisi tüp bebek doktoru özel muayenesi var doğum için buraya geliyorum kontrollerim tam olsun diye dedim 🤭 halbuki doğumu orda düşünmüyorum ama devlette de kaydım olsun istiyorum 😂
Kızlar gebelikte covid aşısı olanınız var mı ben 2 doz oldum doktor 3. Dozu da mutlaka yaptırmamı söylüyor ben çekiniyorum bir risk yok bebek için dese de😕
Ben daha ilk dozu bile olmadım biliyomusunuz 🤦🏻‍♀️ Doktorum 5nci aya girince kesinlikle ol dedi 5.aya girdim ama korkuyorum 🤦🏻‍♀️
benim de öyle canım benim :anneadayı::anneadayı: geçen hafta baktı,haftaya detaylıdan önce 1 kere daha bakacak ve sonra detaylı için radyoloji uzmanı kontrol edeceğiz.Heyecan,kaygı,stress hepsini bir arada yaşıyoruz:)Rabbim her birimizin çocuğunu her azası yerinde,sağlıklı,sıhhatli doğmasını nasip etsin :nazar:
Valla benimde haftaya verdiler detaylı randevusu birde onu atlatsaydık sorunsuz diyorum. Gerçekten heyecan kaygı stres acemilik herşey var Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲🏻❤️

Kızlar gebelikte covid aşısı olanınız var mı ben 2 doz oldum doktor 3. Dozu da mutlaka yaptırmamı söylüyor ben çekiniyorum bir risk yok bebek için dese de😕
Ben oldum 16. Haftamda oldum 2 doz biontec olmuştum önceden 3. Dozumu da 16. Haftamda oldum tüp bebek doktoruma dahil olmak üzere 3 doktora da sordum 3 üde ol dedi yaptırdım Allah’a emanet

Ben oldum 16. Haftamda oldum 2 doz biontec olmuştum önceden 3. Dozumu da 16. Haftamda oldum tüp bebek doktoruma dahil olmak üzere 3 doktora da sordum 3 üde ol dedi yaptırdım Allah’a emanet
Hatta 18. Haftamda sağlık ocağında tetenoz aşım vardı o iptal oldu şimdi bir daha. 21. Haftamda yapılacak o aşı da aranızda tetenozu olan var mı

Benim iki aşım olduğu için üçüncüyü yaptırmamı önermedi şuanlık bekleyelim dedi.ama eğer iki aşın olmasaydı hemen ol derdim diyede belirtti

Ben de bu hafta olmaya çalışacağım covid aşımı. Benim doktorum da covid , grip ve tetanoz aşklarını gebelikte öneriyor kesinlikle

X