- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.681
Aa öyle mi? Yarın gittiğimde net öğreneyim durumu o zaman..Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alıp sağlıkla kucağına alırsın. Cumartesi günü çatlatma iğnesini versede hemen aynı gün vurulmanı söylemeyebilir yani son kontrolün diye belki ogün iğneyi verir ama vuracağın günü saati söyler o gün vurursun
Yani bende öyle yapmıştı gün tarih saat verdi o gün yaptım iğneyi yarın daha net aydınlatır doktorun ama inşallah doğal siklusta yapacaktır hakkında hayırlısı olsunAa öyle mi? Yarın gittiğimde net öğreneyim durumu o zaman..
Cok sukur sağlıkla gelsin inşBugün kontrolüm vardı çok şükür herşeyi iyi çıktı 1.7 çıktı ense kalınlığı gayet iyi dedi kafama kemikleri mesanesi midedi burun kemiği Alt üst damakları ve alt üst uzuvları hepsi güzel dedi yineledi kızımızın olacağınıherşeyi gayet iyi çıktı bu defa son adet tarihimle uyumlu çıktı 12+2
Merhaba Canım bir şey sorucam sana kalp atışını duydugunda hangi ilaçlarını kesti bende bugün kalp atışını duydum tüp bebek doktorum estreofem progestan proluton için 10.haftaya kadar enox ise 12.haftaya kadar demişti şimdiki doktor progestan iğne ve prolutonu kaldırdı progestan fitil yazdı 1x3 olarak estrofemi direk kes dedi.Estrofemi kalp atışı duyulur duyulmaz kesti. Fitile şuan devam ediyorum benimde pruluton iğneyi kesti puanlık bir sıkıntı yaşamadım normalde iğne günü bugün ama vurulmadım cuma günü de fitili de kesecek sanırım
Canım kaç günde sonuç aldın acaba?Bende kac kez girip baktım ☺hepimizin siradaki heycanı,ben tahmin ediyorum artik kendimi ama birde dok ağzından duyunca kesinleşecek
Canım kalp atışını duyar duymaz estofemi kesti ben ek olarak birde litunus fitil kullanıyordum ona halen devam ediyorum 5. Haftamda kanamam oldu 5. Haftada prulutona başlamıştım haftada 1 prulutonu 11. Haftamda kesti doktor litunus fitile halen devam ediyorumMerhaba Canım bir şey sorucam sana kalp atışını duydugunda hangi ilaçlarını kesti bende bugün kalp atışını duydum tüp bebek doktorum estreofem progestan proluton için 10.haftaya kadar enox ise 12.haftaya kadar demişti şimdiki doktor progestan iğne ve prolutonu kaldırdı progestan fitil yazdı 1x3 olarak estrofemi direk kes dedi.
enoxa devam aklım karıştı görünce sormak istedim.
Teşekkürler canımCok sukur sağlıkla gelsin inş
Sordum canım plaesantanın konumunda sorun yok dedi fitile devama dediğim 4. Aya kadar 4. Ayda kontrol var bakalım ne olacakHayırlı olsun canım yazdın mı naptın diye bakmaya girdim aslındaçok sevindim herşeyin yolunda olduğuna plasentayı da sordun mu lekelenme sebebini
Canim soruyu anlamadım,hangi sonuç icin sordun,seninde hayırlı olsun bebesin saglik huzurla geçsin hamileliğinCanım kaç günde sonuç aldın acaba?
Yani arkadaşım nedesem ne yazsam şaştım,eşine gecmis olsun ve sen ve bebsimizde bu durumu en zararsız sekilde atlatırsın inş bizi haberdar et doktorun ne diyecekKızlar çok kötü birşey oldu eşim covid çıktı 3 gündür şikayetleri devam ediyordu çok hafif olunca covid sanmadık işe gitmeden ne olur nenolmaz test vereyim dedi pozitif büyük ihtimalle banada geçmiştir bebeğe birşey olur mu ya acayip korkuyorum şuan
Canim soruyu anlamadım,hangi sonuç icin sordun,seninde hayırlı olsun bebesin saglik huzurla geçsin hamileliğin
Sabah test vermeye gideceğim test verdikten sonra doktora söyleyeceğim ama aşılarım yapılı benim ve covid geçirdim daha öncede sanırı. Hafif atlatacağım varsa bileYani arkadaşım nedesem ne yazsam şaştım,eşine gecmis olsun ve sen ve bebsimizde bu durumu en zararsız sekilde atlatırsın inş bizi haberdar et doktorun ne diyecek
Ben o testleri yaptırmadım.ilk kizimda da simdi ki hamileligimde de,sadece 21. Haftada ayrıntılı ultrasyona girdim.Zaten zor bulmustum kızımı hamileligim cok stresli gecti ne durumda yasiyor mu...gibi hep sorular vardı kafamda birde testleri yaptırıp ufakta olsa bi ihtimal şurasında bu var gibi sözünü duymak benim gibi kafayı takan birine zor geçirecektim bu dönemi o yüzden yaptırmadım.Teşekkür ederim canım amiin seninde inşallah nifty testini sordum kuzum
Canım Temmuz annelerinde bi kaç kişi de covid geçirdi baya da ağır geçirmişler onlar ama bebeklere şükür bişey olmadı. Kan sulandırıcı kullanıyomuydun? Doktoruna bildirmen gerekKızlar çok kötü birşey oldu eşim covid çıktı 3 gündür şikayetleri devam ediyordu çok hafif olunca covid sanmadık işe gitmeden ne olur nenolmaz test vereyim dedi pozitif büyük ihtimalle banada geçmiştir bebeğe birşey olur mu ya acayip korkuyorum şuan
Şükür canım inşallah bidaha da bi sıkıntı olmazSordum canım plaesantanın konumunda sorun yok dedi fitile devama dediğim 4. Aya kadar 4. Ayda kontrol var bakalım ne olacak
benim ilçlarımdaki değişiklik için ne diyorsun peki ?Canım kalp atışını duyar duymaz estofemi kesti ben ek olarak birde litunus fitil kullanıyordum ona halen devam ediyorum 5. Haftamda kanamam oldu 5. Haftada prulutona başlamıştım haftada 1 prulutonu 11. Haftamda kesti doktor litunus fitile halen devam ediyorum
Canım ne desem yanlış bilgilendirme olur her doktorun işleyiş şekli farklı benim lekelenmelerim hep devam ettiği için progesteron içeren fitili kesmiyor ama şuan sana bir. Yorum yapmam yanlış olurbenim ilçlarımdaki değişiklik için ne diyorsun peki ?
Canım kullanmıyorum lekelenmelerim başladığında tüp bebek doktoru kesmişti hepsini doktoruma söyledim eşim böyle bende birşey yok aMa test vereceğim diye bol Sıvı C vitamini tüket. Diğer vitaminlerini verdim zaten bol bol dinlen dediCanım Temmuz annelerinde bi kaç kişi de covid geçirdi baya da ağır geçirmişler onlar ama bebeklere şükür bişey olmadı. Kan sulandırıcı kullanıyomuydun? Doktoruna bildirmen gerek
Merhaba, bende 11 hafta 3 günlük hamileyim geçen hafta bende pozitiftim, çok ağır geçti ilk 2 gün hiç bişey yoktu, 3 ve 4 baya kötü oldum, ilaçta kullanamadım, 7 gün karantina sonu doktora gittim, bebek sağlıklıydı şükür, ayrıca 3 doz aşılıyımCanım kullanmıyorum lekelenmelerim başladığında tüp bebek doktoru kesmişti hepsini doktoruma söyledim eşim böyle bende birşey yok aMa test vereceğim diye bol Sıvı C vitamini tüket. Diğer vitaminlerini verdim zaten bol bol dinlen dedi