Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kızlar bende hep kendimden ornek veriyorum ama 20. Haftadan itibaren hissediyorsunuz ilk başlarda kasık tarafında başlayacak büyüdükçe karin kısmına dogru çıkacak sonra her ay dahada farklı haraketler hissedip hem şükür,hem sevginiz çoğalacak Allahim o günleri gostersin yazarsınız haklıymışsın diye,benim de 2. Gebelik olunca 16.haftadan itibaren bekle bu sefer erken hissedeceksin dedi doktorum🤲😘
Ayyy bir an önce gelse o haftlar hissetsek artık 😍😍

Kızlar bir kaç gecedir sürekli uyanıyorum ce çok şiddetli başım ağrıyor tansiyonum normalde düşüktür benim 10a 6. Hep böyle çıkar. Bir kaç gündür 12 ye 8 falan oluyor. Yine de bu değerler normal olduğu için sıkıntı olmaz dimi beni etkiliyor baş ağrısı yapıyor ama bebeğe zarar vermez çünkü çok yüksek değil
12/8 yüksek bir değer değil canım ama düşük tansiyonluysan baş ağrısı yapıyo olabilit sende sabah akşam 3-4 gün bi takip et istersen tansiyonunu doktoruna bildirirsin.ama bişey olcağını sanmam

Biz fetal dna yaptirdik cok sukur hersey yolunda 🙏🤲🍼, perinatologla mutlaka gorusmek gerekiyor mu? Kacinci haftalarda gitmek gerekiyor? Benim dr um daha birsey demedi bunla ilgili. 13 +6 dayim ben de.

Detaylı ultrason için 21. Hafta en idealiymiş. En azından bir kez iyi bir perinatolog ile görüşüp bilgi sahibi olman gerekir demişti.

Kasıklarınızda yada belinizde ağrılar devam ediyor mu?
Benim son bir haftadır yeniden baya ağrım başladı endişelendiriyor.

Kasıklarınızda yada belinizde ağrılar devam ediyor mu?
Benim son bir haftadır yeniden baya ağrım başladı endişelendiriyor.
Ağrı değilde benim kaşığımda böyle batma gibi içeride. Çimdik atılıyor gibi birşeyler oluyor. ağrı gibi değilde şişkinlik gibi daha çok

Kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor hamilelik. Boşlamayın burayı. 😅 tabi sorunlar git gide azalıyor bebekler büyüyor ee cinsiyetlerde yavaş yavaş öğrenilince. Konuşulacak pek birşey kalmıyor. Ama istiyorum ki bu kadar kader arkadaşlığı yaptık ne güzel devam edelim yazın bol bol anlatın. Mesela hareketlerini hissedenler kimler ☺️
Ben ne zamandır giremiyordum telefona bakmak istemiyorum mide bulantısı oluyor. Bi anönce progestan hapı bırakmak istiyorum deli gibi dolanıyorum evde, iğneleri ödemleri tercih ederdim 😁 bu hafta kontrolümüz vardı kardan dolayı gidemedik herkes testten falan bahsediyor bana kimse birşey demedi ne testi bunlar panikledim şimdi. Mide yanmalarım başladı uyuyamıyorum. Tek güzel haber 2 haftadır lekelenmem olmadı çok şükür. Öyle işte 🤷🏻‍♀️

Ben ne zamandır giremiyordum telefona bakmak istemiyorum mide bulantısı oluyor. Bi anönce progestan hapı bırakmak istiyorum deli gibi dolanıyorum evde, iğneleri ödemleri tercih ederdim 😁 bu hafta kontrolümüz vardı kardan dolayı gidemedik herkes testten falan bahsediyor bana kimse birşey demedi ne testi bunlar panikledim şimdi. Mide yanmalarım başladı uyuyamıyorum. Tek güzel haber 2 haftadır lekelenmem olmadı çok şükür. Öyle işte 🤷🏻‍♀️
Mide yanman için havuç yiyebilr yada soğuk süt içebilirsin canım bana bu ikisi çok iyi geliyo.kaçıncı haftandasın canım 11.haftadan sonra istiyolar genelde muhtemelen doktorun bu gittiğinde söyliycektir

Mide yanman için havuç yiyebilr yada soğuk süt içebilirsin canım bana bu ikisi çok iyi geliyo.kaçıncı haftandasın canım 11.haftadan sonra istiyolar genelde muhtemelen doktorun bu gittiğinde söyliycektir
Bugün tam 13. Hafta olduk. Hazır sütü soğuk içerim ama inek sütü var doğal olanı içemiyorum. Ama havucu deneyecem çok teşekkür ederim. Birde bu testler tarama testleri mi?

Bugün tam 13. Hafta olduk. Hazır sütü soğuk içerim ama inek sütü var doğal olanı içemiyorum. Ama havucu deneyecem çok teşekkür ederim. Birde bu testler tarama testleri mi?

Evet ikili tarama testi ama zorunlu bi test değil istemezsen yaptırmayabiliyosun
Bu testte herhangi bi aksilik çıkarsa (ki Allah korusun) anne karnındayken aksilik çözülebiliyor yada tedavisi var mı? Bu konu hakkında size bir şey dediler mi acaba? Çözüm yoksa yaptırmayı düşünmüyorum doktoruma da bu soruyu yöneltecem sizinkilerin ne dediğini merak ediyorum

Bu testte herhangi bi aksilik çıkarsa (ki Allah korusun) anne karnındayken aksilik çözülebiliyor yada tedavisi var mı? Bu konu hakkında size bir şey dediler mi acaba? Çözüm yoksa yaptırmayı düşünmüyorum doktoruma da bu soruyu yöneltecem sizinkilerin ne dediğini merak ediyorum
İkili testte sadece down sendrom riskine bakılıyo canım ve tedavisi yok bunun bi müdehale falan yapılmıyo.ben fetal dna yaptırdım 200 kadar genetik hastalığa bakıldı şükür temz çıktı ama aksi çıksaydıda Allah korusun aldırmıycaktım.sadece birşey varsa biliyim kendimi hazırlarım düşüncesiyle yaptırdım

İkili testte sadece down sendrom riskine bakılıyo canım ve tedavisi yok bunun bi müdehale falan yapılmıyo.ben fetal dna yaptırdım 200 kadar genetik hastalığa bakıldı şükür temz çıktı ama aksi çıksaydıda Allah korusun aldırmıycaktım.sadece birşey varsa biliyim kendimi hazırlarım düşüncesiyle yaptırdım
O zaman yaptırmayı istemem 9 ay zehir olur anneye de bebeğe de. Bi çok tanıdığıma down sendromlu olur dedikleri çocuklar sorunsuz doğdu ama anneleri için çok zor geçti 😔

O zaman yaptırmayı istemem 9 ay zehir olur anneye de bebeğe de. Bi çok tanıdığıma down sendromlu olur dedikleri çocuklar sorunsuz doğdu ama anneleri için çok zor geçti 😔
Doğru ikili tarama testinin doğruluk payı çok yüksek değil zaten doktorlarda belğrtiyo bunu fetal dnada %99luk bi doğruluktan söz ediyolar tabi yne testtir yanlış çıkma ihtimali elbet olur.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize tüm hamilelere

Kacinci haftada kac kilo aldiniz arkadaslar? Ben 13 deyim tartilmaya korkuyorum, en son 11 de tartilmistim almamistim, sabah tartilcam bakalim neler olmus 🥳

Merhaba arkadaşlar. Bugun muayenem vardı geçen hafta tek kese ve bebek görünmüştü bugun iki kese göründü birinde yine bebek ve kalp atışı var diğer kese küçük gelişmemiş tutunmaya çalışmış bazen 8-9 haftadan sonra görebiliyoruz ama bu gelişmez düşerkende kanama yapabilir yat dinlen ıstırahat et dedi. Böyle bişey yaşayan varmı geçen hafta görünmeyip bu hafta göründü bu kese gelişirmi gelişmez mi yada diğerine kanama olup zarar verirmi şuan 6+2 görünüyor kafam karmakarış geldim eve geri forumda bi ikiz bebekleri olan arkadaş vardı hatırlayamadım adını o görürse yardımcı olabilirmi bide böyle bişey yaşayanlar ?
Merhaba kaçıncı haftada küçük olan keseniz kayboldu acaba ve de kanamanız oldu mu?

Merhaba kaçıncı haftada küçük olan keseniz kayboldu acaba ve de kanamanız oldu mu?
Bi kaç kez kanamam oldu ikinci keseyi öğrenmeden önce sonra öğrendik 2 hafta istirahat verdi doktor kanama olabilir diye olmadı şükür 8.haftada gittiğimizde kese kaybolmuştu

Kızlar bir kaç gecedir sürekli uyanıyorum ce çok şiddetli başım ağrıyor tansiyonum normalde düşüktür benim 10a 6. Hep böyle çıkar. Bir kaç gündür 12 ye 8 falan oluyor. Yine de bu değerler normal olduğu için sıkıntı olmaz dimi beni etkiliyor baş ağrısı yapıyor ama bebeğe zarar vermez çünkü çok yüksek değil
Bu tansiyon etkilemez normalde canım. Benimde bi kaç gündür dayanılmaz baş ağrılarım var. Üstüne bide bulantı kusmam var cumartesi 2 kez acillik oldum ayıptır söylemesi et yemiştim kanda zehirlenme olup olmadığına baktılar temiz çıktı serum verdiler 2 kez. Midesel problem dediler bulantıyı hafiflettiler ama baş ağrısı hiç kesilmedi

X