Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canım benimde 1.7 çıktı ense kalınlığı 2,5 zaten sınırmış. Bizimkiler kalın enseli olacak sanırım iki testi verdim sonuç çıkmış ama doktor orada yok gidemedim raporu almaya
Aynen öyle dedi canım 3ün altı iyi 2,5 altı daha iyi dedi bakalım kanlarda da riskimiz düşük çıkar inşallah
Kızlar iki sorum olacak doğumu normal mi tüp bebek mi düşünüyorsunuz birde alışverişe başladınız mı ben ufak tefek internetten sipariş vermeye başladım dayanamıyorum ki
ben alışverişe başlamadım nedense cinsiyeti belli olsun öyle ilk bişey alacağım diye bi sınır koymuştum kendime o da bugün de görünmedi ben doğum olarak sezeryan düşünüyorum direkt , normal doğuramamaktan korkuyorum açıkçası adı üstünde normali bu aslında ama doğurabilene saygım sonsuz

Kızlar iki sorum olacak doğumu normal mi tüp bebek mi düşünüyorsunuz birde alışverişe başladınız mı ben ufak tefek internetten sipariş vermeye başladım dayanamıyorum ki
Normal düşünüyoruz canım doktorumda bormal doğum öneriyo son ana kadar bi sıkıntı olmazsa öyle olucak inşallah.bende 6aylık olana kadar almıycam dedim ama dün dayamayıp iki tulum siparişi verdim

Valla almadım desem yalan olur ikiz oldukları için doktorum 7.aya kadar herşeyin hazır olsuun ikiz bebekler beklemiyolar dedi ayrıca son aylarda oturduğun yerden kalkamazsın diyolar çevremdekiler zaten bi anda hepsini alıyım bekliyim desem alamam herşey çok pahalı malesef.. bikaç bişey aldım ortak renklerde bime gelen ana kucağıyla küvet aldım bide puset örtüsü ve puset minderi aldım bikaç tanede şu yazılı zıbınlardan almış kız kardeşim o kadar Sağlıkla gelsinler inşallah

Bende bende. Üç beş üç beş siparişlere başladım. Ama böyle kamera yada nebileyim büyük şeyler için 5. Ayı bekliyorum benim cinsiyette belli olduğu için dayanamadım aldım Bugün ilk tulumlarım geldi benim ki kız ama. Ben pembe rengi çok sevmediğim için. Gri sütlü kahve tonları alıyorum hep bu arada bende normal isteri. Ama çokta cesaretim yok sezaryen derse doktor hiç itiraz etmem sanırım birde benim doğum günüm 15 Temmuz 40 hafta temmuzjn sonunda doluyor belki seza olursa 15 temmuza denk getirtirim

Eklentiler

• 26B158B7-2874-4903-88BA-F1CFDFDE0EAE.jpeg
    181,8 KB · Görüntüleme: 32
Çok güzeller canım sağlıkla giymek nasip nasip olsun inşallah bende kahve tonlarını çok beğeniyorum hep öyle bakıyorum bizimde ultrasonda temmuzun sonu gözüküyo nasipse ağustos ayında hepimizin bebeişi kucağımızda olucak inşallah

Yaa çok tatlılar , güzel günlerde giymesi nasip olsun inşallah en eğlenceli aşama alışveriş aşaması olacak gibi geliyor bana da ben de bişey almadım ama sürekli en iyi bebek arabası hangisi, oto koltuğu , anne yanı beşik hangisi bunları araştırıyorum yakında bunları da tartışırız inşallah hep birlikte

Ay hadi inşllah tek derdimiz bunlar olsun artık

Artik bizimde normal bi gebelik ilerleyen dönemlerde tehlike olmadığı sürece normal dogumu bekletiyorlar,ben bekledim ama benim rahim ağzında polipler görülmüştü o vakit parca alınıp araştırılamayacagi icin dogum esnasinda bebege geçebiliyormuş nefes borusuna diye anlatmıştı doktor mecbur sezeryan oldum buda oyle olacak,Sizinde hangisi kolaylıkla olursa oyle atlatırsınız inş

Hpv vardı sanırım. Genital siğil. O zaman sezaryene yönlendiriliyor. Ama imza karşılığında normal doğum oluyormuş.

Merhabalar bnde işim çok yoğun olduğu İçin okuyabiliyorum sadece 2 3 günde bir.
Bnm de randevum 2 sinde inşallah cinsiyeti öğrenebiliriz.
Bnde ateş ölçer aldım ilk bize de gerekli olur diye
Annem de indirimden hastane çıkışı almış battaniyeler örülmeye başladı bile
Umarım sağlıkla alırız kucaklarımıza
Bnm çok bir fikrim yok doktorum ikili testten fln bahsetmedi perintolog görücek önce sonra bnde bakıcam demişti bu randevu İçin

Alışveriş basladı mı bitmez artık,guzel telâşlar kolaylıkla olsun

Aynen ismini getirememiştim hpv,ozamn hic bilgim yoktu korkudan hemen tamm dedim sezeryana
Aynı durumu maalesef ben de yaşıyorum. İlaç kullandığım dönemde çıktılar. Ben de dua ediyorum geçsinler diye. benim üst kısımda ve dudakta var. 5-6 tane. Rahim ağzında yok ama yine de tehlikeli denildi. Smear testim temiz geldi ama yüne de kaç aydır resmen uykularım kaçıyor.

Benim tüp bebek için gittiğim doktorum ikili testi istemedi çünkü pgt yaptırmıştık embriyoya, bu en üst testmiş.
Muhakkak iyi bir perinatolog ile bir kez görüş dedi ve Fehmi Yazıcıoğluna gitmemi istedi. Ben de randevu aldım, şuan 13+5 teyim; 21. Haftaya 19 mart’a aldım. 750 tl imiş.
Bir çok özel hastanaye sordum medicalparklar 750 tl ama diğer proflar hep 3000 yl falan.
Benim doktorum ota jinemed hastanesinde idi ve bu beye çok güveniyorum dediği için gideceğim.

Benim cinsiyet için net konuşmadı doktor; büyük ihtimalle kız ama bekleyelim dedi.
Kıyafet falan almadım ama alacaklarımı seçtim.
Bir tık pahalı ama Next Baby markası var; charters falan yanında hiç bir şey. Aşırı kaliteli, eskimiyor pamuklanmıyor ütü istemiyor falan aşırı güzel. Yeğenime hep onu aldık. 3lü tulum setleri en son 370 tl idi.
Biz instagramdan @pikolababykids sayfasından alıyoruz, trendyolda falan daha pahalı çünkü.
Modeller hep seçtim, komple tulum alıcam alt üst zor oluyordu. Yaz için de kısa şortlu tulumlarını alıcam yine aynı markanın, temmuzda doğar sanırım, normak uzun seyler giydirmeyi düşünmüyorum.
Bir yandan da oda için bakıyorum. İlk korbell aldım

Bu işlerde doktoruna güveniyorsan birde kafa rahatlığı olması için icin nasıl rahat ediyorsa,Allahın izni ile guzel sonuçlar olacak

Kalbini ferah tut simdiden sıkıntı yapma,benim 38. Haftada belli olmuştu normal dogum için muayene edecegi zaman gormustu doktorum, seninde o haftada birsey görülmezse tekrardan sende hazır hissedersen gönlüne göre olur inş

gulumsebebek nerdesin umarım hersey yolundadır canım,bi kac gundur göremedim
Annemdeydim bi kaç gündür taşınma telaşı vardı bi işe yaramıyorum iş yaptırmıyorlar ama aklım kalıyor gelmezsemde
Pazartesi Ege üniversitesine gittim devlette kaydım olsun diye diğer gittiğin hastanede doğum yokmuş pandemiden. Baya kan idrar idrar kültür testi filan istedi doktor hepsini yaptırdım aynı zamanda kendi doktoruma da göstercem sonuçları 4 şubatta kontrol nasipse. Birde tansiyon problemi çıktı ya bende kardiyolojiye yönlendirdi ordan yazı istedi bide oraya gitcem Fetal DNA sonucum da çıkmadı daha çatlıcam artık meraktan bende de durum böyle gidiyor valla canım

İnşallah arkadaşım. Doktor şimdilik bir sorun yok dedi ama umarım doğuma kadar geçerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…