Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Evet onu biliyorum miyomdan kaynaklı kanaması var.insanin yaşanmışlıkları olunca ister istemez korkuyor normal bir hamilelik geçirsem daha rahat olurdum.doktor alttan dikişe de baktı nerden kaynaklı olduğuna dair bisey söylemedi bazende anlasilamayan kanamalar oluyor herhalde ondan.
Allah’ın izniyle sağsalim hepimiz kucağımıza alsak rahatlasak inşallah

hanımlar bugun kontrolümüz vardı. 267 gram kilosu 18 cm boyu olmuş maşallah ❤️ Ön detaylıya baktı doktorum 2 hafta sonra da radyoloji uzmanına gitçez oda sıkıntı yok derse Allah’ın izniyle biraz daha rahatlıcam inşallah

hanımlar bugun kontrolümüz vardı. 267 gram kilosu 18 cm boyu olmuş maşallah ❤️ Ön detaylıya baktı doktorum 2 hafta sonra da radyoloji uzmanına gitçez oda sıkıntı yok derse Allah’ın izniyle biraz daha rahatlıcam inşallah
Gözün Aydın tatlım benimde salı kontrolüm var devlete hastanesinde 16 martta da özele ☺️ maşallah güzel kilo almış ☺️☺️

Allah'ım inşallah o günlerde görelim. Gebeliğin hep tedirginlikle geçiyor. Hiç keyfini çıkaramiyorum. Ama yeterli doğsun.
Şöyle bi Mayıs Haziranı sağlıkla görsek biraz daha rahatlıcaz artık ta işte hepimizde ister istemez oluyo tedirginlik sendeki haliyle daha fazla bunları sağlıkla doğursak bi sonrakinde biraz daha rahat ta olursun hem Allah’ın izniyle 🤲🏻

tatlım ,cevap için çok teşekkür ediyorum. Testlerimi tekrarladım ve bağışıklığım vardı zaten. önemli olan kedinin kumuna yaklaşmamak.onun haricinde sorun olmuyormuş.Ben biraz evhamlandım yoksa çok şükür iyi gidiyor.
Benim evimde 4 kedim 1 köpeğim var onlarla yatıp kalkıyorum sarılıyorum öpüyorum. Ben 8. Haftamda test yaptırdığımda toksoplazmaya bağışıklığım çıkmadı. Doktor kumunu benim temizlememi söyledi ve parazitlerinin düzenli yapılması gerektiğini söyledi zaten yapılıyor. Sadece sokak kedilerinden uzak duruyorum. Kumunu da eşim temizliyor. Benim içim rahat açıkçası. Herşey allahtan o masum canın bebeğin yokken bile sana arkadaş olan evlat olan canın zarar vereceğini asla düşünmüyorum. Aksine hamile olunca kedilerimden vazgeçsem o zaman korkarım. O zaman vicdanım rahat olmaz. Mayonezde yiyorum, yeşillik de yıkarken bi tık daha fazla özen gösteriyorum o kadar. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 🙏

Özel muayene detaylı ultrason için muayene dışında ek ücret istiyor mu acaba bilginiz var mı? Kendi dr umun sekreterine sormaya korkuyorum 😃
Benim doktorum almadı ekstra ücret ama 2 boyutlu ultrason oldu 17 martta 3 ve 4 boyutluya gitcem normal fiyatı 830 TL miş doktorum yönlendirdiği için 550 lira dediler

Özel muayene detaylı ultrason için muayene dışında ek ücret istiyor mu acaba bilginiz var mı? Kendi dr umun sekreterine sormaya korkuyorum 😃
Detaylı ultrason için 1000 lira istiyorlar zaten mesela benim doktorum direk uzmana yolladı dedi devlet hastanesine. Git dedi özel hastanede de var sordum 1000 dediler detaylıda damarlarına varana kadar bakıldığı için özel bir ultrason oluyor

Detaylı ultrason için 1000 lira istiyorlar zaten mesela benim doktorum direk uzmana yolladı dedi devlet hastanesine. Git dedi özel hastanede de var sordum 1000 dediler detaylıda damarlarına varana kadar bakıldığı için özel bir ultrason oluyor
Bende randevuyu aldım ama fiyatını hiç sormadım bakalım nasıl bi fiyatla karşılaşıcam 😁

Benimde 22+5 te en geç benim 😓 devlet hastanesi bana ancak o tarihe verdi ya detaylı için ne kadar saçma inşllah geç kalmış olmam

X