- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.701
Gerçekten mi normalde eşimde ağır geçirmiyorum onun 4. Günü grip gibi bile değil sanki nezle ateşi 37.7 olunca işe gitmeden bir test yaptırayım dedi yaptırdı öyle çıktı biz 4 gündür odalarımız ayrı yatıyorduk ne olmaz diye. 2 doz aşılıyım bende. şuan için hiç bir belirtim yok biraz başım ağrıyor o kadar inşllah negatiftir geçmemiştir test verdim bakalım ne çıkacak içimi rahatlatıyorsunuz böyle kan Sulandırıcı kullandınız mı pekiMerhaba, bende 11 hafta 3 günlük hamileyim geçen hafta bende pozitiftim, çok ağır geçti ilk 2 gün hiç bişey yoktu, 3 ve 4 baya kötü oldum, ilaçta kullanamadım, 7 gün karantina sonu doktora gittim, bebek sağlıklıydı şükür, ayrıca 3 doz aşılıyım
Berbat durumdayım geçen hafta kanamam oldu birden su gibi boşaldı çook çok korktuk. Çok şükür ki bebeğim de kese de iyiydi. Muhtemelen diğer rahim adet gördü diyor drMerhaba canım herşey yolunda mı nasılsın?
Merhaba bende meraknettim sizi ama isminizi hatırlayamadım o yuzden bulamadım,sevindim simdi gorunce,cok gecmis olsun birdaha olmaz ins,bulantılar da cok sürmez inş.kontroller icin nereye gidiyorsun kismet olursa doğumu nerde düşünüyorsun,ben kızımda memorial Neval hanima gitmistim,bi fiyat araştırması yapıp ona gore karar verecegiz yineBerbat durumdayım geçen hafta kanamam oldu birden su gibi boşaldı çook çok korktuk. Çok şükür ki bebeğim de kese de iyiydi. Muhtemelen diğer rahim adet gördü diyor dro günden beridir lekelenmelerde bitti. Ama ben çok kötüyüm progestan ampül bitti haplara geçtik baş dönmesi kusmalar çok çok kötü. Sende durumlar nasıl?
Canim Allahin izniyle sen sorunsuz geçireceksin,esinin bile çoğu gitmiş sağlıkla haberler vereceksinGerçekten mi normalde eşimde ağır geçirmiyorum onun 4. Günü grip gibi bile değil sanki nezle ateşi 37.7 olunca işe gitmeden bir test yaptırayım dedi yaptırdı öyle çıktı biz 4 gündür odalarımız ayrı yatıyorduk ne olmaz diye. 2 doz aşılıyım bende. şuan için hiç bir belirtim yok biraz başım ağrıyor o kadar inşllah negatiftir geçmemiştir test verdim bakalım ne çıkacak içimi rahatlatıyorsunuz böyle kan Sulandırıcı kullandınız mı peki
Ben Talip Gül e gidiyorum henüz doğumu fiyatı konuşmadık ama doğumu da orda düşünüyoruz bi aksilik olmazsa bakalım artık zaman ne gösterecek.Merhaba bende meraknettim sizi ama isminizi hatırlayamadım o yuzden bulamadım,sevindim simdi gorunce,cok gecmis olsun birdaha olmaz ins,bulantılar da cok sürmez inş.kontroller icin nereye gidiyorsun kismet olursa doğumu nerde düşünüyorsun,ben kızımda memorial Neval hanima gitmistim,bi fiyat araştırması yapıp ona gore karar verecegiz yine
Evet kullanıyordum, benimde tüp bebek, normalde bu hafta iğneleri bırakacaktık ama doktprum kovid geçirdiğin için 34. Haftaya kadar devam dediGerçekten mi normalde eşimde ağır geçirmiyorum onun 4. Günü grip gibi bile değil sanki nezle ateşi 37.7 olunca işe gitmeden bir test yaptırayım dedi yaptırdı öyle çıktı biz 4 gündür odalarımız ayrı yatıyorduk ne olmaz diye. 2 doz aşılıyım bende. şuan için hiç bir belirtim yok biraz başım ağrıyor o kadar inşllah negatiftir geçmemiştir test verdim bakalım ne çıkacak içimi rahatlatıyorsunuz böyle kan Sulandırıcı kullandınız mı peki
İşte ben Kan Sulandırıcı kullanmıyorum lekelenmem var düşük riskim olduğu için inşllah bir sıkıntı olmazEvet kullanıyordum, benimde tüp bebek, normalde bu hafta iğneleri bırakacaktık ama doktprum kovid geçirdiğin için 34. Haftaya kadar devam dedi
Ah canııım nasıl korkmuşsundur kim bilir benimde sürekli aklıma geliyo diğer rahim nereye kadar böyle gidicek diye. Benm de 2 gün önceye kadar sabah bulantı ve kusmam oluyordu şu an gün içinde de oluyor. Kendmi hamile değil de hasta gibi hissediyorum inşallah tadını çıkaracağımız günler gelir. Ben ilaçları kestim şu an kullanmıyorum birşey. İnşallah sağ salim sonunu görürüz. Vallahi hep stresliyimBerbat durumdayım geçen hafta kanamam oldu birden su gibi boşaldı çook çok korktuk. Çok şükür ki bebeğim de kese de iyiydi. Muhtemelen diğer rahim adet gördü diyor dro günden beridir lekelenmelerde bitti. Ama ben çok kötüyüm progestan ampül bitti haplara geçtik baş dönmesi kusmalar çok çok kötü. Sende durumlar nasıl?
Yaa artık bende kesmek istiyorum o ödemden oturamadığım günleri tercih ediyırum bu progestan hap berbat birşeymiş ben ödemlerimle mutluymuşum. Telefona bakamıyorum midem bulanıyor eşimden bile tiksiniyorum artık önceden sadece akşamları kusardım şimdi sabah akşam çıkarıyorum yok böyle birşey. Elbette bu günleri nasip eden Rabbime binlerce defa şükürler olsun çok aradık bu günleri ama inşallah rahat olup tadını çıkacağımız günlerde çabuk gelsinAh canııım nasıl korkmuşsundur kim bilir benimde sürekli aklıma geliyo diğer rahim nereye kadar böyle gidicek diye. Benm de 2 gün önceye kadar sabah bulantı ve kusmam oluyordu şu an gün içinde de oluyor. Kendmi hamile değil de hasta gibi hissediyorum inşallah tadını çıkaracağımız günler gelir. Ben ilaçları kestim şu an kullanmıyorum birşey. İnşallah sağ salim sonunu görürüz. Vallahi hep stresliyim
Bende kokulara çok hassasım asla yemek pişiremiyorum soğan sarımsak salçalı şeyler falan asla yiyemiyorum. Hayatta en sevdiğim şey parfumdür , parfüme falan bile tahammülüm yok sıcak klima midemi bulandırıyo bi gün önceki yemeği bi gün sonra yiyemiyorum. Allah beterinden korusun evet ama bnde zor geçiriyorum.Yaa artık bende kesmek istiyorum o ödemden oturamadığım günleri tercih ediyırum bu progestan hap berbat birşeymiş ben ödemlerimle mutluymuşum. Telefona bakamıyorum midem bulanıyor eşimden bile tiksiniyorum artık önceden sadece akşamları kusardım şimdi sabah akşam çıkarıyorum yok böyle birşey. Elbette bu günleri nasip eden Rabbime binlerce defa şükürler olsun çok aradık bu günleri ama inşallah rahat olup tadını çıkacağımız günlerde çabuk gelsin
Ayy çok tanıdık durumlar bunlarBende kokulara çok hassasım asla yemek pişiremiyorum soğan sarımsak salçalı şeyler falan asla yiyemiyorum. Hayatta en sevdiğim şey parfumdür , parfüme falan bile tahammülüm yok sıcak klima midemi bulandırıyo bi gün önceki yemeği bi gün sonra yiyemiyorum. Allah beterinden korusun evet ama bnde zor geçiriyorum.
Bana da öyle diyor ama hep temkinli doktorum çift rahim olduğu için riskin hep var diyor. Bense sürekli tedirginim aslındaAyy çok tanıdık durumlar bunlaramin Allah beterinden korusun. Senin dr ne diyor peki diğer rahim hakkında birşey dedi mi yada bebeğin olduğu rahim herşeyyolundadır inşallah. Benimki pek bir şey demedi her şey iyi diyor
Benimki de işe gitmek yok unut diyor işi rapor da sıkıntı bizde bakalım artkBana da öyle diyor ama hep temkinli doktorum çift rahim olduğu için riskin hep var diyor. Bense sürekli tedirginim aslında
Kızlar çok kötü birşey oldu eşim covid çıktı 3 gündür şikayetleri devam ediyordu çok hafif olunca covid sanmadık işe gitmeden ne olur nenolmaz test vereyim dedi pozitif büyük ihtimalle banada geçmiştir bebeğe birşey olur mu ya acayip korkuyorum şuan
Canım benim negatif çıktı anneme geçtim eşim evde tek kalıyor bende de bir belirti çıkmadı çok şükürKovid geçirenler ya da temaslılar durum nedir bnde temaslıyım iş arkadaşımdan cuma günü geçen hafta griptim etkileri devam ediyor durumu anlayamadım da salı test vericem bakalım
Stresli bekleyiş resmen
Canim anlamadığım icin birsey diyemiycem,doktora nezamn gostereceksinKızlar ikili test sonucum çıktı ama bu şekilde yazıyor hiç birşey anlamadım
Bizim ilk ultrason fotoğraflarımız çok benzerdi hatırlarsan. İkimizin de erkek görünüyordu. Ben fetal dna yaptırdım. Bebeğimizin cinsiyeti erkekmişKızlar ben 10. Hafta fotoğrafımı burada nub teorisi olan bir yere yükledim. kız gibi ama en iyi 11 12 13 . Haftalar yazdı Kardelen senin cinsiyet belli sende orada paylaşsana bi bakalım tutacak mı