Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

İzmir genetik serenity diye bi firma Amerika’ya gönderdiler göndermeleri sadece 6 iş günü sürdü 6 iş günüde analiz yapıldı bugun 12.gün ikinci tüpe geçilmiş bu hafta içi çıkarmış 🤦🏻‍♀️
Bana serenity firmasını önerdi doktorum ama gerçek yok dedi isterseniz dedi
İnceleme iyi çıktı ikili testi yaptılar siz hangi merkez ya da doktora gidiyordunuz

Kaşıntı olmadan kullanmaya başlamak gerek diye duydum canım çatlağı tamamen yok etmemekle minimuma düşürüyormuş çevremde son aylarda kullananlar pişman bu sebepten.

Kıyafetin üzerinden kaşıyorum ama bikez el değmeye dursun hiç durmadan kaşınıyor🤦🏻‍♀️ Badem yağı hiç işe yaramadı bide benim tatlı badem yağı yanlış anlamışım galiba en son akşam Hindistan cevizi yağı sürdüm o hafifletti yaradı birazda ondan kullanayım diyorum
Bende başlıyayım ozman gerçi ben hertürlü çatlıycam kesinde nekadar az olursa okadar iyş olur 😁

Canım ben badem yağı avakado yapı kakao yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Hindistan cevizi bana da iyi geldi kaşıntıyı hafifletti vallahi bide bebe yağı almayı düşünüyorum dönüşümlü kullanırım.
Kızlar yüzünde leke çıkan oldunu benim bu sabah yüzümde lekeler ile uyandım acaba yendiğim birşey Mi dokundu anlamadım ağız kenarlarımda be burun kenarlarımda kırmızı kahveye dönük işaret parmağı ile bastırılmış gibi leke var
Benimde yüzüm biraz değişti gibi sivilce gibi kırmızı hafiften noktalar var anlamadım kız ananın güzelliğini alıyo derler ya bilmem artık
Kaşıntı beni de mahvediyor ozellikle aksam oluyor bi ara ne alaka dedim hatta ilacmi alerji yapti diye düşündüm,ama kaşımamak lazim diye okudum burda bilmiyordum bundan sonra tutabilirsem kaşımam ☺ bende alayım denerim hem bu sayede bisey kullanmis olurum
Bende ya kıyafetin üzerinden ya avucumla kaşıyorum ama baZen cidden dayanılmaz oluyor ya 🤭

Ben Talya nın Hindistan cevizi yağını ve life in diye bir markanın acı badem yağını aldım. Henüz göbeğim hiç çıkmadı ama günde bir defa acı badem yağını, bir defa da Hindistan cevizi yağını sürüyorum. İlerleyen zamanlarda sayısıyı arttırırım.

Tırnaklarını hiç değdirmeyip Kaşıdığında yağla masaj yapınca iyi geliyormuş.
Bende sabah akşam kullanmaya çalışıyorum bide tatlı badem yağı almışım yanlış ondan da etki göstermiyor galiba
Bende başlıyayım ozman gerçi ben hertürlü çatlıycam kesinde nekadar az olursa okadar iyş olur 😁
yani illaki hepimiz çatlıcaz da minimuma düşse gene iyi tabi 😂
Bana serenity firmasını önerdi doktorum ama gerçek yok dedi isterseniz dedi
İnceleme iyi çıktı ikili testi yaptılar siz hangi merkez ya da doktora gidiyordunuz
canım bende serenity firmasına fetal DNA yaptırdım bugun tam 3 hafta oldu hala sonuç gelmedi hiç sevmedim orayı bide normalinden çok daha pahalıya yapıyorlar.
Ben Alsancak’taki özel muayenesi olan profesöre gidiyorum sen nereye gidiyosun kontrol için

Kızlar bu arada doktorum son kontrolde değiştirdi vitaminimi artık decaviti bıraktım ımom omega ve osteocare kullanıyorum bunlarla devam edicez.size hangi vitaminleri verdi doktorunuz ekstra bişey alıyomusunuz
Canım bende kontrolden geldim şimdi bebişin boyu 14cm normal gününe göre 4 gün ileride kilo 105gram bel çevresi normal günüyle uyumlu haftada 1 gün progestan iğne vardı onu kesti folikasiti kesti elenetal vitamin devam progestan fitil devam çok ağır bir egzersiz olmucak şekilde yürüyüş verdi ve abartmadan ilişki serbest dedi

Bende sabah akşam kullanmaya çalışıyorum bide tatlı badem yağı almışım yanlış ondan da etki göstermiyor galiba

canım bende serenity firmasına fetal DNA yaptırdım bugun tam 3 hafta oldu hala sonuç gelmedi hiç sevmedim orayı bide normalinden çok daha pahalıya yapıyorlar.
Ben Alsancak’taki özel muayenesi olan profesöre gidiyorum sen nereye gidiyosun kontrol için
İrenbeye gidiyorum ben orda başladık orda da devam ediyorum herşeyin orda olması bizim için kolaylık oluyor
Testler kontrol perintolog vs bi aksilik olmaz ise devam edeceğim

İrenbeye gidiyorum ben orda başladık orda da devam ediyorum herşeyin orda olması bizim için kolaylık oluyor
Testler kontrol perintolog vs bi aksilik olmaz ise devam edeceğim
İrenbenin eski doktoru vardı Kaan Bozkurt hatırlarmısın bilmem ona gitmiştim ilk oraya sonra kendi muayenesini açtı çok iyi bi doktordu Allah rahmet eylesin onun topladığı yumurtalarla hamileyim şuan Allah’ın izniyle. Bide Ümit diye bi doktorun methini çok duydum orda. Doğum için de orayı mı düşünüyorsun başka bi hastane arayışın varmı

Kızlar bu arada doktorum son kontrolde değiştirdi vitaminimi artık decaviti bıraktım ımom omega ve osteocare kullanıyorum bunlarla devam edicez.size hangi vitaminleri verdi doktorunuz ekstra bişey alıyomusunuz
Canim imom iyi bir vitamin ben içerikleri ayni ocean mumy kullanmıştım yine onu kullaniyorum,d vitamini ve kan hapi bukadar sanada bebegede sifa olsun

Ben tatlı badem kıllanma yapıyor diye duydum. O yüzden acı badem aldım. Bir de nemlendirme özelliği daha fazlaymış. Normalde tatlı badem yağı öneriliyor zaten.

İrenbenin eski doktoru vardı Kaan Bozkurt hatırlarmısın bilmem ona gitmiştim ilk oraya sonra kendi muayenesini açtı çok iyi bi doktordu Allah rahmet eylesin onun topladığı yumurtalarla hamileyim şuan Allah’ın izniyle. Bide Ümit diye bi doktorun methini çok duydum orda. Doğum için de orayı mı düşünüyorsun başka bi hastane arayışın varmı
Duymuştum o o doktoru evet. Ümit hanım bnm doktorum daha hiç konuşmadık ama maliyet falan uygun gelir ise Ümit hanım hangi hastanelerde doğum İçin gelirse oralar ile görüşeceğim
Sanırım doğumları İrenbe Tınaztepe Galen ve Çınarlı da yapıyor diye biliyorum

Çatlak oluşumunu önlemek için bunları kullanıyorum. Acı badem sütünü bugün aldım. Bu da çok işe yarıyormuş. ☺️

Eklentiler

• F63D3FEE-DA05-4BB6-9D4D-5048BB7ED4F1.jpeg
    F63D3FEE-DA05-4BB6-9D4D-5048BB7ED4F1.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 25
Ben tatlı badem kıllanma yapıyor diye duydum. O yüzden acı badem aldım. Bir de nemlendirme özelliği daha fazlaymış. Normalde tatlı badem yağı öneriliyor zaten.
Evet tatlı badem yağı tüylenme yapıyor o yüzden sabah kullanılıyorsa akşam başka bi yağ kullanılıyor diye duymuştum bende. Normalde önerilen tatlı olanı mı bunu bilmiyodum hep acı badem yağı almışsınız hepiniz ama 🤭 ben birazdan bide bebe yağı alayım da oda dursun

Duymuştum o o doktoru evet. Ümit hanım bnm doktorum daha hiç konuşmadık ama maliyet falan uygun gelir ise Ümit hanım hangi hastanelerde doğum İçin gelirse oralar ile görüşeceğim
Çınarlıyı her nedense öneriyorlar ama hastane vasat geldi bana orada doğum yapan arkadaşlarımda var ama bi tüp bebek denememi orada Ahmet seçkin önoğluyla yapmıştık negatif sonuçlandı ondan mı hastanenin küçük ve biraz bakımsız oluşundan mı pek sevmedim. Tınaztepe galende bir gece yattım ilk hamileliğimde orda da düşük yaptım oraya o yüzden gitmiyorum kötü anı canlanıyor ama hastane çok güzel bakımlı temiz ferah bi gidip muayene olup görmeni öneririm daha önce gitmediysen
Bu arada kızlar bn covit oldum çok ağrım ve bulantım vardı onlar geçti
Boğaz ağrısı ve öksürük başladı dualarınızı bekliyorum 😞
Allah yardımcın olsun bol C vitamini al öksürük bi süre kalıyor diye biliyorum

Birde tınaztepenin Buca şubesinde doğum yeni fiyat hali 5750 TL diye duydum geçenlerde doğum fotoğrafı ve oda süsleme dahilmiş sanırım Tınaztepe galen de çokta farklı değildir. Bu fiyatın üzerine + doktorunun doğum ücreti eklenecek

5. 6. aylarda artık konuşuruz diye düşünüyorum birde bankamın anlaşmalı hastanelerini öğrenip fiyat alacağım tabi Ümit hanım da hangilerine gelebiliyor ise hayırlısı bakalım süreç gösterecek

5. 6. aylarda artık konuşuruz diye düşünüyorum birde bankamın anlaşmalı hastanelerini öğrenip fiyat alacağım tabi Ümit hanım da hangilerine gelebiliyor ise hayırlısı bakalım süreç gösterecek
Allah o ayları göstersin de halledilir bende daha konuşmadım kendi doktorum mu doğumu yaptıracak onu da bilmiyorum benim doktor önceden hocaymış o kolaylıkla çoğu hastaneye gidiyor gerçi nasip artık şu testlerle detaylı ultrasonları atlatalım hayırlısıyla sonradan planlar başlar 🥰

X