Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Doğru söylüyosun öyle gerçekten.bende isime çok önem veriyorum zorlanıcaz heralde isimlerin karakterini aldığımızı düşünüyorum biraz 😁
Kesinlikle bende isimlerin karakterini aldığımızı düşünüyorum o yüzden bi ismi beğenmekle kalmayıp anlamını mutlaka inceliyorum iki seçenek var şimdi aklımızda en doğru ve uyumlusu nasip olur inşallah 🥰
Valla kızda da belliydi Gökçe olacaktı ama erkek oldu erkeğinki de önceden belliydi Metehan olacak. ☺️ Birdaha ki olacak olan oğlumun adı bile belli Tunahan bunu da ikiz olma ihtimaline karşı. Düşünmüştük 😂
Yaa bizde metehan düşünüyoruz yada ali mete🥰🥰
Bi arkadaşım oğlunun adını Mete koydu şuan 3 yaşında zehir gibi ve bi okadar da hiperaktif bi çocuk bişey kırdığı zaman evde kızdıklarında ne kızıyorsunuz büyüyünce çalışır öderim filan gibisinden cevapları var kendine öz güveni tavan ayrıca Aslan Burcu tam sizinkiler gibi 🤭 arkadaşım ismin bi manasıda 10 kişiye bedel demekmiş bilsem koymazdım filan dedi şuan için öyle ama büyüdüğünde bence çok memnun olacaksın bu ismin verdiği karakterden demiştim malum tarihte de metehan 10lu savaş sistemini kuran komutan isim manasıda buna yakın birde Aslan burcu öncü özellikleriyle birleşince kesinlikle çok manidar ve harika bi isim bence 😍

Ben de Cumartesi 16+1 de kontrole gittik. Prolutonu 20. Haftaya kadar devam edelim dedi; çok ağrım oluyor kaburgalarımda bile ve karnım da anlamsızca kocaman.. bunlar normal dedi, genişliyormuşum.
Bebiş 160 gram olmuş; büyük ihtimalle kız dedi. 20. Hafta kontrolünde kesin derim, bazen organlar birbirine karışabiliyor gelişemediği için dedi..
Ben kız olduğunu düşünerek alıyorum bir şeyler😃
Embriyoya pgt yaptırdığımız için başka testler yaptırmıyoruz, bu nedenle cinsiyeti başka türlü de öğrenemiyoruz. Ben hep erkek hissettiğim için erkek kıyafetleri bakıp, erkek odası araştırmıştım😅
Next Baby markasındaki erkek ürünleri çok orijinal trendyoldan bakın bence, bir de marks and sprencer aynı şekilde çok orijinal. Diğerleri hep arabalı falan, şimdi ben de kız için içime sinen bulamıyorum😅

Yaa bizde metehan düşünüyoruz yada ali mete🥰🥰
Çok güzel ben çok seviyorum Mete ismini karizmatik oluyorlar
Kesinlikle bende isimlerin karakterini aldığımızı düşünüyorum o yüzden bi ismi beğenmekle kalmayıp anlamını mutlaka inceliyorum iki seçenek var şimdi aklımızda en doğru ve uyumlusu nasip olur inşallah 🥰

Bi arkadaşım oğlunun adını Mete koydu şuan 3 yaşında zehir gibi ve bi okadar da hiperaktif bi çocuk bişey kırdığı zaman evde kızdıklarında ne kızıyorsunuz büyüyünce çalışır öderim filan gibisinden cevapları var kendine öz güveni tavan ayrıca Aslan Burcu tam sizinkiler gibi 🤭 arkadaşım ismin bi manasıda 10 kişiye bedel demekmiş bilsem koymazdım filan dedi şuan için öyle ama büyüdüğünde bence çok memnun olacaksın bu ismin verdiği karakterden demiştim malum tarihte de metehan 10lu savaş sistemini kuran komutan isim manasıda buna yakın birde Aslan burcu öncü özellikleriyle birleşince kesinlikle çok manidar ve harika bi isim bence 😍
Senin aklında ki kız isimleri neler meteler hep yaramaz olur derler zaten ama zaten babası ve annesi yaramazmış küçükken bizimkinin ne isim koysak fayda etmez 😂😂
Ben de Cumartesi 16+1 de kontrole gittik. Prolutonu 20. Haftaya kadar devam edelim dedi; çok ağrım oluyor kaburgalarımda bile ve karnım da anlamsızca kocaman.. bunlar normal dedi, genişliyormuşum.
Bebiş 160 gram olmuş; büyük ihtimalle kız dedi. 20. Hafta kontrolünde kesin derim, bazen organlar birbirine karışabiliyor gelişemediği için dedi..
Ben kız olduğunu düşünerek alıyorum bir şeyler😃
Embriyoya pgt yaptırdığımız için başka testler yaptırmıyoruz, bu nedenle cinsiyeti başka türlü de öğrenemiyoruz. Ben hep erkek hissettiğim için erkek kıyafetleri bakıp, erkek odası araştırmıştım😅
Next Baby markasındaki erkek ürünleri çok orijinal trendyoldan bakın bence, bir de marks and sprencer aynı şekilde çok orijinal. Diğerleri hep arabalı falan, şimdi ben de kız için içime sinen bulamıyorum😅
Canım oh maşllah kilosu falan gayet güzel inşllah sağlıkla kucağımıza alırız kız evlat bir başka ya inşşllah hayırlı evlat olurlar. İsim ne dğşünüyorsun ☺️ Dediğin marka baya pahalı ben baktım geçen

Senin aklında ki kız isimleri neler meteler hep yaramaz olur derler zaten ama zaten babası ve annesi yaramazmış küçükken bizimkinin ne isim koysak fayda etmez 😂😂

Canım oh maşllah kilosu falan gayet güzel inşllah sağlıkla kucağımıza alırız kız evlat bir başka ya inşşllah hayırlı evlat olurlar. İsim ne dğşünüyorsun ☺️ Dediğin marka baya pahalı ben baktım geçen
Valla net değil tabide seçeneklerde Mira Mihrimah Begüm filan var Z kuşağı mira ağırlıklı bizim kuşak Mihrimah diyo biraz karışık iki isimde koymayalım diyoruz

Ah ben Mihrimah ismine aşığım resmen ama söylemesi zor demişlerdi bana da
Önemli olan benim söyleyebilmem diye düşünüyorum 😂 ailede alışır zamanla dilleri döner ama ilerde keşke mira veya daha modern isim koysaydınız bana dermi diye düşünmeden de edemiyorum çocuklar hep modern isim beğeniyor. Eşimde okul zamanı mirayla bira diye dalga geçerler filan diyor gerçi çocuklar her isimle dalga geçecek bişey buluyorlar ama bilemedim kararsızım 🤭

İsim olarak Defne ve İdil arasındayız şuan ama değişebilir😅
Evlat ayrımı yapılmaz ama ben bir kızım olsun istiyordum hep. Allah hayırlısını versin herşeyden önce.
Kıyafetler için de şunu söyleyebilirim; çok hızlı büyüyorlar, çok kıyafet almamak lazım. Onun yerine az ve öz düşünüyorum o yüzden o markayı söyledim. Yıkıyoruz eskimiyor, tiftiklenmiyor bile aşırı kaliteli.
Lcw tulum tanesi 80-90 tl hemen ağzı yüzü kayıyor; bari tanesine 120 vereyim güzel giysin dedim. İki set alsam yeter zaten çok eşyaya gerek yok, aşırı tüketime karşıyım😇

Kader arkadaşlarım nasılsınız ☺️ Tabi bebekler büyüyünce bakıyorum konuşmalar kıyafetlere dönmeye başladı 🙈 rabbim hep güzel şeylerden bahsetmeyi nasip etsin Benim evimde çok sıcak oluyor klima takılacaktı bu sene fakat şimdi bebek olunca erteledik hem maddi açıdan hemde bebeğe dokunur diye yanlış bir düşünceye kapıldık☺️ Neyse buarada aldığım tüm kız kıyafetlerini zor bir uğraş ile iade ettim şimdi erkeğe hiç birşey bulamıyorum atlet ve tulum dışında 🙈😂😂😂
Benim ikizlerin biri erkek bikaç takım aldım istersen fikir olsun ben severek aldım 😌

Eklentiler

• 7E832A50-DD01-41D3-92A8-AEE1741FFBEC.jpeg
    7E832A50-DD01-41D3-92A8-AEE1741FFBEC.jpeg
    188,5 KB · Görüntüleme: 41
  • BDA9F786-7734-4A51-9B1C-6AB49F4BC3CB.jpeg
    BDA9F786-7734-4A51-9B1C-6AB49F4BC3CB.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 063281A3-72DB-4229-BE84-9A4FBCF46430.jpeg
    063281A3-72DB-4229-BE84-9A4FBCF46430.jpeg
    190,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 4AFD3BE7-8C3F-4826-8AE7-B8B595A7D2FB.jpeg
    4AFD3BE7-8C3F-4826-8AE7-B8B595A7D2FB.jpeg
    196,3 KB · Görüntüleme: 36
  • CF397225-0BD8-4999-ABA2-43A0AE89AB3D.jpeg
    CF397225-0BD8-4999-ABA2-43A0AE89AB3D.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 04B22E16-BB90-4003-BF58-0E528C8CC822.jpeg
    04B22E16-BB90-4003-BF58-0E528C8CC822.jpeg
    157,5 KB · Görüntüleme: 39
İsim olarak Defne ve İdil arasındayız şuan ama değişebilir😅
Evlat ayrımı yapılmaz ama ben bir kızım olsun istiyordum hep. Allah hayırlısını versin herşeyden önce.
Kıyafetler için de şunu söyleyebilirim; çok hızlı büyüyorlar, çok kıyafet almamak lazım. Onun yerine az ve öz düşünüyorum o yüzden o markayı söyledim. Yıkıyoruz eskimiyor, tiftiklenmiyor bile aşırı kaliteli.
Lcw tulum tanesi 80-90 tl hemen ağzı yüzü kayıyor; bari tanesine 120 vereyim güzel giysin dedim. İki set alsam yeter zaten çok eşyaya gerek yok, aşırı tüketime karşıyım😇
İsimler çok güzel ikisi de rabbim hayırlı ömür versin inşllah evet ben baktım çok güzel markanın tulumları ☺️

Kizlar ne güzel sizin dr lar gramlarini söylüyorlarbenim daha söylemedi hiç 16 haftalık olcaz 3 güne bizimde cinsiyet 3 farklı dr bi kız bi oğlan dedi hatta kendi dr umuz yüzde 99 dedi bakalım artık bu saateen sonra sanorum 3üde yanılmış olmazlar ben daha hiçbir sey almadım 6.aydan önce de almayı düşünmüyorum bizim kızın ismi belli ama oğlana daha düşünmedik çünkü erkek hiç düşünmedim hic aklımizda yoktu hep kıza odaklamisiz kendimizi kızın adı milya olacak inşallah 🤗🤗😍😍hepimiz sağlıkla sağlıcakla kucagımiza alalım inşallah 🤗🤗🤗😍😍

Kizlar ne güzel sizin dr lar gramlarini söylüyorlarbenim daha söylemedi hiç 16 haftalık olcaz 3 güne bizimde cinsiyet 3 farklı dr bi kız bi oğlan dedi hatta kendi dr umuz yüzde 99 dedi bakalım artık bu saateen sonra sanorum 3üde yanılmış olmazlar ben daha hiçbir sey almadım 6.aydan önce de almayı düşünmüyorum bizim kızın ismi belli ama oğlana daha düşünmedik çünkü erkek hiç düşünmedim hic aklımizda yoktu hep kıza odaklamisiz kendimizi kızın adı milya olacak inşallah 🤗🤗😍😍hepimiz sağlıkla sağlıcakla kucagımiza alalım inşallah 🤗🤗🤗😍😍
Oyy masallah ikiz mi ne güzel 🤲 sen sor doktora aklinda ne varsa içinde kalmasin ozelede gidiyorsan para veriyorsun,devlettekiler bazilari sanki zorla çalışıyor gibi surat düşük,bazıları da vom iyi kismet ins iyilerle bu isi tamamlarız

Oyy masallah ikiz mi ne güzel 🤲 sen sor doktora aklinda ne varsa içinde kalmasin ozelede gidiyorsan para veriyorsun,devlettekiler bazilari sanki zorla çalışıyor gibi surat düşük,bazıları da vom iyi kismet ins iyilerle bu isi tamamlarız
Evet Canım sukurler olsun 7 denemenin ardından rabbim ikiz yazmış kismetimize rabbim hepimize sag salim kucagımiza almayı da nasip etsin inşallah 😍😍😍🤗🤗şükürler olsun bugunlere 🤗evet canim ozele gidiyorum bakalim pazartesi gitcem belki o gun kilo için bisey der🤗🤗evet devlette sanırım hasta coklugundan kerhen bakılıyor surat bir karış ama bazi cok iyi doktorlarda oluyo 🤗🤗rabbim iyilere denk getirsin inşallah hepimizk

Kizlar aranızda kilo alan var mi ben sanırım erken başladım kilo almaya 16 haftalık olduk 4 kilo aldım bidegoguslerde aşırı bi siskinlik var 80 bedenden 95e ciktim😐😐

Ay ne gğzel bir kız bir erkek tek seferde çocuk işi biter😂😂

Kizlar aranızda kilo alan var mi ben sanırım erken başladım kilo almaya 16 haftalık olduk 4 kilo aldım bidegoguslerde aşırı bi siskinlik var 80 bedenden 95e ciktim😐😐
Bende canım ben diyet yapıyordum koruma programına geçmeden yemeye başlayınca verdiğim kiloları hızlıca aşamaya başladım bende 17 haftalığım 4 kilo aldım

X