Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canim anlamadığım icin birsey diyemiycem,doktora nezamn gostereceksin
Yani yarın gitmeyi planlıyorum önce bir bakacağım doktor oradamı yarın diye
Bizim ilk ultrason fotoğraflarımız çok benzerdi hatırlarsan. İkimizin de erkek görünüyordu. Ben fetal dna yaptırdım. Bebeğimizin cinsiyeti erkekmiş
Ayyy evet demek ki ultrason kağıtları her zaman doğru olmuyor Çin takvimi sana kız bana erkek diyordu benim kız senin erkek çıktı hayırlı olsun hayırlısı ile kucağına al inşllah canım benim
Bende hiç anlamıyorum canım bu sonuölardan doktorunu ara bence bi.bizede haber ver mutlaka
Bunu kendi doktorum yapmadı ya devletteki mecbur tuttu o yaptı kendi doktoruma yaptırmayacağım demiştim

Aslında bende tüm teoriler tuttu. Çin takvimi de erkek diyordu. Sadece kesenin şekli yuvarlaktı.

Hayırlısı olsun. Bizim gönlümüzden kız geçiyordu ama ilk bebek sonuçta. Sağlıklı olsunlar da

Sağlıkla doğsunlar inşallah

AA doğru doğru senin erkekti hayırlısı olsun ilk olduğu için kızı erkeği farketmiyor

Sağlıkla doğsun inşallah

Oh maşllah sayfanın tek prensesi benim ki galiba herkesinki prens

Merhaba uzun zamandır giremiyoduum kızlar herkes iyi inşallah bi sıkıntınız yoktur cumArtesi doktora gitmiştim kontrole ikizlerin biri diğerinde iki gün geriydi ama bi sıkıntıları yok tüp bebekte normal dedi şuan ikisinide kıza benzetti 11+4 bitanesi 11+2 bitanesiydi 3hafta sonra gidixem netleşir heralde Allah önce sağlıklı versinde kızı erkeği farketmiyo tabi. İkili tarama testi ikizlere önermiyo doktorum bn de zaten istemediği söyledim Allah nasıl nasip ederse gelişimleri güzel dedi ense kalınlıkları 1.2 ağzı gözü burnu hepsi görünüyodu

Merhaba kızlar ben de uzun zamandır yazamadım , ama mesajları okuyorum arada pozitif sayımızın fazla olmasına çok seviniyorum; olmayanlara en kısa zamanda hayırlı sonuçlar İçin dua ediyorum. Ben de bugün 12 haftayım ikili test için gittim ; ense kalınlığı 1,89mm çıktı fena değil dedi kan sonuçlarım da çıksın tam sonuç haftaya belli olacak. Ben fetal DNA testi de yaptırmak istiyorum zaten ama onun İçin ikili test sonucunu bekleyelim dedi doktorum. Cinsiyet göremedi hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da

Masallah minik kuşlara

Merhaba, doktorlarınız 20. Haftadaki detaylı ultrason için öneride bulundu mu?
Evet canim ben ilk çocukta üniversite hastanesinde yaptırmıştım iyi bakmışlardı memnun kaldım,yine oraya gitmeyi düşünüyorum randevuda sorun olmazsa,degilse ozelde bir dok varmış sadece bu konuda ona gidecegim.senin ne kadarlık oldu ne yapmayı düşünüyorsun

ah canım çok sevindim Oh kız sayımızda artmaya başlıyor desene
Merhaba, doktorlarınız 20. Haftadaki detaylı ultrason için öneride bulundu mu?
Canım ben aynı zamanda devlet hastanesine de gidiyorum anasağlığı merkezine bana 22. Haftam 4 nisan için detaylı randevusu verdi doktor özelde 950 lira olduğunu söylediler
Canım benimde 1.7 çıktı ense kalınlığı 2,5 zaten sınırmış. Bizimkiler kalın enseli olacak sanırım iki testi verdim sonuç çıkmış ama doktor orada yok gidemedim raporu almaya

Kızlar iki sorum olacak doğumu normal mi tüp bebek mi düşünüyorsunuz birde alışverişe başladınız mı ben ufak tefek internetten sipariş vermeye başladım dayanamıyorum ki
Valla ben normal olsun çok istiyorum. Son ana kadar da direneceğim ama bebek nasıl gelmek isterse öyle gelecek.

Ben henüz bir şey almadım. Nisan Mayıs gibi almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…