Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Düşük pozitif değeriniz.Bugun testi tekrarlayın bizide bilgilendirin inşallah bebişiniz sizinledir 🥰🤲🏻

Bu tansiyon etkilemez normalde canım. Benimde bi kaç gündür dayanılmaz baş ağrılarım var. Üstüne bide bulantı kusmam var cumartesi 2 kez acillik oldum ayıptır söylemesi et yemiştim kanda zehirlenme olup olmadığına baktılar temiz çıktı serum verdiler 2 kez. Midesel problem dediler bulantıyı hafiflettiler ama baş ağrısı hiç kesilmedi
işte değer normal ama ben düşğk tansiyonlu olunca senin gibi beni de o değer etkiliyor neyseki bebeğe zafarı olduğunu düşünmüyorum

Bu arada ikili testimin raporunu aldım kızlar. Çok şükür temiz çıktı ☺️ Gerçi ikili testin yüzdesi çok düşük ama olsun o Bile çoğu kişide yüksek riskli çıkarken bende düşük risk çıkması beni mutlu etti ☺️

işte değer normal ama ben düşğk tansiyonlu olunca senin gibi beni de o değer etkiliyor neyseki bebeğe zafarı olduğunu düşünmüyorum
Yok Allah’ın izniyle bebeği etkilemez diye düşünüyorum şuan için. 20 hafta altı gebeliklerde tansiyon yükselme eğilimi varsa anneyle alakalı durummuş gebelikle alakalı değil. Kardiyolojiye gidemedim bende daha randevu aldım 9 şubata umarım kalıcı olmaz bu durum 🤦🏻‍♀️

Bu arada ikili testimin raporunu aldım kızlar. Çok şükür temiz çıktı ☺️ Gerçi ikili testin yüzdesi çok düşük ama olsun o Bile çoğu kişide yüksek riskli çıkarken bende düşük risk çıkması beni mutlu etti ☺️
Çok sevindim canım doktorunda sorun yok dediyse tamamdır bu iş🥰 ben daha fetal DNA sonucunu alamadım bekliyorum bu hafta çıkar heralde 🤦🏻‍♀️

Yok Allah’ın izniyle bebeği etkilemez diye düşünüyorum şuan için. 20 hafta altı gebeliklerde tansiyon yükselme eğilimi varsa anneyle alakalı durummuş gebelikle alakalı değil. Kardiyolojiye gidemedim bende daha randevu aldım 9 şubata umarım kalıcı olmaz bu durum 🤦🏻‍♀️
İnşllah canım sende de kalıcı birşey değildir bu haftalarda tansiyon yükselmesi çok görülüyormuş zaten sonradan normale dönebiliyorMuş
Çok sevindim canım doktorunda sorun yok dediyse tamamdır bu iş🥰 ben daha fetal DNA sonucunu alamadım bekliyorum bu hafta çıkar heralde 🤦🏻‍♀️
Hadi bakalım güzel haberler ile gel inşllah rabbim bebeklerimizi sağlıkla bize kavuştursun inşllah 🤲🏻☺️

İnşllah canım sende de kalıcı birşey değildir bu haftalarda tansiyon yükselmesi çok görülüyormuş zaten sonradan normale dönebiliyorMuş

Hadi bakalım güzel haberler ile gel inşllah rabbim bebeklerimizi sağlıkla bize kavuştursun inşllah 🤲🏻☺️
Amin canım 🥰🤲🏻 Bu arada cumartesi acillik olunca bebişide gördük doktor da yüksel ihtimal kız ama değişebilir dedi 🤭

Amin canım 🥰🤲🏻 Bu arada cumartesi acillik olunca bebişide gördük doktor da yüksel ihtimal kız ama değişebilir dedi 🤭
Aaaa hadi bakalım bu sene kız senesimi acep 🙈😂 ya öyle diyorlar kesin konuşmuyorlar hatta telefon işe video çekiyorsak onu kapattırıp falan söylüyorlar Yanılma ihtimalleri tabi life söz konusu ☺️ Ama çok düşük bir ihtimal evladın kızı da güzel erkeğide

Aaaa hadi bakalım bu sene kız senesimi acep 🙈😂 ya öyle diyorlar kesin konuşmuyorlar hatta telefon işe video çekiyorsak onu kapattırıp falan söylüyorlar Yanılma ihtimalleri tabi life söz konusu ☺️ Ama çok düşük bir ihtimal evladın kızı da güzel erkeğide
Bende gördüm vallahi bacak arası boştu 😂🤭 sağlıklı olsunlarda kız erkek artık Allah ne nasip ettiyse o🥰 şu fetal DNA çıksa onda da netleşir cinsiyet

Kızlar bulantılarınız koku hassasiyetleriniz ne durumda. Benim 2 gün sonra 14 haftalık olcak ama tavan yapmış durumda. Azalır demişlerdi ama aksi oldu. Hayatla bağlantım koptu resmen 😞

Nasıl çıkmıştı testleriniz bilgi verir misiniz benimde düzenli artmıyor
Testlerim 214-572-1010-2728 oldu. İki kat artış olmadı son iki testimde. Ama gebeliğim devam etti. Fetal dna testi de yaptırdım. Çok şükür kromozomal bir hastalığı da yok.

Ben de çok korkmuştum. Bayağı araştırmıştım. O yüzden kafanıza takılan bir soru varsa seve seve yardımcı olurum. 🥰

Umarım gebeliğiniz sağlıkla ilerler. 🥰🙏☺️

Canım çok sevindim cinsiyet netleşti mi?
Hayır canım net değil cuma kontrolüm var. Fetal DNA testinin bugun 12.günü aradım ikinci tüp kana geçmişler kötü bişeyden değil paniklemeyin bazen sonucu netleştirmek için yapılıyor filan dedi bu hafta içi çıkar dedi ama tabi streslendim biraz tek tüp kan yeterli oluyo demekki ikinci tüpe hangi durumlarda tekrar bakıyorlar acaba bi sorun çıkmasa Allah’ın izniyle

X