Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Annemdeydim bi kaç gündür taşınma telaşı vardı bi işe yaramıyorum iş yaptırmıyorlar ama aklım kalıyor gelmezsemde 😂
Pazartesi Ege üniversitesine gittim devlette kaydım olsun diye diğer gittiğin hastanede doğum yokmuş pandemiden. Baya kan idrar idrar kültür testi filan istedi doktor hepsini yaptırdım aynı zamanda kendi doktoruma da göstercem sonuçları 4 şubatta kontrol nasipse. Birde tansiyon problemi çıktı ya bende kardiyolojiye yönlendirdi ordan yazı istedi bide oraya gitcem🤦🏻‍♀️ Fetal DNA sonucum da çıkmadı daha çatlıcam artık meraktan 🤭 bende de durum böyle gidiyor valla canım
Hayat telaşı bitmez,siz iyi olunda,yakındır ozamn seninde müjdeli haberin😁ins tansiyonda duzene girer sağlıkla 🤲

Hayat telaşı bitmez,siz iyi olunda,yakındır ozamn seninde müjdeli haberin😁ins tansiyonda duzene girer sağlıkla 🤲
Amin canım bebişte sıkıntı yok şükür bide test sonucu temiz gelirse Allah’ın izniyle 🤲🏻 Tansiyon içinde doktor 20 haftadan sonra oluşan tansiyon sorunları gebelikle alakalı olur onun öncesi senin yatkınlığındır dedi bakalım holter filan takıp takip ediyorlarmış sanırım umarım sıkıntı çıkmaz sağlıkla 🥰 aklına geldiğim için teşekkür ederim 😍😘

Arkadaşlar covit testim pozitif bugğn ultrasona girmiştim bebekler iyiydi şimdi öğrendim test sonucumu tavsiyesi olan var mı ☹️

Kan sulandırıcı coraspin ve oksapar kullanıyorum zaten gebeliğim başladığından beri c vitamini aldırdım bide devit 3kullanıyorum
Canım inşllah kolay atlatırsın. Benim eşim covid çıkmıştı bende çok panikledim ama covid olmadım çok şükür ama doktor bana bol sıvı ve doğal C vitamini tüket bol bol demişti

Benim tüp bebek için gittiğim doktorum ikili testi istemedi çünkü pgt yaptırmıştık embriyoya, bu en üst testmiş.
Muhakkak iyi bir perinatolog ile bir kez görüş dedi ve Fehmi Yazıcıoğluna gitmemi istedi. Ben de randevu aldım, şuan 13+5 teyim; 21. Haftaya 19 mart’a aldım. 750 tl imiş.
Bir çok özel hastanaye sordum medicalparklar 750 tl ama diğer proflar hep 3000 yl falan.
Benim doktorum ota jinemed hastanesinde idi ve bu beye çok güveniyorum dediği için gideceğim.
Biz fetal dna yaptirdik cok sukur hersey yolunda 🙏🤲🍼, perinatologla mutlaka gorusmek gerekiyor mu? Kacinci haftalarda gitmek gerekiyor? Benim dr um daha birsey demedi bunla ilgili. 13 +6 dayim ben de.

Biz fetal dna yaptirdik cok sukur hersey yolunda 🙏🤲🍼, perinatologla mutlaka gorusmek gerekiyor mu? Kacinci haftalarda gitmek gerekiyor? Benim dr um daha birsey demedi bunla ilgili. 13 +6 dayim ben de.
Merhaba bende fetal dna yaptırdım ama 20.haftalarda detaylı ultrason için perinatoloğanhidilmesi gerekiyomuş d

Canım bayadır göremiyordum seni formlarda nasıl gidiyor hamilelik cinsiyet belli oldu mu🥰

Kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor hamilelik. Boşlamayın burayı. 😅 tabi sorunlar git gide azalıyor bebekler büyüyor ee cinsiyetlerde yavaş yavaş öğrenilince. Konuşulacak pek birşey kalmıyor. Ama istiyorum ki bu kadar kader arkadaşlığı yaptık ne güzel devam edelim yazın bol bol anlatın. Mesela hareketlerini hissedenler kimler ☺️

Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor hamilelik. Boşlamayın burayı. 😅 tabi sorunlar git gide azalıyor bebekler büyüyor ee cinsiyetlerde yavaş yavaş öğrenilince. Konuşulacak pek birşey kalmıyor. Ama istiyorum ki bu kadar kader arkadaşlığı yaptık ne güzel devam edelim yazın bol bol anlatın. Mesela hareketlerini hissedenler kimler ☺️
Biz iyiz canim,sen nasılsın, dışarıda kar olunca hep evdeyiz,benimde cok isim olmayınca cok girip bakıyorum buralara diger ay annelerine bakıyorum okuyup bilgi ediniyorum iste bilmediklerimi,artik kont ayda bire düştü,tekrar stres ne alınacak,hangi ayda ne yapılacak bunları konuşuyoruz😁

İyiyiz canım çok şükür benim karnım artık büyüdü anlıyorum daha hissedemedim ama hareketini😁 senin nasıl gidiyo

Biz iyiz canim,sen nasılsın, dışarıda kar olunca hep evdeyiz,benimde cok isim olmayınca cok girip bakıyorum buralara diger ay annelerine bakıyorum okuyup bilgi ediniyorum iste bilmediklerimi,artik kont ayda bire düştü,tekrar stres ne alınacak,hangi ayda ne yapılacak bunları konuşuyoruz😁
Ay valla sorma günler geçmiyor 3 hafta kaldı kontrole ama zaman geçmek bilmiyor😅 9 ayı nasıl bekleyeceğiz bilmem😂🙈
İyiyiz canım çok şükür benim karnım artık büyüdü anlıyorum daha hissedemedim ama hareketini😁 senin nasıl gidiyo
Ay bende birşeyler hissediyorum. Ama gaz mı bizim kız mı belli değil tam 😅 karnım benim de çıktı ya valla 5 aylık gibiyim 😕

Canım bayadır göremiyordum seni formlarda nasıl gidiyor hamilelik cinsiyet belli oldu mu🥰
Ben buraya pek yazan olmuyordur herhalde diye pek bakmiyordum acikcasi. Agustos annelerine takiliyordum 🤣 ancak megerse herkes burdan devammis, geri geldim 🥳 hersey yolunda cook sukur ve minnos bir kiz gelecekmis kismetse. 🍼♥️🙇🏼‍♀️🧿🙏 okudum senin de kizmis, hayirli saglikli olsunlar insallah. Benim daha karnim cikmadi ama zaten tup bebek ilaclarindan kilo almistim ben, tontisligim devam ediyor, ilaclar kesilince gitmedi o aldigim 3_4 kilo. Dediginiz gibi zaman gecmiyor, ayda bir dr gorusmesi nedir ya, cok azzz 😭 iki farkli dr a gidip 15 de bir gormek lazim minnaklari, beni anca o keser 🤭🤭

Ay valla sorma günler geçmiyor 3 hafta kaldı kontrole ama zaman geçmek bilmiyor😅 9 ayı nasıl bekleyeceğiz bilmem😂🙈

Ay bende birşeyler hissediyorum. Ama gaz mı bizim kız mı belli değil tam 😅 karnım benim de çıktı ya valla 5 aylık gibiyim 😕
Kızlar bende hep kendimden ornek veriyorum ama 20. Haftadan itibaren hissediyorsunuz ilk başlarda kasık tarafında başlayacak büyüdükçe karin kısmına dogru çıkacak sonra her ay dahada farklı haraketler hissedip hem şükür,hem sevginiz çoğalacak Allahim o günleri gostersin yazarsınız haklıymışsın diye,benim de 2. Gebelik olunca 16.haftadan itibaren bekle bu sefer erken hissedeceksin dedi doktorum🤲😘

Ben buraya pek yazan olmuyordur herhalde diye pek bakmiyordum acikcasi. Agustos annelerine takiliyordum 🤣 ancak megerse herkes burdan devammis, geri geldim 🥳 hersey yolunda cook sukur ve minnos bir kiz gelecekmis kismetse. 🍼♥️🙇🏼‍♀️🧿🙏 okudum senin de kizmis, hayirli saglikli olsunlar insallah. Benim daha karnim cikmadi ama zaten tup bebek ilaclarindan kilo almistim ben, tontisligim devam ediyor, ilaclar kesilince gitmedi o aldigim 3_4 kilo. Dediginiz gibi zaman gecmiyor, ayda bir dr gorusmesi nedir ya, cok azzz 😭 iki farkli dr a gidip 15 de bir gormek lazim minnaklari, beni anca o keser 🤭🤭
Ayyy çok sevindim seninle çoğu yaşadıklarımız benzerdi betanın yüksek ilerlemesi de kıza işaret iş yeni öğrendim senin de yüksek ilerlemişti hayat şeninde ikiz snaılmıştı benim gibi doğru hatırlıyorsam 🥰
Kızlar bende hep kendimden ornek veriyorum ama 20. Haftadan itibaren hissediyorsunuz ilk başlarda kasık tarafında başlayacak büyüdükçe karin kısmına dogru çıkacak sonra her ay dahada farklı haraketler hissedip hem şükür,hem sevginiz çoğalacak Allahim o günleri gostersin yazarsınız haklıymışsın diye,benim de 2. Gebelik olunca 16.haftadan itibaren bekle bu sefer erken hissedeceksin dedi doktorum🤲😘
Ayy desene ben boşuma bağırsak hareketlerini kızımın hareketleri sanıp sevip sevip durdum 😂😂😂

Kızlar bir kaç gecedir sürekli uyanıyorum ce çok şiddetli başım ağrıyor tansiyonum normalde düşüktür benim 10a 6. Hep böyle çıkar. Bir kaç gündür 12 ye 8 falan oluyor. Yine de bu değerler normal olduğu için sıkıntı olmaz dimi beni etkiliyor baş ağrısı yapıyor ama bebeğe zarar vermez çünkü çok yüksek değil

Kızlar bir kaç gecedir sürekli uyanıyorum ce çok şiddetli başım ağrıyor tansiyonum normalde düşüktür benim 10a 6. Hep böyle çıkar. Bir kaç gündür 12 ye 8 falan oluyor. Yine de bu değerler normal olduğu için sıkıntı olmaz dimi beni etkiliyor baş ağrısı yapıyor ama bebeğe zarar vermez çünkü çok yüksek değil
12/8 normal değerler arasında ancak yükselme eğilimi varsa tuzu ve hamur işini azaltmanızı, stresli ortamlardan uzak durmanızı yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim. Mutlaka gün içinde üç kere tansiyon takibi yapıp doktorunuza atın.

X