Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

kızlar merhaba dün yazamadım çok şükür birdaha gelmedi devam etmedi psikolojikte olabilir ama bebeğin plesentası gayet güzel konumlanmış demişti doktor. Doktor sürmeli olarak kılcal damar çstlaması olarak adlandırıyor yanla bazı kişilere erahim içinde kanama alanı oluştururken bende sirke olarak akıyor kan birkmiyor orada sanırım yalnız doktor demişti yüklü miktarda progesteron kullanıyoruz birden kesince illa ki olabilecek tan etki diye bellide bunu bildiğimden psikolojik olarak ta olmuş olabilir herşet allahtan bekliyoruz cuma kontrolüm var zaten

Çok şükür canım bidaha hiç gelmez inşallah

Merhabalar Hanımlar birşey sorabilir miyim?
27-28 ocakta dondurulmuş transfer olacağım. cumartesi günü doktor kontorlüm var. Rahim kalınlığına bakacak.. Cumartesi günü geldiğinde çatlatma iğnesi vereceğini belirtti. Yani transferden 1 hafta önce.. Araştırdım transferden önce olan yok galiba... Yaptıran var mıdır? Neden yaptırıyoruz? Daha az ilaç kullanmayı mı sağlıyor?

Merhaba canım inşllah hayırlı sonuçlar alırsın bu doğal silkulasyonda transfer yapacak sana büyük ihtimalle şöyle oluyor. Varsa yumurtan bunu çatlatıp Doğal gebelik olmasını da sağlamak amacı transfer yapılıyor yanında birde doğal gebelik te olabiliyor. Bazı doktorlar bunu uyguluyor neye göre yapılıyor bilmiyorum ama bu yöntemin adı doğal silkulasyon diye geçiyor

Kızlar burada soran arkadaşlar olmuştu Protestan kesince kasık ağrısı oluyor mu diye biliyorsunuz biz geçen hafta geçtik ilk defa salı günü olmadım iğnemi o gün pembe leke gelmişti şükür bir daha gelmedi kahve şeklinde. Az az devam ediyor ama o artık korkutmuyor. Bu arada evet ilaç dozunu düşürünce ya da kesince kasıK ağrısı yapıyormuş bizzat yaşadım birde hareket ettiğinde bebek içimde birşey kayıyor gibi olup midem bulanıyor ve kasıklarım batıyor resmen böyle birşey yaşayan var mı

Bende progestanın10.haftada bırakmıştım ama ozmanlar zaten midem bulanıyodu ekstra bulantı oldumu bilmiyorum.kasık ağrım oluyodu ama bu ağrılar zaten 9ay boyunca ara ara olucakmış

Bende progestanın10.haftada bırakmıştım ama ozmanlar zaten midem bulanıyodu ekstra bulantı oldumu bilmiyorum.kasık ağrım oluyodu ama bu ağrılar zaten 9ay boyunca ara ara olucakmış
Yarın kontrolüm var artık 12 haftalık oldu bakalım nasıl görünecek Çok heyecanlıyım. Yarınki ücretli muayene yarından sonra 10 gün ücretsiz kontrolüm var sizce 10. Güne yine gideyim mi boşa gitmesin ücretsiz muayene

Aa doğal siklüs dedikleri bu mu? Öyle ise çok ilaç kullanmayacak mıyım? Salı günü rahim kalınlığım 7.2 ydi. Gelişen 1 yumurta vardı galiba..

Evet benim de öyle oldu. Doğal siklusta transfer yapacak doktorunuz. Çatlatma iğnesi kullanmasının nedeni yumurtanın çatladığı tarihi bilerek transfer gününü belirlemek. Çatlamadan sonra 5-7 gün içinde planlanıyor transfer. İçiniz rahat olsun

Tamamdr çok teşekkür ederim Bende bilmediğim için endişelendim
Cumartesi iğne haftaya cuma transfer dedi.. Sizin dediğiniz gibi olacak..

Bugün kontrolüm vardı çok şükür herşeyi iyi çıktı 1.7 çıktı ense kalınlığı gayet iyi dedi kafama kemikleri mesanesi midedi burun kemiği Alt üst damakları ve alt üst uzuvları hepsi güzel dedi yineledi kızımızın olacağını herşeyi gayet iyi çıktı bu defa son adet tarihimle uyumlu çıktı 12+2

Maşallah canım çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah haftaya bizim kontrolümüz

Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alıp sağlıkla kucağına alırsın. Cumartesi günü çatlatma iğnesini versede hemen aynı gün vurulmanı söylemeyebilir yani son kontrolün diye belki ogün iğneyi verir ama vuracağın günü saati söyler o gün vurursun

Hayırlı olsun canım yazdın mı naptın diye bakmaya girdim aslında çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna plasentayı da sordun mu lekelenme sebebini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…