- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.661
Çok şükür canım bidaha hiç gelmez inşallahkızlar merhaba dün yazamadım çok şükür birdaha gelmedi devam etmedi psikolojikte olabilir ama bebeğin plesentası gayet güzel konumlanmış demişti doktor. Doktor sürmeli olarak kılcal damar çstlaması olarak adlandırıyor yanla bazı kişilere erahim içinde kanama alanı oluştururken bende sirke olarak akıyor kan birkmiyor orada sanırım yalnız doktor demişti yüklü miktarda progesteron kullanıyoruz birden kesince illa ki olabilecek tan etki diye bellide bunu bildiğimden psikolojik olarak ta olmuş olabilir herşet allahtan bekliyoruz cuma kontrolüm var zaten
Amin canım arkadaşımda benim . Gibi ara ara lekelenmişti bugün bebeğin eşinin aşağıda olduğu nu Öğrenmiş cuma bende soracağım bakalım plesentanın konumunuÇok şükür canım bidaha hiç gelmez inşallah
Allah’ın izniyle inşallah öyle bişey yoktur kılcal damar kaynaklıdırAmin canım arkadaşımda benim . Gibi ara ara lekelenmişti bugün bebeğin eşinin aşağıda olduğu nu Öğrenmiş cuma bende soracağım bakalım plesentanın konumunu
Merhaba canım inşllah hayırlı sonuçlar alırsın bu doğal silkulasyonda transfer yapacak sana büyük ihtimalle şöyle oluyor. Varsa yumurtan bunu çatlatıp Doğal gebelik olmasını da sağlamak amacı transfer yapılıyor yanında birde doğal gebelik te olabiliyor. Bazı doktorlar bunu uyguluyor neye göre yapılıyor bilmiyorum ama bu yöntemin adı doğal silkulasyon diye geçiyorMerhabalar Hanımlar birşey sorabilir miyim?
27-28 ocakta dondurulmuş transfer olacağım. cumartesi günü doktor kontorlüm var. Rahim kalınlığına bakacak.. Cumartesi günü geldiğinde çatlatma iğnesi vereceğini belirtti. Yani transferden 1 hafta önce.. Araştırdım transferden önce olan yok galiba... Yaptıran var mıdır? Neden yaptırıyoruz? Daha az ilaç kullanmayı mı sağlıyor?
Bende progestanın10.haftada bırakmıştım ama ozmanlar zaten midem bulanıyodu ekstra bulantı oldumu bilmiyorum.kasık ağrım oluyodu ama bu ağrılar zaten 9ay boyunca ara ara olucakmışKızlar burada soran arkadaşlar olmuştu Protestan kesince kasık ağrısı oluyor mu diye biliyorsunuz biz geçen hafta geçtik ilk defa salı günü olmadım iğnemi o gün pembe leke gelmişti şükür bir daha gelmedi kahve şeklinde. Az az devam ediyor ama o artık korkutmuyor. Bu arada evet ilaç dozunu düşürünce ya da kesince kasıK ağrısı yapıyormuş bizzat yaşadım birde hareket ettiğinde bebek içimde birşey kayıyor gibi olup midem bulanıyor ve kasıklarım batıyor resmen böyle birşey yaşayan var mı
Yarın kontrolüm var artık 12 haftalık oldu bakalım nasıl görünecekBende progestanın10.haftada bırakmıştım ama ozmanlar zaten midem bulanıyodu ekstra bulantı oldumu bilmiyorum.kasık ağrım oluyodu ama bu ağrılar zaten 9ay boyunca ara ara olucakmış
Aa doğal siklüs dedikleri bu mu? Öyle ise çok ilaç kullanmayacak mıyım? Salı günü rahim kalınlığım 7.2 ydi. Gelişen 1 yumurta vardı galiba..Merhaba canım inşllah hayırlı sonuçlar alırsın bu doğal silkulasyonda transfer yapacak sana büyük ihtimalle şöyle oluyor. Varsa yumurtan bunu çatlatıp Doğal gebelik olmasını da sağlamak amacı transfer yapılıyor yanında birde doğal gebelik te olabiliyor. Bazı doktorlar bunu uyguluyor neye göre yapılıyor bilmiyorum ama bu yöntemin adı doğal silkulasyon diye geçiyor
Büyük ihtimalle çünkü bu yöntem uygulayanlara çatlatma iğnesi yapıldıAa doğal siklüs dedikleri bu mu? Öyle ise çok ilaç kullanmayacak mıyım? Salı günü rahim kalınlığım 7.2 ydi. Gelişen 1 yumurta vardı galiba..
Teşekkür ederim.. İçim çok rahatladıBüyük ihtimalle çünkü bu yöntem uygulayanlara çatlatma iğnesi yapıldı
Evet benim de öyle oldu. Doğal siklusta transfer yapacak doktorunuz. Çatlatma iğnesi kullanmasının nedeni yumurtanın çatladığı tarihi bilerek transfer gününü belirlemek. Çatlamadan sonra 5-7 gün içinde planlanıyor transfer. İçiniz rahat olsunMerhabalar Hanımlar birşey sorabilir miyim?
27-28 ocakta dondurulmuş transfer olacağım. cumartesi günü doktor kontorlüm var. Rahim kalınlığına bakacak.. Cumartesi günü geldiğinde çatlatma iğnesi vereceğini belirtti. Yani transferden 1 hafta önce.. Araştırdım transferden önce olan yok galiba... Yaptıran var mıdır? Neden yaptırıyoruz? Daha az ilaç kullanmayı mı sağlıyor?
Tamamdr çok teşekkür ederimEvet benim de öyle oldu. Doğal siklusta transfer yapacak doktorunuz. Çatlatma iğnesi kullanmasının nedeni yumurtanın çatladığı tarihi bilerek transfer gününü belirlemek. Çatlamadan sonra 5-7 gün içinde planlanıyor transfer. İçiniz rahat olsun
Maşallah canım çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah haftaya bizim kontrolümüzBugün kontrolüm vardı çok şükür herşeyi iyi çıktı 1.7 çıktı ense kalınlığı gayet iyi dedi kafama kemikleri mesanesi midedi burun kemiği Alt üst damakları ve alt üst uzuvları hepsi güzel dedi yineledi kızımızın olacağınıherşeyi gayet iyi çıktı bu defa son adet tarihimle uyumlu çıktı 12+2
Beni birdaha 16. Haftada çağırdı 1 ay gitmeyeceğğimMaşallah canım çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah haftaya bizim kontrolümüz
Ay evet ya artık ayda bir çağırıyolar bende bir ay üstüne gidicem ama son bir hafta geçmiyo resmenBeni birdaha 16. Haftada çağırdı 1 ay gitmeyeceğğim
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alıp sağlıkla kucağına alırsın. Cumartesi günü çatlatma iğnesini versede hemen aynı gün vurulmanı söylemeyebilir yani son kontrolün diye belki ogün iğneyi verir ama vuracağın günü saati söyler o gün vurursunMerhabalar Hanımlar birşey sorabilir miyim?
Hayırlı olsun canım yazdın mı naptın diye bakmaya girdim aslındaBugün kontrolüm vardı çok şükür herşeyi iyi çıktı 1.7 çıktı ense kalınlığı gayet iyi dedi kafama kemikleri mesanesi midedi burun kemiği Alt üst damakları ve alt üst uzuvları hepsi güzel dedi yineledi kızımızın olacağınıherşeyi gayet iyi çıktı bu defa son adet tarihimle uyumlu çıktı 12+2