Kızlar merhaba.18.haftayı bitirmek üzereyim
Fetal Dna testi verdik çok şükür temiz çıktı.Dün kontrolüm vardı,dr şu an için her şey yolunda dedi.2 hafta sonra tekrardan gidicem ve ayrıntılı ultrason öncesi ben de bir bakmak istiyorum dedi.
Kızlarrr benim bu haftalarda kaygı durumumda çok değişiklik olmaya başladı. Artık çok düşünmemeye çalışıyorum fakat
Dr.umun rahatlığı beni üzüyor.
Evimizde kedi var.Biliyorsunuz kedilerden toksoplazma bulaşabiliyor. Bunu tabiki biliyordum ve dikkatli davrandım.
Tüp bebek tedavisi esnasında verdiğim testlerde bağışık çıktım ve tüp bebek dr. um sorun yok dedi.
şu an ki Dr.um 8.haftada toksoplazma testi yaptı onda da bir şey çıkmadı.
Geçenlerde mayonez yerken bir arkadaşım sakın yeme dedi.Neyseki pastorize olduğu için sıkıntı olmaz dedi dr.Ama benim içime kurt düştü elbetteki.Dün dr uma toksoplazma için tekrar test verelim mi dedim,gerek yok zaten çıksa da ne yapacaksın ki dedi.
En çok kediden bulaşıyormuş,toprakla uğraşanlar insanlarda ve çiğ sebzelerin iyi yıkanmamasından geçebiliyormuş.İyi de ben hassas olduğumu en başta söylemiştim.Dr.un bunları bu hafta söylemesi çok saçma değil mi? Acaba ben mi çok evhamlı davranıyorum bilemiyorum.Kızlar çok korkuyorum ya .Dışarda yemek yerken salata falan yiyorum çünkü .Dr. testte yapmıyor.Rahatlayamıyorum.