- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.721
Bunu bi orantıya göre tekrar hesaplıyolarmış. canım bildiğim kadarıyla analiz tamamlanmış ama raporlanmamış. Raporladıklarında riskin altındadır filan yazmaları lazımKızlar ikili test sonucum çıktı ama bu şekilde yazıyor hiç birşey anlamadım
Bende hiç anlamıyorum canım bu sonuölardan doktorunu ara bence bi.bizede haber ver mutlakaKızlar ikili test sonucum çıktı ama bu şekilde yazıyor hiç birşey anlamadım
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun oğluşumuzBizim ilk ultrason fotoğraflarımız çok benzerdi hatırlarsan. İkimizin de erkek görünüyordu. Ben fetal dna yaptırdım. Bebeğimizin cinsiyeti erkekmiş
Yani yarın gitmeyi planlıyorum önce bir bakacağım doktor oradamı yarın diyeCanim anlamadığım icin birsey diyemiycem,doktora nezamn gostereceksin
Ayyy evet demek ki ultrason kağıtları her zaman doğru olmuyor Çin takvimi sana kız bana erkek diyordu benim kız senin erkekBizim ilk ultrason fotoğraflarımız çok benzerdi hatırlarsan. İkimizin de erkek görünüyordu. Ben fetal dna yaptırdım. Bebeğimizin cinsiyeti erkekmiş
Bunu kendi doktorum yapmadı ya devletteki mecbur tuttu o yaptı kendi doktoruma yaptırmayacağım demiştimBende hiç anlamıyorum canım bu sonuölardan doktorunu ara bence bi.bizede haber ver mutlaka
aminHadi hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun oğluşumuz
Aslında bende tüm teoriler tuttu. Çin takvimi de erkek diyordu. Sadece kesenin şekli yuvarlaktı.Yani yarın gitmeyi planlıyorum önce bir bakacağım doktor oradamı yarın diye
Ayyy evet demek ki ultrason kağıtları her zaman doğru olmuyor Çin takvimi sana kız bana erkek diyordu benim kız senin erkekçıktı hayırlı olsun hayırlısı ile kucağına al inşllah canım benim
Bunu kendi doktorum yapmadı ya devletteki mecbur tuttu o yaptı kendi doktoruma yaptırmayacağım demiştim
AA doğru doğru senin erkekti hayırlısı olsun ilk olduğu için kızı erkeği farketmiyorAslında bende tüm teoriler tuttu. Çin takvimi de erkek diyordu. Sadece kesenin şekli yuvarlaktı.
Hayırlısı olsun. Bizim gönlümüzden kız geçiyordu ama ilk bebek sonuçta. Sağlıklı olsunlar da
Sağlıkla doğsunlar inşallah
Sağlıkla doğsun inşallahKızlar iyi aksamlar bugun kontrolümüz vardı,hersey yolunda suan icin cok şükür,kısmet olursa cinsiyeti erkek kesin dedi.Benimde ramiz teorisi haric hepsinde erkek çıkmıştı ama ben Tup bebek olduğu icin tutacağını düşünmüyordum.Secerek yapılıyor ya oyuzden ne seçildi hangisi tuttu gibi,sağlıkla ilerler inş
Aynen. Sağlıklı olsunlar da. Dediğin gibi kızı erkeği farketmiyorAA doğru doğru senin erkekti hayırlısı olsun ilk olduğu için kızı erkeği farketmiyor
Oh maşllah sayfanın tek prensesi benim ki galiba herkesinki prensKızlar iyi aksamlar bugun kontrolümüz vardı,hersey yolunda suan icin cok şükür,kısmet olursa cinsiyeti erkek kesin dedi.Benimde ramiz teorisi haric hepsinde erkek çıkmıştı ama ben Tup bebek olduğu icin tutacağını düşünmüyordum.Secerek yapılıyor ya oyuzden ne seçildi hangisi tuttu gibi,sağlıkla ilerler inş
Bu yıl erkek yılı herhalde. Çevremde de kız bebeğe hamile olan yok. Bu senenin kızları çok şanslı.Oh maşllah sayfanın tek prensesi benim ki galiba herkesinki prens
Masallah minik kuşlaraMerhaba uzun zamandır giremiyoduum kızlar herkes iyi inşallah bi sıkıntınız yokturcumArtesi doktora gitmiştim kontrole ikizlerin biri diğerinde iki gün geriydi ama bi sıkıntıları yok tüp bebekte normal dedi şuan ikisinide kıza benzetti 11+4 bitanesi 11+2 bitanesiydi 3hafta sonra gidixem netleşir heralde Allah önce sağlıklı versinde kızı erkeği farketmiyo tabi. İkili tarama testi ikizlere önermiyo doktorum bn de zaten istemediği söyledim Allah nasıl nasip ederse gelişimleri güzel dedi ense kalınlıkları 1.2 ağzı gözü burnu hepsi görünüyodu
Evet canim ben ilk çocukta üniversite hastanesinde yaptırmıştım iyi bakmışlardı memnun kaldım,yine oraya gitmeyi düşünüyorum randevuda sorun olmazsa,degilse ozelde bir dok varmış sadece bu konuda ona gidecegim.senin ne kadarlık oldu ne yapmayı düşünüyorsunMerhaba, doktorlarınız 20. Haftadaki detaylı ultrason için öneride bulundu mu?
ah canım çok sevindim Oh kız sayımızda artmaya başlıyor deseneMerhaba uzun zamandır giremiyoduum kızlar herkes iyi inşallah bi sıkıntınız yokturcumArtesi doktora gitmiştim kontrole ikizlerin biri diğerinde iki gün geriydi ama bi sıkıntıları yok tüp bebekte normal dedi şuan ikisinide kıza benzetti 11+4 bitanesi 11+2 bitanesiydi 3hafta sonra gidixem netleşir heralde Allah önce sağlıklı versinde kızı erkeği farketmiyo tabi. İkili tarama testi ikizlere önermiyo doktorum bn de zaten istemediği söyledim Allah nasıl nasip ederse gelişimleri güzel dedi ense kalınlıkları 1.2 ağzı gözü burnu hepsi görünüyodu
Canım ben aynı zamanda devlet hastanesine de gidiyorum anasağlığı merkezine bana 22. Haftam 4 nisan için detaylı randevusu verdi doktor özelde 950 lira olduğunu söyledilerMerhaba, doktorlarınız 20. Haftadaki detaylı ultrason için öneride bulundu mu?
Canım benimde 1.7 çıktı ense kalınlığı 2,5 zaten sınırmış. Bizimkiler kalın enseli olacak sanırımMerhaba kızlar ben de uzun zamandır yazamadım , ama mesajları okuyorum arada pozitif sayımızın fazla olmasına çok seviniyorum; olmayanlara en kısa zamanda hayırlı sonuçlar İçin dua ediyorum. Ben de bugün 12 haftayım ikili test için gittim ; ense kalınlığı 1,89mm çıktı fena değil dedi kan sonuçlarım da çıksın tam sonuç haftaya belli olacak. Ben fetal DNA testi de yaptırmak istiyorum zaten ama onun İçin ikili test sonucunu bekleyelim dedi doktorum. Cinsiyet göremedi hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da
Valla ben normal olsun çok istiyorum. Son ana kadar da direneceğim ama bebek nasıl gelmek isterse öyle gelecek.Kızlar iki sorum olacak doğumu normal mi tüp bebek mi düşünüyorsunuz birde alışverişe başladınız mı ben ufak tefek internetten sipariş vermeye başladım dayanamıyorum ki