Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Hayır canım net değil cuma kontrolüm var. Fetal DNA testinin bugun 12.günü aradım ikinci tüp kana geçmişler kötü bişeyden değil paniklemeyin bazen sonucu netleştirmek için yapılıyor filan dedi bu hafta içi çıkar dedi ama tabi streslendim biraz tek tüp kan yeterli oluyo demekki ikinci tüpe hangi durumlarda tekrar bakıyorlar acaba bi sorun çıkmasa Allah’ın izniyle
İçini rahat tut canım ben bir sorum olduğunu düşünmüyorum Allah’ın izni ile 🤲🏻☺️

Hayır canım net değil cuma kontrolüm var. Fetal DNA testinin bugun 12.günü aradım ikinci tüp kana geçmişler kötü bişeyden değil paniklemeyin bazen sonucu netleştirmek için yapılıyor filan dedi bu hafta içi çıkar dedi ama tabi streslendim biraz tek tüp kan yeterli oluyo demekki ikinci tüpe hangi durumlarda tekrar bakıyorlar acaba bi sorun çıkmasa Allah’ın izniyle
Canım bende fetal dna yaptırmıştım biliyosun.bazen bebeğin kanını anneninkine tam geçmemiş olabiliyomuş oyğzden ikinciye bakıyolardır içini ferah tut sen bişey yoktur

Benimki 9.günde çıkmıştı.ozmanlar araştırıyodum çok tabi bazılarının 6.gün bazılarının 15.gün olabiliyomuş.sen hangi firmaya yaptırdın
İzmir genetik serenity diye bi firma Amerika’ya gönderdiler göndermeleri sadece 6 iş günü sürdü 6 iş günüde analiz yapıldı bugun 12.gün ikinci tüpe geçilmiş bu hafta içi çıkarmış 🤦🏻‍♀️

Kızlar ben bugün kontrole gittim bebek kocaman olmuş 9cm uyuyodu uyandırdı doktor bacak arasınıda net bişekilde gördük erkek 😂😂
Ay maşallah tamamen teyitlenmiş oldu 15 haftalık dimi şimdi? bende son kontrolde uyuyordu uyandı sinirlenir gibi elini kolunu sert kaldırdı 🤣🤣 çikolata yiyip gitcem bu sefer uyumasın 🤭

Ay maşallah tamamen teyitlenmiş oldu 15 haftalık dimi şimdi? bende son kontrolde uyuyordu uyandı sinirlenir gibi elini kolunu sert kaldırdı 🤣🤣 çikolata yiyip gitcem bu sefer uyumasın 🤭
Evet 15 haftalık tam 20. Hafta için detaylı ultrason randevusu alıcam şimdi.bu aralar çoğunlukla uyuyolarmış heralde ama birdahakinde bende çikolata yiycem girmeden valla 😂😂

Merhaba,
Benimde bugün kontrolüm vardı, perintolog inceledi herşey normal görünüyor, anne baba uzun biraz uzun bir bebek olacak önden gidiyor dedi, isterseniz tabi genetik test yaptırabilirsiniz ama ikili test yapmalısın dediler kanımızı verdik.
Ama bn başka test yaptrmak istemiyorum
Cinsiyette %90 erkek dedi.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi☺️

Evet 15 haftalık tam 20. Hafta için detaylı ultrason randevusu alıcam şimdi.bu aralar çoğunlukla uyuyolarmış heralde ama birdahakinde bende çikolata yiycem girmeden valla 😂😂
Aaa çoğunlukla uyuyolarmıymış bunu bilmiyodum bazen eşimle düşünüyoruz napıyo acaba şimdi filan diye genelde uyuyo ozaman artık 😂😂
Merhaba,
Benimde bugün kontrolüm vardı, perintolog inceledi herşey normal görünüyor, anne baba uzun biraz uzun bir bebek olacak önden gidiyor dedi, isterseniz tabi genetik test yaptırabilirsiniz ama ikili test yapmalısın dediler kanımızı verdik.
maşallah sağlıklı sonuçlar alıp için rahat eder inşallah bi paşa daha oldu 🥰

Merhaba,
Maşallah 🧿 aminn inşallahh canım 🥰

Öncelikle cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımı. Tebrik ediyorum rabbim hayırlı evlat eylesin inşllahh ☺️Benim randevuma 2 hafta kaldı 😔 daha çok var bu Arada12. Haftada gittiğimde benimki de uyuyordu 😂 uyandırdı doktor bend çikolata yiyip gideceğim ☺️ 18 ya sa 19 şubatta gideceğim bende 16. Haftada

Aaa çoğunlukla uyuyolarmıymış bunu bilmiyodum bazen eşimle düşünüyoruz napıyo acaba şimdi filan diye genelde uyuyo ozaman artık 😂😂

maşallah sağlıklı sonuçlar alıp için rahat eder inşallah bi paşa daha oldu 🥰
Bu aralar genelde uyuyolar dedi ama bikaç haftaya kıpır kıpır olcaklar valla.inşallah doğduklarındada güzel güzel uyurlar 😂😂

Öncelikle cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımı. Tebrik ediyorum rabbim hayırlı evlat eylesin inşllahh ☺️Benim randevuma 2 hafta kaldı 😔 daha çok var bu Arada12. Haftada gittiğimde benimki de uyuyordu 😂 uyandırdı doktor bend çikolata yiyip gideceğim ☺️ 18 ya sa 19 şubatta gideceğim bende 16. Haftada
Bende birbuçuk ay üzerine gördüm resmen geçen hafta ertelendi randevum bugünde erteleniyodu az daha ama şükürki gördük ya.artık okadar hızlı büyüyolarki doktor söylemeden ben bile anlıyorum burası eli ayağı falan diye😁

Durup durup bakıyorum ya hâlâ inanamıyorum karnımda olduğuna 😂

Eklentiler

• 3E9C831E-86A7-4D3D-9089-782C64B8359D.jpeg
    3E9C831E-86A7-4D3D-9089-782C64B8359D.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 69
X