Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Aa öyle mi? Yarın gittiğimde net öğreneyim durumu o zaman..

Cok sukur sağlıkla gelsin inş

Merhaba Canım bir şey sorucam sana kalp atışını duydugunda hangi ilaçlarını kesti bende bugün kalp atışını duydum tüp bebek doktorum estreofem progestan proluton için 10.haftaya kadar enox ise 12.haftaya kadar demişti şimdiki doktor progestan iğne ve prolutonu kaldırdı progestan fitil yazdı 1x3 olarak estrofemi direk kes dedi.
enoxa devam aklım karıştı görünce sormak istedim.

Canım kalp atışını duyar duymaz estofemi kesti ben ek olarak birde litunus fitil kullanıyordum ona halen devam ediyorum 5. Haftamda kanamam oldu 5. Haftada prulutona başlamıştım haftada 1 prulutonu 11. Haftamda kesti doktor litunus fitile halen devam ediyorum

Kızlar çok kötü birşey oldu eşim covid çıktı 3 gündür şikayetleri devam ediyordu çok hafif olunca covid sanmadık işe gitmeden ne olur nenolmaz test vereyim dedi pozitif büyük ihtimalle banada geçmiştir bebeğe birşey olur mu ya acayip korkuyorum şuan

Yani arkadaşım nedesem ne yazsam şaştım,eşine gecmis olsun ve sen ve bebsimizde bu durumu en zararsız sekilde atlatırsın inş bizi haberdar et doktorun ne diyecek

Yani arkadaşım nedesem ne yazsam şaştım,eşine gecmis olsun ve sen ve bebsimizde bu durumu en zararsız sekilde atlatırsın inş bizi haberdar et doktorun ne diyecek
Sabah test vermeye gideceğim test verdikten sonra doktora söyleyeceğim ama aşılarım yapılı benim ve covid geçirdim daha öncede sanırı. Hafif atlatacağım varsa bile

Teşekkür ederim canım amiin seninde inşallah nifty testini sordum kuzum
Ben o testleri yaptırmadım.ilk kizimda da simdi ki hamileligimde de,sadece 21. Haftada ayrıntılı ultrasyona girdim.Zaten zor bulmustum kızımı hamileligim cok stresli gecti ne durumda yasiyor mu...gibi hep sorular vardı kafamda birde testleri yaptırıp ufakta olsa bi ihtimal şurasında bu var gibi sözünü duymak benim gibi kafayı takan birine zor geçirecektim bu dönemi o yüzden yaptırmadım.

Canım Temmuz annelerinde bi kaç kişi de covid geçirdi baya da ağır geçirmişler onlar ama bebeklere şükür bişey olmadı. Kan sulandırıcı kullanıyomuydun? Doktoruna bildirmen gerek

benim ilçlarımdaki değişiklik için ne diyorsun peki ?

Canım Temmuz annelerinde bi kaç kişi de covid geçirdi baya da ağır geçirmişler onlar ama bebeklere şükür bişey olmadı. Kan sulandırıcı kullanıyomuydun? Doktoruna bildirmen gerek
Canım kullanmıyorum lekelenmelerim başladığında tüp bebek doktoru kesmişti hepsini doktoruma söyledim eşim böyle bende birşey yok aMa test vereceğim diye bol Sıvı C vitamini tüket. Diğer vitaminlerini verdim zaten bol bol dinlen dedi

Merhaba, bende 11 hafta 3 günlük hamileyim geçen hafta bende pozitiftim, çok ağır geçti ilk 2 gün hiç bişey yoktu, 3 ve 4 baya kötü oldum, ilaçta kullanamadım, 7 gün karantina sonu doktora gittim, bebek sağlıklıydı şükür, ayrıca 3 doz aşılıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…